WP Engine alternativ: Fordelene ved at vælge Kinsta

Hvis du leder efter et WP Engine-alternativ til WordPress-hosting, er du dækket ind med Kinsta. Drevet udelukkende af Google Cloud Platform er vores unikke, kraftfulde løsning til administreret WordPress-hosting optimeret til hastighed og ydeevne. Det er ikke som noget andet, du finder. Lad os undersøge hvorfor!

Introduktion

WP Engine er en af pionererne inden for den administrerende WordPress-hostingindustri. Markedet for administreret hosting-løsninger har dog udviklet sig meget, hvilket bringer masser af forskellige anvendelsessager og behov ind.

På den anden side har Kinsta eksisteret i 8 år og er kendt for top ydeevne på hjemmesiden, support i verdensklasse og det kraftfulde MyKinsta dashboard, der gør administration af hjemmesiden til en leg. Mere end 25,800+ kunder over hele verden, inklusive nogle af de største virksomheder i verden, er afhængige af Kinstas hostingtjenester.

Vi ved, at hverdagens brugere af WordPress og websteder leder efter en alternativ hostingløsning til WP Engine, der kombinerer topydelse, sikkerhed og support af højere kvalitet, og vi tror virkelig på, at Kinsta leverer alle (og mere) af disse ting.

Vi skiftede fra WP Engine til Kinsta, og det har dramatisk forbedret hastigheden på vores WordPress-websted. Kinsta supportteamet har også været fantastisk!

Sean Stevens fra Immerse Education

Hvordan Kinsta direkte sammenligner sig med WP Engine

Kinsta drives udelukkende af Google Cloud Platform og Googles Premium Tier-netværk, som sætter os i stand til at maksimere hastigheden, ydeevnen og sikkerheden af vores infrastruktur. Alle websteder på Kinsta er også beskyttet af vores premium Cloudflare-integration på virksomhedsniveau, der er 100% gratis for alle kunder, som inkluderer en sikker firewall, HTTP/3-understøttelse, DDoS-beskyttelse og en lang række andre fordele.

Når det kommer til servicetilgængelighed, garanterer Kinsta 99,9% uptime, mens WP Engine tilbyder 99,95% (eksklusive det, de refererer til som “Excused Downtime”). Dette betyder, at hvis du beslutter dig for at hoste dit websted der, kan du potentielt opleve op til 5x perioder med nedetid sammenlignet med Kinsta.

Mens WP Engine også bruger Google Cloud Platform, tilbyder de ikke top-tier-produkter som C2 compute optimized virtuelle maskiner og Premium Tier-netværk tilgængelige for alle planer. Dette betyder, at du på WP Engine kun får adgang til C2-maskiner, hvis du har Premium eller Dedikerede brugerdefinerede planer.

Det kunne måske også være interessant for dig at vide, at WP Engine tæller alle iscenesættelser med i deres diskplads. På den anden side giver Kinsta dig mulighed for nemt at købe den omkostningseffektive diskplads tilføjelse og fortsætte med at bruge din nuværende plan.

Vi er også stolte over at være den bedst vurderede administrerede WordPress host på G2, verdens førende software gennemgang- og sammenligningssite:

#1 WordPress hostingudbyder fra G2

Nyd et 20% hurtigere websted ved blot at flytte fra WP Engine til Kinsta

Migrer fra WP Engine til Kinsta

Vi målte mere end 3.200 migrationer i løbet af en periode på tre måneder. I gennemsnit oplevede klientwebsteder 20% hurtigere indlæsningstider blot ved at flytte til Kinsta.

Hvordan er det muligt? Vores kunder nyder:

Migrér fra WP Engine til Kinsta problemfrit med vores gratis ekspertmigreringstjeneste. Med vores 30-dages pengene-tilbage-garanti kan du teste tjenesten og forbedrede hastigheder helt risikofrit. Du taber kun, hvis du ikke giver dette en chance!

Lad os tage et kig på nogle af de største forskelle mellem Kinsta og WP Engine:

