Hvad gør Kinsta til den bedste WordPress Multisite hostingudbyder?

Hvis du leder efter den bedste WordPress Multisite-hostingløsning, er du kommet til rette sted! Uanset om du hoster kundewebsteder, driver en virksomhedsside eller administrerer et fællesskabsnetværk for et kollegium eller universitet, er Kinsta den rigtige løsning til dine behov.

Drevet udelukkende af Google Cloud Platform og understøttet af WordPress-eksperter tilbyder Kinsta innovative løsninger til opsætning og administration af et WordPress Multisite-netværk så enkelt som muligt.

Drevet af Google Cloud Platform

Multisite-netværk kommer med et unikt sæt udfordringer og forhindringer, der gør skalerbarhed og uptime særligt kritiske. Hvis du bruger en delt, billig eller upålidelig hostingudbyder, stiger chancerne for, at hele dit netværk går ned og ikke kan tilgås.

Den hostingudbyder, du vælger, har også indflydelse på, hvor nemt det er at opsætte og administrere dine WordPress-websteder. Hver dag hører vi fra kunder, der er nysgerrige efter at lære om, hvad der gør Kinsta unik, og som leder efter en pålidelig, alt-i-én-løsning til deres WordPress Multisite-opsætninger.

Det er det, vi svarer her. Vi vil diskutere, hvad der adskiller Kinsta fra andre WordPress-hostingudbydere og udforske fordelene ved at bruge Kinsta som din multisite-hostingløsning.

Multisite hsoting powered by the Google Cloud platform

Cloudflare Enterprise

DDoS-angrebsbeskyttelse, gratis CDN, automatiske SSL-certifikater og understøttelse af wildcard

Indbygget APM-tool

Vores interne applikations overvågningsværktøj kan spotte flaskehalse på få minutter.

De bedste Google-tilbud

Bygget på Google Cloud Platforms førsteklasses netværk og hurtigste C2 virtuelle maskiner.

Brancheførende support

Bedst i klassen, one-tier support fra brancheeksperter på 7 sprog, 24-7.

Cloudflare-integration for en hurtigere, mere sikker multisite-opsætning

Cloudflare er en af topspillerne inden for websikkerhed og ydeevne. Hos Kinsta betaler vi for Cloudflares premium-tilbud til dig, så du kan nyde disse funktioner gratis.

Disse indbyggede funktioner giver dig adgang til DDoS-angrebsbeskyttelse, automatiske SSL-certifikater, support af wildcard, to kraftfulde firewalls, og Kinstas Cloudflare-drevne CDN har en tilstedeværelse i over 275+ byer verden over.

Efter at have skiftet til Cloudflare og aktiveret Kinsta CDN, resulterede vores hastighedstest fra 10 steder rundt om i verden i op til 44% reduktion i sideindlæsningstid.

Cloudflare Multisite

Kinsta-platformen er bygget til ydeevne, hastighed og skalerbarhed

Bygget omkring containere

Vi bruger også LXD-administrerede hosts og LXC-softwarecontainere til hvert websted, der hostes på vores platform. Dette betyder, at hele dit netværk vil have sin egen isolerede container udstyret med alle de nødvendige ressourcer, inklusive MySQL, PHP, Linux og Nginx.

Sømløs webstedsstyring

Dette er vigtigt, fordi du i modsætning til traditionelle delte hosts ikke behøver at bekymre dig om at dele ressourcer eller at dit netværk bliver kompromitteret. Du kan også lancere en ny WordPress Multisite hurtigt og direkte fra MyKinsta-dashboardet, som er vores brugerdefinerede, intuitive portal designet til nem webstedsadministration.

Utrolig webstedsydelse

Vores specialkompilerede Linux-pakker og Nginx-regelsæt gør det muligt for os at maksimere ydeevnen på dine WordPress-websteder, samt mere end 30 forskellige softwarepakker og PHP-udvidelser. Plus, vores skalerbare infrastruktur giver dig mulighed for nemt at opgradere eller nedgradere.

