Hosting til små virksomheder

Du bruger prisen for en kop kaffe på hosting. Er din virksomhed ikke mere værd? Lad Kinsta sætte skub i din online vækst med brancheførende hosting til små virksomheder.

Gratis SSL-certifikater

Sider på Kinsta er automatisk beskyttet af gratis Cloudflare SSL-certifikater, og brugerdefinerede SSL-certifikater understøttes også. Få SSL-kryptering i verdensklasse med vores strømlinede opsætning og indbygget Cloudflare-integration.

Gratis migreringer

Vores migrationsteam arbejder døgnet rundt. Planlæg det bedste tidspunkt til at flytte dit SMB-websted, og vi tager os af resten. Vi bruger scripts og SSH – ikke plugins – for at sikre, at ingen data går tabt.

24/7/365 support

Få de svar, du har brug for nu, uanset hvor du befinder dig i verden. Vores supportteam reagerer hurtigt – vores gennemsnitlige svartid på billetter er mindre end 90 sekunder.

Overvågning af uptime

Vi kontrollerer status for alle de websteder, vi hoster, hvert 2. minut. Det svarer til 720 gange, at vi tjekker dit websted hver dag. Vores proaktive tilgang betyder, at hvis der er et problem med dit websted, handler vi hurtigt.

Backups, du kan stole på

Du kan være tryg ved at vide, at dine data er sikre og beskyttede med seks typer backups. Siderne sikkerhedskopieres automatisk dagligt, og du kan altid finde 14 backups af dit websted i dit MyKinsta-dashboard.

Automatisk caching

Få lynhurtig caching på serverniveau. Vi bruger bytecode-, objekt-, side- og CDN-caching, der leverer en perfekt balance mellem ydeevne og funktionalitet.

Hvorfor virksomheder vælger Kinsta

En prisvindende SMB-hostingplatform

Vores kunder har udnævnt Kinsta til en af G2’s bedst bedømte hosting-tjenester til små virksomheder

En bedre hostingoplevelse for små virksomheder

Arkitektur i virksomhedskvalitet, høj tilgængelighed, topmoderne sikkerhed, caching på serverniveau, seks typer backups, ekspertsupport i realtid, gratis migreringer … Det er must-haves, som enhver SMV har brug for for at få succes – og du kan få dem lige nu med Kinsta.

Fremskynd og skaler op med Kinsta hosting til små virksomheder

Sæt farten op, skalér op

Internettet i 90’erne bevægede sig omtrent lige så hurtigt som et dovendyr, der løber Marathon med tømmermænd. Spol 20 år frem, og landskabet har ændret sig til ukendelighed. Brugerne forventer lynhurtige indlæsningstider og en gnidningsfri onlineoplevelse. Og disse forventninger stiger i takt med, at flere mennesker arbejder og handler online.

Hvert millisekund tæller

For hvert millisekund, du sparer på din hjemmesides indlæsningstid, øger du kundernes tillid til din lille virksomhed. Når dit brand er det vigtigste, er det vigtigt, at du viser kunderne, at du er hurtig, troværdig og seriøs. Og det hjælper, hvis din webhost også er disse ting.

Fokus på fremtiden

Mange små og mellemstore virksomheder vælger hosting, der koster 5 dollars om måneden eller mindre. Det forstår vi godt. Virksomheder har stramme budgetter. Men når du vælger billig hosting til små virksomheder, får du selvfølgelig det, du betaler for – delt hosting af lav kvalitet og alle de problemer, der er forbundet med det. Problemer som nedetid, langsomme sidehastigheder, dårlig kundeservice, øget sikkerhedsrisiko og manglende backups.

Lad problemerne ligge bag dig

Når du investerer i SMB-hosting af høj kvalitet hos Kinsta, investerer du i din virksomhed – og sparer dig selv for alle de problemer, der følger med delt hosting. Fordi hvert minut, du sparer, er et minut, du kan fokusere på at udvikle din virksomhed og styrke dit brand.

MyKinsta dashboard

Finjusterede hostingløsninger

Du er klar til at tage din virksomhed til det næste niveau – du har bare brug for SMB-hostingløsninger, der ikke knækker under presset. Stol på Kinsta for at få webhosting til små virksomheder klaret.

  • Gratis SSL-certifikater og migration
  • Overvågning af oppetid
  • 24/7 ekspertsupport
  • Klar til at skalere
  • MyKinsta dasboard

Se selv risikofrit takket være gratis migrationer og vores 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Omkostningerne ved snegletempo

Et langsomt website vil påvirke din online-succes på tre vigtige måder:

Konverteringer

Hvis dit websted er langsomt, skal du ikke blive overrasket, hvis det påvirker din bundlinje, fordi 47% af kunderne forventer, at et websted indlæses på 2 sekunder, og 40% vil opgive det, hvis det tager længere end 3 sekunder.

Brugervenlighed

Din sideindlæsningshastighed og lydhørhed over for brugernes anmodninger har en direkte indvirkning på kundeloyaliteten. Det er ganske enkelt: Bedre ydeevne på webstedet betyder større brugertilfredshed, hvilket igen betyder øget salg og styrkelse af brand.