 • Kinsta understøtter 35 datacentre på tværs af Googles globale netværk, hvorimod WP Engine kun understøtter 11 Google Cloud Server-placeringer. I modsætning til Kinsta opkræver WP Engine ekstra for at hoste dit websted på bestemte steder.
 • Kinsta bruger C2 compute optimized VM’er (GCPs hurtigste servere) til alle planer på understøttede lokationer. I vores test fandt vi ud af, at C2 VM’er er op til 200% hurtigere end GCP’s lavere maskiner. Mens WP Engine tilbyder C2 VM’er på deres dyre “avancerede” planer, sidder lavere planer fast med mindre robuste servere.
 • Kinsta-kunder nyder godt af en gratis Cloudflare-integration drevet med firewall på virksomhedsniveau og DDoS-beskyttelse på alle planer. WP Engine-planer inkluderer ikke beskyttelse af firewall, medmindre du køber deres “Global Edge Security”-tilføjelse for at beskytte dit websted mod DDoS-angreb, hvilket er yderligere 30 USD pr. måned for hvert websted.
 • Kinsta CDN udnytter vores Cloudflare-integration og dets verdensomspændende netværk, der spænder over næsten 200 byer i mere end 100 lande. Vi behøver ikke at vide, hvor du er, for at vide, at der vil være en Cloudflare-server i nærheden af ​​dig. Det betyder lynhurtige serverforespørgsler til din hjemmeside. Og det er tilgængeligt uden ekstra omkostninger i enhver Kinsta-plan. WP Engine bruger StackPath (tidligere kendt som “MaxCDN”) som deres CDN-udbyder, der giver omkring 50 Point of Presence (PopS).
 • Alle Kinsta-planer inkluderer gratis adgang til vores helt eget tilpassede overvågningsværktøj til applikationsydelse (Kinsta APM) til fejlfinding af WordPress-ydeevneproblemer. WP Engine har ikke et indbygget gratis APM-værktøj, de har et websteds-overvågningsværktøj med variabel pris, der starter ved 5 USD.
 • Kinsta udfører ugentlig automatisk MySQL-optimering på alle dine websteder for at optimere databasens ydeevne. WP Engine tilbyder ikke automatiske databaseoptimeringer, eller i det mindste er der ingen omtale af disse på deres websted på nuværende tidspunkt.
 • Kinsta-support, sammensat af WordPress-eksperter og Linux-ingeniører, er tilgængelig 24/7 for alle vores kunder via live chat, med en gennemsnitlig svartid, der er under 2 minutter. Vi tilbyder flersproget support på tværs af alle vores planer, og vores ingeniører er erfarne og i stand til at løse ethvert hostingproblem på dit websted. Mens WP Engine også tilbyder 24/7 support, bruger de et niveaudelt supportsystem og har ikke flersproget assistance.
 • Kinsta tilbyder gratis migreringer fra WP Engine og fra andre hostingudbydere. Migrationer til Kinsta håndteres af en ekspertingeniør. Dette betyder, at du kan være sikker på, at dit websted vil blive migreret sikkert og efter bedste praksis. WP Engine håndterer migreringer med et gør-det-selv-plugin, der faktisk betyder, at du skal udføre migreringerne på egen hånd, så du vil ikke modtage en migreringsoplevelse med white glove, der er specielt skræddersyet til dit websted.
 • Kinsta har en simpel faktureringsmodel, der kun er baseret på besøg. WP Engine har både samlede besøg og båndbreddegrænser på plads på tværs af alle deres planer, hvilket gør det svært at estimere dine månedlige omkostninger.
 • Websteder på Kinsta er udstyret med en selvhelbredende PHP-funktion, og vi overvåger alle websteder på vores infrastruktur for uptime 720 gange om dagen. På WP Engine er webstedsovervågning kun tilgængelig på Premium- og Enterprise-planer.
 • Kinsta understøtter altid den seneste version af PHP og lader dig køre forskellige for hvert live- og scenemiljø. Skift mellem PHP-versioner tager kun et par klik i MyKinsta-dashboardet. WP Engine har også en PHP-versionsskifter, men på tidspunktet for optagelsen af ​​denne video understøtter de ikke den seneste version af PHP.
 • Vores brugerdefinerede MyKinsta-dashboard indeholder en række nyttige værktøjer til websteds-administration, som ikke er tilgængelige på WP Engine: database search and replace, gratis og indbygget APM-tool, gratis IP Geolocation-manager, ionCube-indlæser, PHP-genstart og mere.
 • Kinsta tilbyder seks typer backups: gratis automatisk/daglig, valgfri time, manuelle, systemgenererede, downloadbare og eksterne backups sendt automatisk til din Amazon S3 eller Google Cloud Storage. WP Engine inkluderer kun automatiske, systemgenererede, manuelle og downloadbare backups uden indbygget support til time- eller ekstern backup.
 • Til udviklere og bureauer tilbyder Kinsta et kraftfuldt lokalt udviklingsværktøj kaldet DevKinsta. Med DevKinsta kan du klone og udvikle dine projekter lokalt og skubbe opdateringer til Kinsta, når du er klar. WordPress multisite understøttes også. WP Engine er kompatibel med Local, men deres Local Connect-funktion, som er påkrævet for at flytte websteder mellem Local og WP Engine (eller andre fjernhosting) har ikke indbygget multisite-understøttelse på nuværende tidspunkt. Dette betyder, at processen med at importere og/eller implementere multisites i og fra Local vil kræve en mere manuel proces.
 • WP Engine deaktiverer WordPress-revisioner og tillader ikke, at revisioner aktiveres i wp-config.php eller php.ini. Da vi bruger de hurtigste C2-maskiner, der er tilgængelige fra Google, behøver vi ikke at deaktivere kernefunktioner i WordPress, såsom Post Revisions, en fantastisk funktion for både udgivere og bloggere!