Datacentre, hvor du har brug for dem

Til dit Multisite-netværk kan du vælge mellem et hvilket som helst af vores 35 globale datacentre. Dette betyder, at du strategisk kan vælge enhver af vores lokationer verden over til dit Multisite-netværk for at reducere netværksforsinkelse og sikre lynhurtige indlæsningstider.

Unik infrastruktur

I modsætning til andre hostingudbydere falder Kinsta ikke ind under nogen af kategorierne af traditionel hosting, såsom delt, VPS eller dedikeret. Kinstas unikke, kraftfulde infrastruktur blev bygget fra bunden for at gøre os i stand til at levere uovertruffen ydeevne. Vores platform er understøttet af den innovative teknologi og de nødvendige ressourcer til at understøtte WordPress Multisite-netværk.

C2-maskiner fra 60 USD

Fra kun 60 USD om måneden, inkluderer Kinsta Pro-planer (og højere) alle de tekniske elementer, der er nødvendige for problemfrit at køre og administrere et WordPress Multisite-netværk. Vores seneste generation af C2 compute optimized Google Cloud VM’er gør det muligt for vores kunder at se betydelige forbedringer i gennemsnitlige svartider.

Caching system speed and performance

Cachingsystem-hastighed og ydeevne

En anden måde, hvorpå vi kan hjælpe med at optimere hastigheden og ydeevnen af dit Multisite-netværk, er gennem vores unikke cachingsystem. Vi bruger en række forskellige caching-løsninger for at eliminere behovet for eksterne plugins eller tilføjelser. Dette er især nyttigt, når du administrerer flere WordPress-websteder. For at reducere serverbelastningen og accelerere svartider bruger vi Bytecode, Query cache, Page og CDN cache, samt understøttelse af Object cache, hvis det er nødvendigt.

Premium 24/7 support fra WordPress-eksperter

Hos Kinsta betragter vores supportteam hver kunde som en missionskritisk prioritet, og derfor tilbyder vi ikke trindelt support. Vores WordPress-eksperter og Linux-ingeniører tilbyder 24/7/365 premium support på alle planer og er altid klar til at give hurtige, kyndige råd og svar på dine spørgsmål og bekymringer.

Vi bruger Intercom-kundebeskedplatformen for at gøre vores kundesupport så hurtig og bekvem som muligt. Vi giver også en imponerende indledende billetsvarstid på under to minutter! Ud over at tilbyde flersproget support er vores ressourcer tilgængelige på 10 sprog.

WordPress multisite hosting chat

MyKinsta: Et dashboard til bedre WordPress Multisite Management

Hos Kinsta er vores mission at gøre administrationen af dit WordPress Multisite-netværk så enkelt som muligt. En af måderne, vi gør det på, er med vores brugerdefinerede brugerportal.

MyKinsta-dashboardet er bygget specifikt til WordPress-webstedsadministration og er spækket med kraftfulde funktioner og udviklervenlige værktøjer, der gør det hurtigt og nemt at administrere og vedligeholde dine websteder. Dette omfatter:

Book en live-demo med vores team og se selv, hvad der gør det til den bedste løsning, der er tilgængelig i dag.

