Webhosting til nonprofitorganisationer

Store formål fortjener god webhosting. Derfor hjælper vi stolte velgørende organisationer, nonprofitorganisationer, kirker og andre 501(c)(3)-organisationer med at nå deres onlinemål. Få 15% rabat, når du hoster dit websted hos os og to måneder gratis, når du betaler årligt.

Klar til skalering

Hvis en fundraising-kampagne går viralt, og din trafik pludselig stiger, vil vores autoskalerings-infrastruktur sikre en problemfri og uafbrudt oplevelse for hver bruger.

Trygt og sikkert

Alle websteder på Kinsta er udstyret med en gratis Cloudflare-integration, som inkluderer en firewall på virksomhedsniveau med DDoS-beskyttelse og wildcard SSL-certifikater.

Google Cloud Security

Vi understøtter dit skift til Google Clouds premium-tier netværk, der optimerer til høj ydeevne. Vælg mellem 35 globale datacentre, og udnyt den samme infrastruktur, der driver Google Search og YouTube.

Optimeret til oppetid

Vi kontrollerer status for alle websteder, vi er host for 720 gange om dagen. Vores proaktive tilgang betyder, at der i sjældne tilfælde er et problem med dit websted, vores ingeniører kan begynde at undersøge, før du kommer i kontakt.

Daglige backups

Vær rolig ved at dine data er sikre med seks typer backups. Vi tager backup af  websteder dagligt, og du finder altid 14 backups af dit websted i dit MyKinsta dashboard.

24/7/365 Support

Få eksperthjælp døgnet rundt. Vores supportteam er branchens bedste, fordi vi kun ansætter erfarne udviklere, herunder mange, der har ydet frivillige bidrag til WordPress projektet.

Budget-orienteret

Vi ved, at nonprofitorganisationer har stramme budgetter. Derfor tilbyder vi rabatterede planer for at hjælpe din organisation med at få adgang til overkommelig webhosting i virksomhedsniveau.

Hvad vores kunder siger

Kinsta Web Hosting til nonprofitorganisationer

Der er så mange fantastiske nonprofitorganisationer, der arbejder hårdt på at gøre verden til et bedre sted. Vi vil hjælpe, hvor vi kan for at fremme din organisations mission med et fantastisk websted, der inspirerer dit samfund til handling.

PlanRabat PrisNormal Pris
Starter29.75 USD pr. måned35 USD pr. måned
Pro59.50 USD pr. måned70 USD pr. måned
Business 197.75 USD pr. måned115 USD pr. måned
Business 2191.25 USD pr. måned225 USD pr. måned
Business 3289 USD pr. måned340 USD pr. måned
Business 4382.50 USD pr. måned450 USD pr. måned
Virksomhed 1573.75 USD pr. måned675 USD pr. måned
Virksomhed 2850 USD pr. måned1,000 USD pr. måned
Virksomhed 31,147.50 USD pr. måned1,350 USD pr. måned
Virksomhed 41,402.50 USD pr. måned1,650 USD pr. måned

Er min organisation berettiget til en nonprofit-rabat?

Vi tilbyder 15% rabat til alle velgørende organisationer, nonprofitorganisationer, kirker og andre 501(c)(3)-organisationer. Betal årligt og få yderligere to måneders hosting gratis. Alt, hvad vi behøver, er en kopi af din 501(c)(3), eller dit lands tilsvarende dokumentation, for at understøtte din nonprofitstatus.

Vi tilbyder også rabatter på open source-projekter. Kontakt vores salgsteam for at få mere at vide.

Hvordan ansøger jeg om nonprofit rabatten?

Kontakt vores salgsteam for at ansøge om en nonprofit -rabat. Når vi har modtaget dokumentation, der bekræfter din nonprofit -status, anvender vi rabatten på alle dine fremtidige betalinger.

Dit nonprofit -websted skal have sin egen separate hosting-konto for at modtage rabatten. For årsplaner giver vi dig 2 måneders gratis service oven på 15% rabat.