Prøv det selv med vores risikofrie 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Kinsta er bygget til ydeevne og skalerbarhed

Hvis du leder efter en præstationsorienteret og skalerbar host, har Kinsta dig dækket. Vores specialbyggede hostingplatform er optimeret til at levere utrolig hastighed, ydeevne og skalerbarhed, uanset om du driver en personlig blog eller en e-handelsbutik, der tjener millioner af indtægter. På Kinsta kan du skalere op og ned mellem planer med blot et par klik. Det bedste af alt er, at der ikke er nogen nedetid, når du skifter planer, og din hostingregning bliver automatisk proportioneret!

Hos Kinsta bruger vi kun de hurtigste virtuelle maskiner og netværksrouting til vores hosting stack. Kinsta bruger compute optimized C2 virtuelle maskiner – disse er Google Cloud Platforms hurtigste servere. Kinsta-kunder kan drage fordel af C2-maskiner på alle planer fra Starter til Enterprise 4 og videre. På den anden side tilbyder WP Engine kun C2 maskiner på dyre dedikerede planer.

Til toppen af ​​det gør vi brug af GCP’s Premium Tier netværk (WP Engine ikke), hvilket sikrer, at trafik til og fra vores kunders websteder dirigeres rundt i verden så hurtigt som muligt. Når det kommer til sidens indlæsningstider og webstedets ydeevne, tæller hvert millisekund!

Højtydende virtuelle maskiner drevet af Google Cloud Platform danner grundstenen for vores hostinginfrastruktur. Udover det består vores højtydende hosting-stack af orkestrerede LXC-containeriserede softwarecontainere og LXD-administrerede hosts og stærkt afstemte konfigurationer til Nginx, PHP og MariaDB. Vores unikke containeriserede infrastruktur gør det muligt for websteder, der er hostet på Kinsta, automatisk at skalere CPU- og brug af RAM  som reaktion på trafikstigninger.

Kinsta er pålidelig og gør ændringer i forsendelse nemme. Supportteamet var yderst hjælpsomt, da vi skulle migrere vores blog. Et 12 tal til deres supportteam.

Daniel Murphy fra Drift

Som en del af vores Cloudflare-integration gemmer Edge Caching din Kinsta-websted/-side-cache til et hvilket som helst af Cloudflares globale netværk af 275+ datacentre.

Edge Caching er inkluderet gratis med alle Kinsta-planer, kræver ikke et separat plugin og reducerer den tid, der er nødvendig for at betjene cachelagret WordPress HTML med et gennemsnit på mere end 50%!

Kinsta er pålideligt og sikkert

Hos Kinsta ved vi, at sikkerheden for dine data er af allerstørste betydning, og derfor er vi dedikerede til at levere den mest sikre hostingtjeneste ved at træffe en række forskellige aktive og passive foranstaltninger for at beskytte dit websted.

Alle websteder på Kinsta er beskyttet af vores gratis Cloudflare-integration, som inkluderer en firewall på virksomhedsniveau med et brugerdefineret regelsæt og DDoS-beskyttelse. Med vores Cloudflare-integration får du fordelene ved forbedret sikkerhed og ydeevne uden at skulle administrere din egen Cloudflare konto.

Nogle af Kinstas vigtigste sikkerhedsforanstaltninger omfatter:

 • Overvågning af websteder hvert andet minut for uptime, 720 gange om dagen.
 • Stive software-baserede begrænsninger for at stoppe ondsindet kode fra at komme ind på dit websted.
 • Real-time DDoS angreb afsløring og afbødning.
 • To-faktor autentificering (2FA) support og automatiske forbud for IP’er, der har mere end seks mislykkede loginforsøg på et minut.
 • Et dedikeret sikkerhedsteam til at adressere ondsindede angribere, hacks og bedrifter.
 • Gratis Cloudflare-integration med en sikker firewall og indbygget DDoS-beskyttelse.
 • Automatiserede backups til alle planer, så du aldrig mister dit websted eller dine data. Vi gemmer også to ugers sikker backups hele tiden, med mulighed for at øge datalagring.
 • Understøtter kun krypterede SFTP- og SSH-forbindelser (ingen FTP).
 • Helt isolerede containere (LXC), der bruger LXD til at orkestrere dem, så der ikke er nogen chance for krydsinfektion fra andre klienter.
 • Gratis Cloudflare SSL certifikater med wildcard-domænesupport.
 • 100% hack-fix-garanti, hvis dit websted er inficeret med malware, mens det hostes på Kinsta.
 • Automatiske sikkerhedskontroller for hvert plugin installeret for at opdage sårbarheder og/eller sikkerhedsproblemer.

