Skip til indhold

Kinsta anbefalinger

Som en administreret WordPress-hosting forsøger vi altid at overgå vores kunders forventninger med det, vi gør. Hos Kinsta arbejder vi hårdt for at give vores kunder en administreret WordPress-hostingoplevelse, der gør deres liv og forretning bedre. Tilslut dig den voksende klub med mere end 25800 virksomheder, der skiftede til bedre og hurtigere hosting.

Intuitivt MyKinsta-kontrolpanel

Uanset om du ønsker at tilføje en ny webside, anvende en testserver, klone en WordPress webside, se detaljerede webside analyser eller anmode om en overførsel - Det hele er der, i et brugervenligt interface.

MyKinsta-kontrolpanelet opnåede den højeste bedømmelse på G2 i kategorien "Ease of Admin". G2 er verdens førende software review site, der bruges af millioner af brugere.

Verdensklasse support

Hos Kinsta, er WordPress viden ikke en eftertanke, det er vores første prioritet. Vores team taler WordPress flydende, har erfaring med fejlfinding, servervedligeholdelse, tema- og plugin-opbygning og vedligeholdelse, bidrag til WordPress grundlaget og mere!

Vi tjente prædikatet "Brugere elsker os" på G2, da vi samlede 20+ anmeldelser med en gennemsnitlig bedømmelse på 4,0 stjerner. G2 er det verdensledende software review site.

G2 Users Love Us award

Hastighed og ydeevne som intet andet

Vi bruger avanceret teknologi som Nginx, PHP 8.0, LXD containere, MariaDB og compute-optimized VM'er for at sikre, at dit website indlæses på et øjeblik.

Nyd de gratis websitemigreringer

Flytning af din webside til Kinsta, vil ikke medføre nedetid. Vores ekspertoverførselsteam tager sig af det hele. Vi tildeler din overførte webside et midlertidigt domæne og tjekker alt før den går live.

Kinsta blev topbedømt i kategorien "Ease of Doing Business With" på verdens førende softwareanmeldelsessite G2.com.

G2 Easiest To Do Business With, Small Business award

Kan du lide det du ser? Tilslut dig til Kinsta!

Book en Demo

Vi har en global tilstedeværelse

Drevet af Google Cloud Platform og dens 35 globale datacentre. Alt er forbundet via deres premium tier netværk, designet til at minimere afstand og hop, hvilket resulterer i hurtig og sikker overførsel af dine data.

Vi opnåede den højeste vurdering i kategorien "Nemmest at bruge" i G2s Winter report.

Funktioner og værktøjer der gør dit liv lettere

Kinstas platform og dashboard er designet med tanke på nybegyndere og alligevel er det smækfuld af avancerede funktioner og værktøjer, som udviklere vil elske.

Sikkerhed på Kinsta

Aktive og passive foranstaltninger til at stoppe angreb og onsindet hensigt med det samme. Kontinuerlig overvågning af oppetid, DDoS-angrebsdetektion, malware scanning, SSL-support, hardware firewalls. Det afgørende: Din webside er overvåget og sikret 24/7.

Kan du lide det du ser? Tilslut dig til Kinsta!

Book en Demo