 • Hurtig phpMyAdmin-adgang.
 • Et-klik scenemiljøer og en mulighed for at gendanne backup til produktion eller iscenesættelse.
 • Værktøjer til mærkning og omdøbning af websteder til nem filtrering og kategorisering af dine websteder.
 • Simpel omdirigeringsstyring.
 • Detaljerede analyser og indsigter for alle dine websteder, inklusive båndbredde- og besøgsdata, ydelsesanalysedata, CDN-brug og -indsigt samt cache-HIT og MISS-forhold.
 • Fem forskellige typer backups: automatisk/daglig, valgfri time, manuel, systemgenereret og kan downloades.
 • Premium Amazon Route 53 DNS til at administrere dine DNS-records direkte i dashboardet.
 • Søg og erstat værktøj for nemme masseopdateringer.
 • Skift af PHP-version med ét klik og mulighed for at genstarte PHP.
 • Dashboard-værktøj til at rense webstedets cache.
 • Muligheden for at bruge brugerdefinerede opsætninger såsom Bedrock og Trellis.
 • CDN-opsætning med ét klik.
 • Mulighed for hurtigt og nemt at blokere IP-adresser via IP Deny-værktøjet.
 • Ny Relic integration (licens påkrævet).
 • Gratis automatiske Cloudflare SSL-certifikater med understøttelse af wildcard-domæner, og mulighed for at importere din egen SSL.
 • WordPress fejlfindingsværktøj.
 • Mulighed for at styrke login-sikkerheden ved at tilføje dine SSH-nøgler til dashboardet.
 • Et flersproget dashboard, der er tilgængeligt på 10 sprog: engelsk, italiensk, spansk, fransk, tysk, portugisisk, japansk, svensk, dansk og hollandsk.
 • Ubegrænset adgang til dit websteds kritiske filer og adgang til Git, WP-CLI og SSH inkluderet i hver plan.
 • En Redis-tilføjelse for hurtigere databaseydeevne.
 • Et gratis værktøj til overvågning af ydeevne og fejlretning med Kinsta APM.

Test disse kraftfulde funktioner og udviklervenlige værktøjer uden risiko med vores 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Lokal udvikling og iscenesættelse gratis

Vores omfattende DevKinsta-værktøj giver dig alt, hvad du behøver for at designe og skalere din Multisite-opsætning.

DevKinsta

Design, udvikle og implementer dit websted fra din lokale maskine. DevKinsta er gratis for evigt, tilgængelig til macOS, Windows og Ubuntu og bruges af 21.200+ udviklere, webdesignere og freelancere.

Download gratis
DevKinsta er tilgængelig på OSX DevKinsta er tilgængelig på Windows DevKinsta er tilgængelig på Linux
Staging and selective push

Jeg elsker alle bag Kinstas fantastiske supportteam… De er mine superhelte. På 15 år udviklede jeg tusindvis af WP-websteder, der var hostet over hundredvis af hostingudbydere. For 4 år siden opdager jeg Kinsta og det var kærlighed fra “prima vista”.

Ydeevneovervågning med vores specialdesignede Kinsta APM-tool

Kinsta APM er inkluderet gratis i alle Kinsta-planer. Ved blot at aktivere det i MyKinsta-dashboardet, vil du være i stand til:

 • Fejlfind alle dine installerede plugins
 • Identificer årsagen til, at din betalingsgateway udløber
 • Få indsigt i, hvordan MySQL-forespørgsler og AJAX-calls bremser din onlinebutik
 • Find ud af, hvilke tilføjelser der gør dit WordPress-websted langsommere
Kinsta APM tool for multisite hosting

Multisite Domain Mapping, Site Labeling og Multi-User Management

Med Kinsta som din vært kan du konfigurere WordPress Multisite fra dit MyKinsta-dashboard med blot et enkelt klik. Når du bruger vores automatiske installationsprogram til WordPress, præsenteres du for muligheden for at aktivere Multisite på samme tid blot ved at markere en boks. Du kan vælge mellem underdomæner og undermapper og opsætte domænekortlægning.

Domain mapping

Vi behøver ikke længere bekymre os om hosting og nedetid. Før vi flyttede til Kinsta, var vi nødt til at tænke på hastighed, effektivitet og hvordan vi vil implementere vores ting. Men ikke længere, Kinsta gør alt for os.

#1 WordPress hostingudbyder fra G2

Giv dig selv et gratis hastighedsboost på 20% ved blot at migrere til Kinsta

Vi målte mere end 3.200 migrationer i løbet af en periode på tre måneder. I gennemsnit oplevede klientwebsteder 20% hurtigere indlæsningstider blot ved at flytte til Kinsta. Her er, hvor hurtigt dit websted kan køre (og hvor langsom konkurrencen er):

 • Fra BlueHost til Kinsta: +39% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra Amazon AWS til Kinsta: +26% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra Digital Ocean til Kinsta: +26% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra Liquid Web til Kinsta: +32% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra Cloudways til Kinsta: +2% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra HostGator til Kinsta: +29 % forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnitlig)
 • Fra Dreamhost til Kinsta: +11% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Fra SiteGround til Kinsta: +13% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
 • Andre: +25% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)

Hvordan er det muligt? Vores kunder nyder:

Gratis migreringer er tilgængelige for alle Kinstas planer, fra Starter til Enterprise, uanset hvor mange websteder du har. Du skal blot tilmelde dig en plan for at komme i gang. Test servicen og hastigheden uden risiko, og vi giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du taber kun, hvis du ikke giver dette en chance!

