Din gratis lokale WordPress-udviklingspakke

Design, udvikle og implementer WordPress-websteder fra din lokale maskine. DevKinsta er gratis for evigt og tilgængelig til macOS, Windows og Ubuntu. Brugt af 41,350+ udviklere, webdesignere og freelancere.

Hvad gør DevKinsta?

DevKinsta gør lokal oprettelse og udvikling af lokal side hurtig og nem. Start et enkelt eller Multisite WordPress-websted op med Nginx, MariaDB og mere med et enkelt klik. Udnyt de lokale database- og e-mail-styringsværktøjer til at udvikle temaer, plugins og tilpassede websteder, alt sammen på din lokale maskine. Når du er klar til at gå live, skal du skubbe dit websted direkte til Kinsta.

Lokal WordPress-udvikling for alle

For udviklere tilbyder DevKinsta et lokalt miljø til udvikling af WordPress-temaer, plugins og mere. DevKinsta er drevet af Docker, hvilket betyder, at dine lokale WordPress-websteder er isoleret og sikret gennem containerisering. Sammenlignet med VirtualBox, en virtualiseringsteknologi, der bruges af andre lokale udviklingsapps, har Docker et lavere ressource fodaftryk og næsten naturlig ydeevne.

For bureauer giver DevKinsta dig mulighed for at teste plugin- og opdateringer af temaer til dine klienter lokalt for at undgå brud på websteder i produktionen. Klon klientwebsteder og arbejd dem lokalt. Når du er færdig, skal du skubbe ændringer til Kinsta med et enkelt klik.

For designere tilbyder DevKinsta et lokalt, sikkert og hurtigt miljø til at designe dine websteder, skabeloner, temaer. Fejlret HTML, CSS og JavaScript gennem din lokale browser.

For freelancere giver DevKinsta dig mulighed for at oprette, redigere, duplikere, lokale WordPress-installationer hurtigt og intuitivt. Fejlfinding af klientsites offline, og skub derefter dit arbejde direkte til et Kinsta-scenemiljø.

Hvad fortæller brugere om DevKinsta?

DevKinsta screenshot creating new site

Et klik med WordPress-oprettelse

Start WordPress-sider, inklusive multisites, med et enkelt klik! Hvert DevKinsta-site er drevet af en moderne hostingstak plus den nyeste version af WordPress Core. Du får også adgang til kraftfulde værktøjer som en indbygget databasesystem, SMTP-server, WP_DEBUG-skift og mere.

PHP 7.x og 8.x support

Brug DevKinsta til at teste dit websted med den nyeste version af PHP i et sikkert miljø. DevKinsta understøtter PHP 7.2-8.2, og du kan skifte version med blot et par klik. Hvis dit projekt er bundet til en bestemt PHP-version, lader DevKinsta dig vælge en version til dit websted.

DevKinsta email management

Lokal e-mail-administration

DevKinsta leveres med en kraftfuld SMTP-server og e-mail-testværktøj. Fang og inspicer udgående e-mails for at fejle kontaktformularer, marketingautomatisering, webstedsmeddelelser og meget mere!

DevKinsta database mnger

Indbygget database manager

DevKinsta inkluderer Adminer, et let databasestyringsværktøj. Brug Adminer til at redigere WordPress-databasetabeller, udføre SQL-forespørgsler og mere.

DevKinsta push to Kinsta

Problemfri integration med MyKinsta

Download dit live-site, arbejd på det offline, og skub det tilbage til dit Kinsta-scenemiljø. Fuld integration med MyKinsta betyder, at du nemt kan flette DevKinsta i din nuværende arbejdsgang.

Et samfund af WordPress-eksperter

Som et værktøj bygget til website-, plugin- og temaudviklere er DevKinsta bygget til et robust samfund af WordPress-brugere over hele verden. Deltag i vores community-forum for at udveksle med andre, give feedback og bidrage til at forme DevKinsta’s fremtid.

Drevet af Docker

DevKinsta udnytter kraften i Docker til at skabe en sikker og hurtig lokal WordPress udviklingsoplevelse. Med Docker bliver dit lokale websteds hosting-stak automatisk containeriseret og optimeret til sikkerhed og nær-native ydeevne, uanset hvilket host OS du kører.

Fås til macOS, Windows og Linux på 10 sprog

DevKinsta er tilgængelig som en gratis download til macOS, Windows og Linux. Ud over engelsk understøtter DevKinsta også fransk, spansk, portugisisk, hollandsk, tysk, italiensk, japansk, svensk og dansk.

Sådan installeres og bruges DevKinsta

Webinar: Sådan installeres og bruges DevKinsta

Har du brug for hjælp til at installere og bruge DevKinsta? Tjek vores webinar oprettet af en udvikler, for udviklere. Vores webinar kører ofte, så find et tidspunkt, der passer til din tidsplan, og tilmeld dig nu!

Dette webinar er nu tilgængeligt på engelsk