Hvordan Kinsta kan transformere din nonprofit-organisation

Nonprofitorganisationer gør utroligt arbejde for at tjene det fælles gode. Selvom deres vægt er på public service, skal de stadig drives som virksomheder. Det betyder at have en god hjemmeside er en nødvendighed. Uanset om du har brug for at skaffe donationer, udbrede bevidsthed eller udføre vital community-outreach, vil hosting på Kinstas brancheførende platform hjælpe med at drive din organisations mission fremad.

Udforsk dashboardet og se selv, hvordan MyKinsta vil hjælpe din mission uden risiko med vores 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvorfor WordPress?

WordPress er en ideel webstedsplatform til at udvide din nonprofitorganisations rækkevidde. Med sin prisskilt på 0 USD og det robuste frivillige samfund, der understøtter det, tilbyder WordPress mange fordele:

WordPress er Open Source

WordPress er bygget af et verdensomspændende fællesskab af frivillige udviklere. Det ejes ikke af private virksomheder eller kommercielle enheder med fokus på at drage fordel af din brug.

WordPress kan tilpasses

WordPress er kendt for sin fleksibilitet og udvidelse. Der er mange tusind plugins, der giver dig mulighed for at tilføje enhver form for funktionalitet. Du kan starte en blog, køre elektronisk direct mail (EDM) marketing og nemt tage imod donationer. Der er også tusinder af temaer at vælge imellem, så du kan spare penge på webdesign.

WordPress er skalerbar

Uanset om du har 100 besøgende om måneden eller 1 million, vokser WordPress med dig. Kombiner det med vores brancheledende administrerede webhosting til nonprofitorganisationer, og du behøver aldrig bekymre dig om, at dit websted går offline, så du kan fokusere på din næste store kampagne.

Kinsta er allerede opfordrende til forandring

Tusindvis af nonprofitorganisationer og velgørende organisationer bruger Kinsta til at drive deres hjemmesider. ForestNation, Economic Policy Institute, Platform og Mad In America Continuing Education er blot nogle af de nonprofit -kunder, vi er stolte over at være vært for.

Store årsager har brug for fantastisk webhosting. Enterprise-grade arkitektur, høj tilgængelighed, topmoderne sikkerhed, caching på serverniveau, automatisk skalering, seks typer sikkerhedskopier, ekspertstøtte i realtid og gratis migreringer er en nødvendighed, som enhver virksomhed har brug for for at få succes online. Din nonprofitorganisation kan også have disse og til en nedsat pris med Kinsta.

En kraftfuld nonprofit hostingløsning

En vellykket skalering af enhver organisation online handler om at få det grundlæggende rigtigt. Vi har designet alle aspekter af vores webhosting til nonprofitorganisationer for at give det solide fodfæste, dit websted har brug for, uanset din årsag.

Hurtig og pålidelig

Mange af vores kunder rapporterer om store fald i sidens indlæsningstid efter skift til Kinsta. Vi bruger kun state-of-the-art hosting-teknologier, som Nginx, PHP 8, LXD softwarecontainere, MariaDB og Google Clouds compute optimized C2 virtuelle maskiner. Vælg mellem Google Clouds 35 strategisk placerede globale datacentre, og betjen dit websted tættest på, hvor din brugerbase er placeret.

Beskyttet mod hacks

Vi har bygget vores hosting -løsning på Google Cloud Platform, så du drager fordel af en sikkerhedsmodel, der beskytter folk som Google Søgning, Gmail og YouTube. Vi bruger Linux containere (LXC) – og LXD til at orkestrere dem – til at adskille ikke bare hver hostingkonto, men hver forekomst af WordPress for fuldstændig ressourceisolering. Vi har aktive og passive sikkerhedsforanstaltninger på plads for at stoppe ondsindet hensigt, registrering af DDoS-angreb, Cloudflare-integration, software-baserede begrænsninger, gratis SSL-certifikater og hardware-firewalls.

Umiddelbart skalerbar

Vores skalerbare infrastruktur, der er bygget på Compute Engine, er klar til at håndtere selv de største stigninger i trafikken, hvilket sikrer, at dit websted altid er online. Med vores isolerede software container teknologi, tildeler vores virtuelle maskiner automatisk hardware ressourcer til hver site container efter behov. Det betyder, at du får en meget tilgængelig hostingkonfiguration, der er privat og sikker ved design, samtidig med at du tillader ressourcer at blive skaleret op eller ned, som dit websted kræver.