I sjældne tilfælde, at der skulle ske noget med dit websted, betyder vores sikkerhedsgaranti, at du får praktisk assistance fra vores ingeniører gratis. Vi gendanner dit websted og sørger for, at det er fri for bagdøre, som hackere kan drage fordel af.

På WP Engine har du ikke adgang til en sikker firewall med DDoS-beskyttelse, medmindre du betaler for en ekstra “Global Edge Security” tilføjelse. Desuden betyder WP Engine mangel på overvågning af uptime for ikke-premium- og ikke-virksomhedsplaner, at du muligvis ikke får besked straks, når dit websted går ned, medmindre du betaler for en tredjeparts overvågningstjeneste.

Code Review Tools

Kinsta er udviklervenligt

Kinsta teamet består for det meste af udviklere, som giver os mulighed for at oprette en WordPress hostingløsning, der er skræddersyet til udviklere, uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Alt fra vores brugerdefinerede dashboard til vores produkter og værktøjer er bygget til at hjælpe med at forbedre din produktivitet.

Nogle af de udviklervenlige funktioner og værktøjer, du har adgang til som Kinsta-kunde, omfatter:

 • SSH-, Git- og WP-CLI-adgang på alle planer.
 • Vi giver dig mulighed for at bruge brugerdefinerede opsætninger som Bedrock og Trellis samt starttemaer som Sage.
 • Vi har et-klik WordPress-scenemiljøer, som giver dig mulighed for nemt at skubbe ændringer fra iscenesættelse til produktion samt en praktisk webstedklonings-funktion.
 • Vi giver dig mulighed for at køre en anden version af PHP (inklusive PHP 8.0) for hvert live -websted og scene-websted og skifte mellem PHP-motorer tager kun et klik.
 • Vi lader indlæg og siderevisioner være aktiveret som standard. Selvom vi anbefaler at begrænse eller deaktivere disse, mener vi, at dette bør være dit valg.
 • Det er muligt at indlæse dit websted via en omvendt proxy, og vi har mange klienter, der gør det.
 • Vi tilbyder et gratis APM (Application Performance Monitoring) -værktøj til fejlfinding af WordPress ydelsesproblemer.
 • Kinsta er fuldt integreret med DevKinsta, vores gratis lokale udviklingsværktøj.
 • Seks forskellige typer backups: automatisk/dagligt, valgfri time, manuel, systemgenereret, downloadbar og automatisk ekstern backup sendt til din Amazon S3 eller Google Cloud Storage. Du kan også gendanne backups til iscenesættelse såvel som produktion.

Med Kinsta som din hostingudbyder har du alle de værktøjer, der er nødvendige for at administrere dit WordPress websted, uanset din tekniske viden.

Trustpilot logo

Den gratis migration, jeg modtog, var første gang, en host migrerede et websted og fik alle de små detaljer korrekte, ikke glemme ting osv., Og de var utroligt venlige og tålmodige.

Afslør din webapps ydeevne flaskehalse.

Vores eksperter vil køre en gratis effektivitetsrevision af din hjemmeside eller app og dele resultaterne inden for 24 timer.

MyKinsta: Et specialbygget dashboard til kraftfuld webstedsadministration

Hos Kinsta tror vi på at give vores kunder kraftfulde funktioner til at gøre WordPress webstedsadministration til en leg. Vores MyKinsta dashboard er bygget med brugervenlighed i tankerne.

Med funktioner som search and replace, tving HTTPS, URL -omdirigeringer med understøttelse af IP -geolokalisering, IP -afvisning, gratis Application Performance Monitoring (APM) -tool og mere, har du en lang række kraftfulde værktøjer til administration af dit WordPress -websted. MyKinsta indeholder endda et omfattende analytisk dashboard, der giver indsigt i centrale websteds metrics.

MyKinsta dashboardet.
MyKinsta dashboardet.

