Hvorfor os – Hvordan Kinsta er anderledes

Kinsta er forpligtet til at gøre det hurtigt, nemt og effektivt at drive dine webprojekter og websteder. Vi sætter kunderne først og bygger banebrydende funktioner ind i vores abonnementer (uden ekstra omkostninger for dig).

Vores løfte til dig

Oplev state-of-the-art infrastruktur, en forpligtelse til support af høj kvalitet og ultimativ ro i sindet. Vi er forpligtet til at give dig den bedste hostingoplevelse, der er skræddersyet til dine behov.

Ydeevne på webstedet

Få op til et 200% ydelsesboost ved at udnytte Google Cloud Platforms hurtigste servere. Vælg mellem mere end 35 lokationer for at finde det bedste datacenter til dine webprojekter.

Ultra-sikker

Nyd gratis, indbygget Cloudflare-firewallbeskyttelse på alle Kinsta-abonnementer, med inkluderet DDoS-beskyttelse for at holde dine websteder sikre. Og hvis du har et kompromitteret websted, reparerer vi det gratis.

Fred i sindet

Med uptimekontrol hvert 2. minut (det er 720 gange hver dag!), sikkerhed i verdensklasse og et 24/7 supportteam kan du slappe af i vished om, at dine webprojekter er i sikre hænder.

Din succes er vores topprioritet

Vi eksisterer for at tjene dig, vores kunder. Fra vores lynhurtige supportresponstider til vores forpligtelse til at få din feedback, er vores vigtigeste mål at gøre dit liv lettere.

Få Premium indbyggede funktioner

Med Kinsta får du den bedste værdi for pengene – garanteret. Oplev den førende teknologi og banebrydende funktioner, der er indbygget i alle abonnementer, fra Cloudflare-beskyttelse til Edge Caching og meget mere.

Få adgang til 24/7 support i verdensklasse

Vores ekspertsupportteam er rygraden i Kinsta. Med en svartid på under 2 minutter og en 97% tilfredshedsvurdering er du garanteret en effektiv og vellykket oplevelse, hver gang du henvender dig.

Få din feedback hørt

Vi ønsker at høre fra dig! Tilmeld dig Kinstas forskningsprogram for at være den første til at teste nye funktioner, hjælp os med at forme vores køreplan gennem vores regelmæssige kundeundersøgelser, og få kontakt med teamet via vores 24/7 live chat.

Forbedre dit teams produktivitet

Uanset om du er et team på 1 eller 100 personer, gør vores enkle, strømlinede dashboard, hurtige support og nemme skalering det til en leg at drive din virksomhed.

Nem opsætning

Migreringer er gratis og nemme, og vores dedikerede Migrations Team klarer det tunge arbejde. Når du har sat det op, kan du opleve et øjeblikkeligt hurtigere WordPress-websted, eller tilslut din applikation til GitHub, GitLab eller Bitbucket, og begynd at bygge i 3 enkle trin.

Kinsta APM troubleshoot section

Automatiseret for effektivitet

Få et øjeblikkeligt overblik over dit websteds ydeevne med vores kraftfulde APM-værktøj, og administrer nemt dine SSL-certifikater, webstedscache, omdirigeringer og CDN med vores indbyggede funktioner med ét klik. Vi gør det nemt at køre dine projekter, så du kan bruge tid og penge på de ting, der betyder mest for dig.

Projekter alle på ét sted

Vores strømlinede MyKinsta-dashboard gør det nemt at optimere eller redigere dine projekter. Hold dine Kinsta-hostede applikationer og databaser forbundet med lynhurtige og sikre interne forbindelser – eller opret nemt eksterne forbindelser. Og skalér hurtigt serverressourcerne op eller ned efter behov.

MyKinsta dashboard

Få den bedste værdi for dine penge

Du skal ikke bruge timer på kompliceret infrastruktur eller spilde penge på snigende mersalg. Vi prioriterer besparelser og effektivitet med snesevis af indbyggede funktioner, gennemsigtig prissætning og en enkel opsætning, der hjælper dig med at fokusere på at udvikle din virksomhed.

88% i sparede hostingomkostninger

for UNICEF Danmark

1.2 millioner forespørgsler håndteret på 6 timer

for DartDrones

480 timer om året sparet på administrative opgaver

for Beyond the Brand Media

46% trafikstigning oplevet

af Expedition Escape

Tusindvis af 5-stjernede anmeldelser og tælling

Start dine webprojekter på Kinsta i dag

Få 39% hurtigere administreret WordPress-hosting og gratis migreringer

Udrul din Full-Stack-app på få minutter med Application Hosting

Host dit webprojekts database med Database Hosting