Få support fra Kinsta

Webværter er kun lige så gode som deres folk. Derfor er vores kundesupportteam altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, hver time, hver dag.

24/7/354 support

Problemer fungerer ikke efter en 9 til 5 tidsplan. Vær sikker på, at der altid er nogen på Kinsta, der er klar til at hjælpe, selvom du sidder låst fast kl. 17.00 på en fredag.

Få hurtig hjælp

Få de svar, du har brug for nu, uanset hvor du er i verden. Vores supportteam arbejder døgnet rundt og reagerer hurtigt. Vores gennemsnitlige indledende svartid i 3. kvartal 2019 var 1 minut og 19 sekunder.

Hjælp på dit sprog

Chat med vores supportteam på spansk, hollandsk, fransk, tysk, portugisisk og italiensk i flersprogede support tid, mandag til fredag. Og få adgang til vores MyKinsta dashboard, vidensbase og blog på 9 sprog.

Øg bevidstheden om din sag hurtigere med gratis migration

Lad vores migrationsteam tage sig af din flytning, hvilket sparer dig tid og penge. At migrere et WordPress -websted kræver eksperter, der kan løse uventede problemer med viden og omhu. Vi nærmer os dit websteds flytning, som om det var vores eget, og udnyttede mange års hosting -erfaring til at få dit websted i gang, ligesom det var før dit flytning.

Ud over vores rabatterede nonprofit-priser tilbyder vi en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vi står bag vores tjenester, men hvis du ikke er tilfreds med din hosting, skal du annullere inden for de første 30 dage, og vi udsteder en fuld refusion.

Ydeevne

Fleksibel arkitektur

Vores platform er bygget på Google Cloud Platform, hvilket sætter kraften i Googles infrastruktur i verdensklasse lige ved hånden.

Optimeret stack

Vi bruger kun de nyeste teknologier, herunder Nginx, PHP 8, LXD-softwarecontainere, MariaDB og compute optimized virtuelle maskiner.

Finjusteret til WordPress

Vi har hundredvis af optimeringer og regler på serverniveau på plads, så dit websted lynhurtigt serveres dine besøgende.

HTTP/3 aktiveret

Vores infrastruktur er HTTP/3 aktiveret. Det er som standard slået til for alle websteder på vores platform, der kører via HTTPS.

Gratis Kinsta CDN

Alle websteder på Kinsta har adgang til Kinsta CDN, et højtydende CDN drevet af Cloudflares omfattende netværk af datacentre i mere end 200 byer.

Selvhelbredende PHP

Vores selvhelbredende servere genstarter automatisk PHP, hvis det går ned, hvilket sikrer minimal nedetid for dit websted.

Database optimeringer

Vores platform finjusterer automatisk dine MySQL-databaseindstillinger baseret på behovene på dit WordPress-websted.

Sikkerhed

Ressourceisolering

Vi bruger Linux-containere (LXC) oven på Google Cloud Platform til at isolere hver konto og hvert enkelt WordPress-websted.

Sikker login

Vi understøtter to-faktor autentisering, GeoIP-blokering og forbyder automatisk IP-adresser med seks mislykkede loginforsøg på et minut.

Automatiske backups

Websites sikkerhedskopieres dagligt, og du har altid adgang til to ugers backup, hvis du har brug for at rulle dit websted tilbage.

Hack-fri garanti

Intet er vigtigere for os end sikkerheden på dit nonprofit -websted. Hvis det er kompromitteret på vores servere, ordner vi det gratis.

Fuldt krypteret

Vi understøtter kun krypterede SFTP- og SSH-forbindelser (ingen FTP), når du får adgang til dit nonprofit -websted.

24/7 sikkerhedsovervågning

Vi anvender aktive og passive foranstaltninger til at stoppe angreb og ondsindet hensigt, DDoS-angrebssøgning, software-baserede begrænsninger og Google Cloud Platforms hardware-firewalls.