Lad os tage et kig på nogle af de funktioner, der gør vores MyKinsta dashboard så kraftfuldt:

 • Skift mellem forskellige PHP-versioner med et klik på en knap. I modsætning til WP Engine, der kun understøtter PHP 7.3 og 7.4, understøtter Kinsta PHP 8.0, 8.1, 8.2.
 • Et gratis APM tool (applikations-overvågning), der giver dig alle de nødvendige PHP- og MySQL -data til at fejlsøge WordPress ydelsesproblemer. Højtydende cachelagring af objekter med vores tilføjelse af Redis.
 • En indbygget Cloudflare-integration med optimerede indstillinger for at sikre og øge ydelsen på dit websted uden behov for et separat Cloudflare-abonnement.
 • Få detaljerede analyser af båndbredde og besøgende, CDN-brug, cache HIT & MISS priser og mere.
 • Adgang til et-klik-scenemiljøer og mulighed for at gendanne backups til produktion eller iscenesættelse.
 • Hurtig phpMyAdmin -adgang.
 • Automatiske MySQL-databaseoptimeringer.
 • Et enkelt klik ionCube enabler.
 • Gratis Kinsta DNS (drevet af Amazon Route53) til at administrere dine DNS records direkte i dashboardet.
 • Et-kliks CDN-opsætning med Kinsta CDN.
 • Et dashboardet ærktøj til let at rense webstedets cache.
 • Enkel styring af  omdirigering med understøttelse af IP-geografisk placering.
 • Et værktøj til afvisning af IP, der lader dig hurtigt og nemt blokere IP adresser, før de når dit websted. WP Engines metode til afvisning af IP indebærer manuel opdatering af en GeoIP -database og opsætning af regler med et WordPress plugin (iQ Block Country), som besejrer formålet med at blokere IP adresser.
 • Gratis automatiske Cloudflare SSL-certifikater med wildcard-domænesupport og mulighed for at importere dit eget.
 • Et skift af dashboard til aktivering af WP_DEBUG -tilstand.
 • Adgangskodebeskyttelse til dit miljø og muligheden for at styrke login-sikkerhed ved at tilføje dine SSH nøgler til dashboardet.
 • Et flersproget dashboard, der er tilgængeligt på 10 sprog: engelsk, italiensk, spansk, fransk, tysk, portugisisk, japansk, svensk, dansk og hollandsk.

Det er dog ikke nødvendigt at tage vores ord for det. Prøv selv vores dashboard! Du kan registrere dig til en gratis konto og derefter udforske den brugervenlige grænseflade og overflod af værktøjer til på egen hånd at se, hvad der gør MyKinsta anderledes end konkurrenterne

Hos Kinsta værdsætter vi vores kunders feedback og leder altid efter måder at forbedre dem på. Derfor inkorporerer vi regelmæssigt de anmodninger og feedback, vi får for at forbedre vores produkter. Hvis der er en måde at forbedre din oplevelse på, vil vi gerne vide det!

Ekspertstøtte til WordPress

Hos Kinsta behandler vi hver kunde og hvert websted som en missionskritisk prioritet, uanset om du er solopreneur, bureau eller global virksomhed. Vores supportteam af WordPress-eksperter er tilgængeligt 24 timer i døgnet året rundt, inklusive helligdage, weekender og sene aftener (uanset hvor du er).

Med Kinsta behøver du ikke bekymre dig om at blive hængende, hvis du står over for et presserende problem, uanset din plan. Hos Kinsta er vi ikke afhængige af et opdelt supportsystem, hvilket betyder, at vi ikke spilder din tid med eskaleringer og overførsler. Uanset om du er på vores Starter-plan eller Enterprise 4 plan, har du adgang til det samme team af WordPress eksperter.

Kinsta's WordPress -hosting understøtter samtale vurderingsdiagram.
Kinsta’s WordPress -hosting understøtter samtale vurderingsdiagram.

Kinsta giver et fantastisk produkt og klippefast støtte, når det er nødvendigt. Vi anbefaler platformen mere og mere til vores kunder. Bonussen ved reducerede priser for non-profits gør det til en nem måde at hoste dit WordPress-websted.

David Darke fra Atomic Smash Ltd.

Ud over flersproget support og ressourcer, der er tilgængelige på over 10 sprog, er vi også stolte over at kunne opretholde et gennemsnitligt billetrespons gennemsnit på under to minutter!

Vores kunder kan bevidne dette. I de sidste to år fastholdt vi en gennemsnitlig svartid på mindre end 2 minutter, og mere end 97 procent af vores kunder lukkede en chatsupport session glad eller tilfreds med den hjælp, de modtog.