FAQ

Hvad er en WordPress Multisite?

Multisite er en enkelt WordPress-installation, der fungerer som flere separate websteder, der alle deler de samme filer og database.

Tæller Multisite som 1 WP-installation?

Ja det gør det.

Kan multisite-opsætninger hostes ved hjælp af startpakken?

Nej, du skal i det mindste have en Pro-plan for dette. Multisite KAN være ressourcekrævende og kræver yderligere PHP-arbejdere.

Hvordan opsætter jeg et WordPress Multisite?

Når du starter et nyt websted i MyKinsta, er det lige så nemt som at markere et felt for at aktivere det. Manuelt involverer det at lave wp-config.php ændringer såvel som nogle andre redigeringer til WordPress for at få MU aktiveret, selvom det ikke er “svært” kan det udgøre en udfordring for folk, der er nye til at redigere PHP-filer.

Hvordan vil Kinsta støtte mig med Multisite?

Support er tilgængelig 24/7 for assistance med webstedet, inklusive en multisite installation, men det er stadig begrænset af omfanget af support

Hvordan fungerer gratis grundlæggende migreringer med Multisite?

For at migrere en Multisite-opsætning skal du anmode om en “premium-migrering” fra dit MyKinsta-dashboard. Mere information om vores gratis grundlæggende migrerings-begrænsninger kan findes her.

Kan jeg bruge funktionen Selective Push til en multisite-opsætning?

Dette afhænger af, hvordan dit Multisite er sat op. Du kan finde mere information om multisite iscenesættelse her.

Hvor mange websteder kan WordPress Multisite håndtere?

Der er ingen softwarebegrænsning for, hvor mange websteder der kan aktiveres på en Multisite-installation. Den virkelige flaskehals vil i sidste ende blive platformens ressourcer (CPU, RAM, PHP Workers osv.).

Hvor mange PHP-arbejdere har jeg brug for?

Det hele afhænger af typen af ​​websteder. Selvom Multisite kræver flere PHP-arbejdere for at køre bedre, vil forskellen i PHP-medarbejdere, der er behov for, være baseret på, hvor statisk eller dynamisk et websted er.

Hvordan kan jeg genopbygge mine websteder som et multisite?

Det er bedst at starte med en ny WordPress-installation og konvertere den til WordPress Multisite og derefter importere dit nuværende websted til den installation. Dette skyldes nogle af mappestrukturen og databasetabellerne. Konvertering direkte til Multisite KAN give problemer i fremtiden.

Hvilke tekniske trin skal jeg tage for at bygge et multisite?

Hvis det er en ny installation, er det lige så nemt som at sætte kryds i boksen for at aktivere Multisite under oprettelsen af ​​webstedet i MyKinsta.

Tælles webstedsbesøg på samme måde på Multisite?

Ja, da en multisite-installation stadig er en enkelt WordPress-installation på en container, tæller alle unikke besøg på webstedet/webstederne på den container med i besøgene.

Vil Kinsta kombinere mine websteder til et multisite for mig?

Nej, dette ville være uden for omfanget af support hos Kinsta, selvom vores support vil være i stand til at pege dig i den rigtige retning.

Vil Kinsta opdele min Multisite i individuelle installationer?

Nej, dette kan faktisk blive et komplekst problem, der afkobler et websted fra en multisite-installation, og Kinsta udfører ikke tjenesten.

Har jeg brug for en reverse proxy for at linke mine websteder på Kinsta?