Plugin sårbarhed scanning

Vores system scanner automatisk alle dine plugins og leder efter de nyeste sikkerhedsbrud.

Udvikler værktøjer

Kendte værktøjer

SSH, SFTP, WP-CLI, Composer og Git er standard på tværs af alle vores webhosting pakker.

PHP version switcher

Indstil forskellige versioner af PHP for hvert live-websted og scenemiljø, og skift motorer med et enkelt klik.

Kinsta APM

Få detaljeret synlighed af dit nonprofit-websteds ydeevne i realtid, inklusive alle WordPress-plugins, temaer, databasespørgsmål, tilpasset kode og selve WordPress.

Tilpasset udvikling

Opsætninger som Bedrock og Trellis gør det lettere at udvikle, vedligeholde og implementere WordPress -websteder.

DevKinsta

Brug DevKinsta til at udvikle websteder lokalt, og skub til dit Kinsta scenemiljø, når du er klar.

Tilpassede tjenester

Migration af website

Vejledning til oprettelse og migrering af anmodninger, der er let at bruge.

Formålsbygget dashboard

Du finder WordPress-specifikke værktøjer i vores MyKinsta dashboard (prøv den gratis demo), som du ikke finder med andre hostingtjenester, der tilbyder webhosting til nonprofitorganisationer.

Et-klik-iscenesættelse

Hvert websted på vores platform får sit eget scenemiljø, så du kan foretage ændringer og teste plugins og WordPress -opdateringer. Kinsta har 47,740 staging-websteder i brug og tæller!

Analytics

Få adgang til detaljerede analyser, herunder båndbredde, sidecache HIT og MISS-forhold og ydelsesdata.

Dybdegående vidensbase

Gennemse tekniske oversigter, Kinsta og MyKinsta guider og fejlfindingsmaterialer.

Klar til e-handel

Vores infrastruktur er optimeret til WooCommerce og Easy Digital Downloads til at understøtte onlinebutikker.

Valgfri tilføjelser

Forbedre din hostingplan med kraftfulde værktøjer og eksperttjenester såsom Nginx reverse proxy, ekstra backups og ekstra diskplads.

#1 WordPress hostingudbyder fra G2

Giv dig selv et gratis hastighedsboost på 20% ved blot at migrere til Kinsta

Vi målte mere end 3.200 migrationer i løbet af en periode på tre måneder. I gennemsnit oplevede klientwebsteder 20% hurtigere indlæsningstider blot ved at flytte til Kinsta. Her er, hvor hurtigt dit websted kan køre (og hvor langsom konkurrencen er):

  • Fra BlueHost til Kinsta: +39% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra Amazon AWS til Kinsta: +26% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra Digital Ocean til Kinsta: +26% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra Liquid Web til Kinsta: +32% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra Cloudways til Kinsta: +2% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra HostGator til Kinsta: +29 % forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnitlig)
  • Fra Dreamhost til Kinsta: +11% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Fra SiteGround til Kinsta: +13% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)
  • Andre: +25% forbedrede sideindlæsningstider (gennemsnit)

Hvordan er det muligt? Vores kunder nyder:

Gratis migreringer er tilgængelige for alle Kinstas planer, fra Starter til Enterprise, uanset hvor mange websteder du har. Du skal blot tilmelde dig en plan for at komme i gang. Test servicen og hastigheden uden risiko, og vi giver en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du taber kun, hvis du ikke giver dette en chance!

Enkel website styring med MyKinsta

Vi var ikke tilfredse med de eksisterende dashboards derude, så vi byggede vores eget dashboard specielt til WordPress. MyKinsta er designet til både uerfarne brugere og udviklere. Administrer dit websted, se analyser, samarbejde med dit team, konfigurer til hastighed og sikkerhed, få adgang til live chat -support og mere.

Nysgerrig efter at se, hvordan MyKinsta kan støtte din nonprofit-side? Du kan booke en live demo nu!

Lad os gøre en forskel sammen!

Brug mere tid på at fokusere på dit almennyttige arbejde, og efterlad teknologien til os. Find den hostingplan, der passer til din organisation.