Agentur partnerprogram

Kinsta har et agentur partnerprogram, der er specielt designet til bureauer, der leder efter en kraftfuld og sikker hostingplatform med minimale omkostninger. Efter tilmelding til vores agentur partnerprogram vil dit bureau kunne fokusere på at udvikle kundeprojekter og udvide din forretning, mens vi håndterer hosting-siden af ​​tingene.

Vores agentur partnerprogram indeholder også en række fordele:

 • Gratis hosting til dit bureausite på en Kinsta Pro -plan (en værdi på 70 USD pr. måned).
 • Ubegrænset gratis overførsler til dine klientsider.
 • Mærk vores cache-clearing-plugin med dit bureaus logo og branding.
 • En måneds gratis hosting, så du ikke skal bekymre dig om at betale for to hostingplaner, mens du overfører dine klientsider til Kinsta.

Som medlem af vores agentur partnerprogram får alle dine klientsider det samme niveau af support, funktioner og værktøjer, der tilbydes på vores normale planlag!

Det betyder, at dine websteder bliver hostet på Google Cloud Platforms hurtigste servere med dedikerede ressourcer pr. Websted, og de vil også blive bakket op af vores 24/7 supportingeniører. Endelig, med multi-user support i MyKinsta dashboard, vil du være i stand til at give autoriseret dashboard adgang til bureauudviklere eller endda direkte til dine kunder.

Kinsta har en global tilstedeværelse

Kinsta har et massivt globalt fodaftryk, som består af 35 datacenter lokationer, der spænder over fem kontinenter. Desuden har Kinsta -kunder adgang til alle datacenter placering uden ekstra eller skjulte gebyrer.

Vores placeringer for datacenter omfatter:

 • Changhua County, Taiwan
 • Hong Kong
 • Tokyo, Japan
 • Osaka, Japan
 • Seoul, South Korea
 • Mumbai, India
 • Delhi, India
 • Jurong West, Singapore
 • Jakarta, Indonesia
 • Sydney, Australia
 • Melbourne, Australia
 • Warsaw, Poland
 • Hamina, Finland
 • Madrid, Spain
 • St. Ghislain, Belgium
 • London, United Kingdom
 • Frankfurt, Germany
 • Eemshaven, Netherlands
 • Zurich, Switzerland
 • Milan, Italy
 • Paris, France
 • Tel Aviv, Israel
 • Montréal, Canada
 • Toronto, Canada
 • São Paulo, Brazil
 • Santiago, Chile
 • Council Bluffs, Iowa, USA
 • Moncks Corner, South Carolina, USA
 • Ashburn, Virginia, USA
 • Columbus, Ohio, USA
 • Dallas, Texas, USA
 • The Dalles, Oregon, USA
 • Los Angeles, California, USA
 • Salt Lake City, Utah, USA
 • Las Vegas, Nevada, USA

I modsætning til Kinsta tilbyder WP Engine kun 11 placeringer fra Google Cloud Platforms globale netværk. Derudover kræver visse steder som det populære datacentre i Frankfurt i Tyskland en plan med “opgraderede priser”.

Gratis værktøj til overvågning af ydeevne

WordPress er et dynamisk CMS, hvilket betyder, at det konstant udfører PHP kode i baggrunden. Afhængigt af dit tema og din plugin-konfiguration er det muligt for dit websted at gå i stå med oppustet og ineffektiv kode.

Det er her, Application Performance Monitoring tools (APM) kan hjælpe. Et APM-værktøj overvåger anmodninger til dit websted og sporer forskellige metrics som eksterne API -anmodninger, databasespørgsmål, PHP udførelsestid og mere. Disse oplysninger giver dig mulighed for hurtigt at fejlsøge og fejlfinde flaskehalse med ydeevne.

Alle Kinsta-planer kommer med et gratis specialbygget APM-tool, der nemt kan tilgås direkte i MyKinsta dashboardet. Kinsta APM giver dig vigtig indsigt i WordPress ydeevnen uden at skulle betale for tredjeparts abonnementer som APM-tjenester.

Med Kinsta APM kan du fejlsøge følgende og mere:

 • Langsomme WordPress plugins og temaer.
 • Lange kald til eksterne API’er og domæner.
 • Uoptimerede MySQL-databaseforespørgsler.

I modsætning til Kinsta kommer WP Engine-planer ikke med et gratis specialbygget APM-tool. Dette betyder, at hvis du er på en lavere WP Engine-plan, vil du ikke være i stand til at indsamle indsigt om dit websteds ydeevne. WP Engine tilbyder dog et APM-tool drevet af New Relic kun på premium- og virksomhedsplaner.

