Dette er et eksempel på, hvordan du opretter en Java-applikation til implementering på Kinstas Applikation Hosting-tjenester fra et GitHub-repository.

Under implementeringsprocessen installerer Kinsta automatisk de afhængigheder, der er defineret i din pom.xml-fil. Du skal sikre dig, at din hovedklasse er defineret i pom.xml-filen.

  1. Log ind på GitHub og opret et nyt repository fra denne skabelon (Brug denne skabelon > Opret et nyt repository): Kinsta – Hello World – Java
  2. I MyKinsta skal du tilføje en applikation med Hello World Java-repository. Start-kommandoen kan efterlades tom for webprocessen, da Kinsta automatisk registrerer den nødvendige kommando under den første implementering.

Appen er tilgængelig, så snart opbygningen er færdig, og en Hello World-side indlæses på din applikations URL.

Java Hello World-siden efter en vellykket installation.
Java Hello World-siden efter en vellykket installation.

Opsætning af webserver

Port

Kinsta indstiller automatisk miljøvariablen PORT. Du behøver ikke at definere den eller indkode den i programmet. Brug System.getenv("PORT") i din kode, når du henviser til serverporten.

Start Kommando

Når du implementerer en applikation, opretter Kinsta automatisk processer baseret på Procfile i roden af repository. Dette repository indeholder følgende kommando til at køre serveren:
web: java -jar target/kinsta-java-hello-world-1.0-SNAPSHOT.jar