Nej, du skal bare tilføje siden til WordPress Multisite Network (Inde i WordPress dashboardet) og derefter tilføje domænet til MyKinsta kontrolpanelet, så vores netværk ved, hvor de indkommende anmodninger om domænet skal sendes.

Jeg har en kompleks opsætning, kan jeg stadig lave den om til en Multisite på Kinsta?

Det anbefales, at du kontakter support direkte for at se, om dette er let at opnå eller ej, da der er meget plads til fejl/problemer.

Hvordan fungerer domænekortlægning med Kinsta DNS?

WordPress håndterer de tunge løft på hvilket websted vil indlæses, når den indkommende anmodning sker. Du skal blot tilføje domænet til webstedet i MyKinsta, og vi sender trafikken til din container, og WordPress vil indlæse det korrekte websted, så længe du har tilføjet webstedet til netværket af websteder i WordPress Dashboard.

Hvornår skal jeg bruge Multisite vs single site?

Multisite har bestemt en tid og et sted, her er nogle gode eksempler på, hvornår det kan være bedst at bruge Multisite. Nogle gode eksempler omfatter skoler og universiteter, landing pages, bureauer og små og mellemstore virksomheder.

Premium add-ons til at supercharge dit websted

Tag din Multisite-opsætning til næste niveau med et udvalg af premium add-ons, der alle er let tilgængelige direkte fra dit MyKinsta-dashboard.

Nginx Reverse Proxy

Nginx, udtales “engine-ex”, er en open source-webserver, der bruges som reverse proxy, HTTP-cache og load balancer.

Det er bygget til at tilbyde lavt hukommelsesforbrug og høj samtidighed. I stedet for at skabe nye processer for hver webanmodning, bruger Nginx en asynkron, hændelsesdrevet tilgang, hvor anmodninger håndteres i en enkelt tråd.

Nginx understøtter muligheden for at indlæse WordPress fra en undermappe, mens et separat websted (WordPress eller andet) indlæses på roddomænet.

Med Nginx kan én hovedproces styre flere arbejdsprocesser.

Redis

Hos Kinsta er sidecache allerede indbygget for alle websteder, der kører på vores platform. Nogle mere dynamiske websteder gør dog ikke den bedste brug af sidecache.

E-handelswebsteder, medlemssider, fora, diskussionsfora, blogs med ekstremt aktive kommentarsektioner og andre typer meget dynamiske websteder vil have stor gavn af at bruge Redis.

Redis cache giver mulighed for genbrug af cachelagrede objekter i stedet for at kræve, at MySQL-databasen skal forespørges en anden gang for det samme objekt.

Dette reducerer belastningen på et websteds MySQL-database, samtidig med at webstedets responstid reduceres og webstedets evne til at skalere og håndtere yderligere trafik øges.

Automatiske backupmuligheder

Eksterne backups kan konfigureres til enten en ugentlig eller månedlig frekvens. Du har også et valg mellem kun at tage backup af dine filer, kun WordPress-database eller begge dele.

Dit e-handelswebsted er et websted i konstant forandring. Vores time- og 6-timers backup-muligheder kunne passe perfekt. Du kan være sikker på, at du til enhver tid kan opgradere eller nedgradere denne add-on.

Disse er yderligere gendannelsespunkter. Når du har aktiveret tilføjelsen for time-backups, tages der stadig automatiske daglige backups og kan gendannes.

Skaler besøg og diskplads

Et toppunkt i trafikken burde ikke få dig til at kæmpe for at ændre din plan. Vores gennemsigtige priser for overstigning giver dig mulighed for at beregne på forhånd. For store websteder med mange filer eller billeder skal du øge din plans diskplads med vores månedlige add-on.

For yderligere fleksibilitet kan du øge lagerpladsen på din hostingplan med et par klik inde i MyKinsta-dashboardet.

Tusindvis af femstjernede vurderinger. Og tællende.

Klar til at lancere din WordPress Multisite?

Kinstas hastigheds-besatte arkitektur sammen med dens auto-skaleringsoptimeringer gør det til en perfekt løsning til dit websted. Slut dig til de 24.000+ virksomheder, der bruger Kinsta, og kom i gang i dag.