Optimeret til WooCommerce og Easy Digital Downloads

Som et administreret WordPress-hostingfirma forstår vi vigtigheden af ​​en platform, der er i stand til at understøtte ressourcekrævende e-handelssider med høj trafik. Vi anerkender også de unikke og krævende udfordringer, der følger med at drive onlinebutikker. Det er derfor, vi har optimeret vores platform til WooCommerce og Easy Digital Downloads.

WooCommerce og andre WordPress e-handel plugins er stærkt afhængige af CPU-ydeevne, fordi de ikke kan cachelagres effektivt. Det er her, vores C2 compute optimized VM’er virkelig skinner med deres brancheførende CPU-ydeevne. Hos Kinsta gør vi C2 VM’er tilgængelige på alle planer fra Starter til Enterprise 4 og videre.

Vores ekspert-ingeniører er meget fortrolige med WooCommerce og har udviklet en tilpasset arbejdsgang, der optimerer ydeevnen. Nogle af måderne, vi forbedrer WordPress e-handelsoplevelsen på, er ved at:

 • Ekskluderer ‘Min konto’, kasse, indkøbskurv og andre sider, der ikke skal cachelagres.
 • Sikring af en glat betalingsproces ved automatisk at omgå cachen for brugere, når “woocommerce_items_in_cart” eller “edit_items_in_cart” detekteres.
 • Implementering af specifikke regler for at tillade EDD- og WooCommerce-funktionalitet under cachelagring på serverniveau.

Mens WP Engine har specielle cachingregler for WooCommerce og Easy Digital Downloads, tilbyder de ikke C2 compute optimized VM’er til alle kunder. I stedet gør de kun Google Cloud Platforms hurtigste servere tilgængelige for dedikerede planer.

Udvikl lokalt med DevKinsta

For udviklere og bureauer tilbyder Kinsta et brugervenligt (men kraftfuldt) lokalt udviklingsværktøj kaldet DevKinsta. Med DevKinsta kan du starte WordPress-websteder med en fuld hosting-stak og SSL-understøttelse på din lokale computer (macOS, Windows og Ubuntu) med blot et par klik.

Udvikl lokalt og skub til Kinsta med DevKinsta.
Udvikl lokalt og skub til Kinsta med DevKinsta.

DevKinsta er fuldt integreret med MyKinsta og Kinstas hostingplatform, hvilket betyder, at du kan deltage i 41,350+ ved hjælp af DevKinsta og udvikle lokalt og skubbe opdateringer direkte til et scenemiljø på Kinsta!

WP Engine er kompatibel med det lokale WordPress udviklingsværktøj. WP Engine’s integration med Local understøtter imidlertid ikke WordPress multisite-konfigurationer, som er meget populære hos bureauer og udviklere.

Hvis du er en travl freelance- eller bureauudvikler, kan DevKinstas avancerede funktioner (herunder multisite -support) og MyKinsta -integration være enormt tidsbesparende.

Oversigt over funktionssammenligning

På dette tidspunkt vil vi tage et øjeblik til at se på nogle af de største forskelle mellem Kinsta og WP Engine:

KinstaWP Engine
PrisPlaner starter ved 35 USD pr. månedPlaner starter ved 60 USD pr. måned. Planer starter ved 34-53 USD pr. måned
Penge-tilbage-garanti30 dage60 dage
Planniveauer10 (gælder ikke custom)5
Premium 24×7 SupportAlle planerAlle planer
Gratis Cloudflare IntegrationX
Indbygget Edge Caching275+ datacentreIkke specificeret
Core InfrastructureSamme over alle planer (GCP)Varierer på plan
Overvågning af uptimeAlle planerX
Global Datacentre35 lokationer15 lokationer
Gratis Ekspert MigrationerAlle planerX
Gratis DDoS BeskyttelseX
PHP VersionerPHP 8.0, 8.1, 8.2PHP 7.3, 7.4
Gratis Cloudflare FirewallX
Gratis SSL CertifikaterJa (wildcard domæner støttet)Ja (wildcard domæner ikke støttet)
ResourcsegrænserKun begrænset af PHP arbejdereVarierer på plan
Gratis APM ToolKinsta APMHjemmesideovervågning (pris starter ved 5 USD)
Multisite SupportPro planer og højer (70 USD pr.måned)Growth plan og højer (115 USD pr. måned)
IP Geolocation40 USD pr. måned add-on
Reverse Proxy SupportX
Performance AnalyticsVarierer på plan
Redis Add-onX
New Relic (licens påkrævet)Varierer på plan
Flersprogs DashboardEngelsk, spansk, tysk, hollandsk, portugisisk, italiensk, fransk, svensk, dansk, JapanX
*WP Engine Stats fra januar 2022

Overstignings-prissætning og båndbreddelofter

Det er værd at bemærke, at Kinsta ikke har et båndbreddeloft, som WP Engine har. Ydermere kommer vores “overage pricing” på det halve af WP Engine. Hvis du rammer din plans besøgsloft, holder vi dine websteder kørende, men opkræver et overskudsgebyr på 1/1.000 USD pr. besøg efter et bestemt antal besøgende. Bare rolig; vi sender dig en notifikation ved 80% og 100% brug. Til sammenligning opkræver WP Engine et overstignings-gebyr på 2 USD/1.000 besøg.

Gratis migration fra rigtige mennesker

Uanset om du vil flytte et websted eller 100, giver Kinsta problemfri migreringer, der håndteres af vores dygtige WordPress-eksperter. Du behøver ikke at håndtere nogen kompleks teknologi eller risikere at miste kritiske data.

Hvis du er interesseret i at flytte dit websted til administreret WordPress hosting, tilbyder vi ubegrænsede gratis migreringer fra WP Engine! For at toppe ​​det, i modsætning til WP Engine, hvor gratis migreringer udføres via et WordPress-plugin, udføres vores migrationer af en ekspert migrations-ingeniør.

Trustpilot logo

Fabelagtig instrumentbræt! Med god statistik for debugging og hastighedsoptimering.

For at komme i gang skal du blot udfylde vores formular til anmodning om migrering af websteder, og vores eksperter vil kontakte dig for at planlægge et tidspunkt. Derefter kan du spore migreringsstatus direkte fra dit MyKinsta dashboard.

Turboladning af din Content Delivery med Kinsta CDN

Ud over gratis båndbredde inkluderer alle Kinsta-planer et gratis Content Delivery Network (CDN). Dette er en førsteklasses HTTP/3-aktiveret CDN, der leverer dit indhold lynhurtigt over hele kloden.

Som en del af vores Cloudflare-integration gemmer vores indbyggede Edge Caching din Kinsta-websted/-side-cache til et hvilket som helst af Cloudflares globale netværk af 275+ datacentre.

Når besøgende på webstedet indlæser dit websted i deres browser, vil cachelagrede svar blive leveret fra det sted, der er tættest på dem. Edge Caching er inkluderet gratis med alle Kinsta-planer og kræver ikke et separat plugin.

Vores content delivery arkitektur var skræddersyet til høj gennemløb og lav latenstid. Du kan aktivere CDN direkte fra dit MyKinsta-dashboard.

Affiliate program med tilbagevendende kommissioner

Kinsta overgår konstant vores kunders forventninger. Vores tilfredse kunder er ivrige efter at sprede budskabet om vores produkter og tjenester, hvilket har hjulpet os med at blive en af ​​de hurtigst voksende hosts i branchen.

Dette er en af ​​grundene til, at vi er stolte over at tilbyde ægte profitdeling via vores brugerdefinerede affiliate program, som er et af de bedst betalte programmer i hostingbranchen. Som partner har du mulighed for at tjene mellem 50 USD og 500 USD i henvisningsprovisioner afhængigt af planen.

Dette er en stærk mulighed for at tjene en passiv indkomst! Du kan endda optjene en månedlig tilbagevendende provision på 10% for hele kundens levetid, du henviser til os.

For at gøre Kinsta affiliate-oplevelsen endnu sjovere, specialfremstillede vi vores eget brugervenlige affiliate dashboard. Derfor behøver du ikke at håndtere komplicerede eller forvirrende tredjepartsplatforme.

WP Engine tilbyder 200 USD pr. ny kunde eller 100% af kundens første månedlige betaling (alt efter hvad der er højere). Da WP Engine ikke betaler tilbagevendende provisioner i en henvist kundes levetid, tillader deres partnerprogram dig ikke at opbygge en passiv indkomststrøm.

Slut dig til andre og skift til Kinsta

Hos Kinsta tilbyder vi den hurtigste, nyeste teknologi muligt. Vi udvikler os konstant og tilpasser os til at udnytte de mest innovative løsninger, der findes. Du kan se det selv ved blot at tjekke vores funktionsopdateringer!

Hvis du leder efter et værdipakket, kraftfuldt og mere brugervenligt alternativ til WP Engine, har Kinstas administrerede WordPress hosting-løsning dig dækket.

Vi er sikre på vores løsninger og ønsker, at du er 100% tilfreds med din hosting, og derfor tilbyder vi en 30-dages pengene-tilbage-garanti og gratis migreringer fra WP Engine. Hvis du er klar til at flytte fra WP Engine og skifte til vores administrerede WordPress-hostingplatform, kan du prøve Kinsta risikofrit i 30 dage!