Synlighed

Websteds hastighed er en faktor for placering i søgemaskiner. Så jo hurtigere dit websted er, jo større er sandsynligheden for, at Google vil placere din lille virksomhed højere på søgemaskinernes resultatsider (SERP).

En komplet hostingløsning til små virksomheder

En komplet hostingløsning til små virksomheder

Succesfuld skalering af en virksomhed, uanset om det er et e-handelswebsted, et bureau eller et SaaS, handler om at gøre det grundlæggende og have udholdenhed til at gennemføre det. Vi har designet alle aspekter af vores platform til at give dig det solide fundament, du har brug for, uanset hvilken type virksomhed du driver.

Vi er besat af hastighed og ydeevne

Mange af vores kunder rapporterer om enorme fald i loadtider efter at have skiftet til Kinsta. Vi bruger kun state-of-the-art webhostingteknologier, så dit websted vil nyde godt af fuldstændig ressourceisolering, en skalerbar infrastruktur og høj tilgængelighed. Vælg mellem Google Cloud Platforms 35 strategisk placerede globale datacentre og servér dit websted tættest på det sted, hvor dine brugere befinder sig. Trafikspidser, pludselige stigninger, Black Friday-salg – vores platform er klar til alt.

Vi beskytter dig mod sårbarheder og angreb

Vi bruger Google Cloud Platform og Cloudflare, så du høster fordelene ved en sikkerhedsmodel, der beskytter nogle af verdens største brands. Vi bruger Linux-containere (LXC) – og LXD til at orkestrere dem – for at isolere ikke blot hver enkelt SMB-hostingkonto, men også hver enkelt WordPress-instans fuldstændigt. Endelig er vores infrastruktur beskyttet af en sikker Cloudflare-integration, som omfatter gratis DDoS-beskyttelse, automatisk SSL-understøttelse og meget mere.

Vi hjælper dig med at skalere din virksomhed

Vores skalerbare infrastruktur, der er bygget på Google Compute Engine-servere, er klar til at håndtere pludselige stigninger i trafik og belastning, så dit websted altid er online, 24/7. Med vores isolerede softwarecontainerteknologi tildeler vores virtuelle maskiner automatisk hardwareressourcer til hver enkelt sitecontainer efter behov. Det betyder, at du får en yderst tilgængelig SMB-hostingkonfiguration til WordPress, der er sikker og privat af design, samtidig med at ressourcerne kan skaleres op eller ned, efterhånden som dit websted kræver det.

Kom hurtigere på markedet med gratis migreringer

Når du skifter til Kinsta, er vi her for at hjælpe dig. Alle vores abonnementer omfatter gratis website-migreringer, så du ikke behøver at hyre en udvikler. Du skal blot udfylde vores anmodningsformular for migrering i MyKinsta-dashboardet, og vores migreringsteam vil gøre resten. Vi flytter websteder fra populære hostingtjenester til vores platform døgnet rundt, så der er gode chancer for, at vi har haft med din eksisterende host at gøre før.

Ud over de tidsbesparende funktioner, der giver både virksomhedsejere og udviklere mulighed for at gøre det muligt for dem, tilbyder vi en 30-dages pengene tilbage-garanti. Vi står bag vores tjenester her hos Kinsta, men vi vil gerne sikre os, at du er tilfreds med din hosting. Så hvis du opsiger din konto inden for de første 30 dage af tjenesterne, giver vi dig en fuld refusion.

Funktioner, der passer til små virksomheder

Vi har bygget vores platform til at understøtte virksomheder ligesom din virksomhed. Vores infrastruktur er drevet af Google Cloud Platform, hvilket betyder, at du får gavn af SMB-hosting i virksomhedskvalitet, der leverer hurtige, skalerbare, meget tilgængelige og sikre oplevelser.

Kinsta har 47,740 scene-websites i brug og tæller stadig!

Ydelse

Fleksibel arkitektur

Vores platform er bygget på Google Cloud Platform, hvilket giver dig kraften fra Googles hardware lige ved hånden.

Optimeret stak

Vi bruger kun de nyeste teknologier, herunder Nginx, PHP 8.0, LXD-softwarecontainere, MariaDB og compute-optimerede VM’er.

WordPress-specifikke regler

Vi har hundredvis af optimeringer og regler på serverniveau på plads, så dit websted serveres lynhurtigt til dine besøgende.

HTTP/3

Vores infrastruktur er HTTP/3-aktiveret for lynhurtig ydeevne. For klienter, der ikke understøtter HTTP/3, understøtter Kinsta også HTTP/2-forbindelser.

Gratis Kinsta CDN

Alle vores abonnementer er udstyret med Kinsta CDN, et højtydende content delivery network drevet af Cloudflare, for at fremskynde leveringen af dine aktiver (billeder, JS, CSS) rundt om i verden.

Selvhelbredende PHP

Vores selvhelbredende servere genstarter automatisk PHP, hvis det går ned, hvilket sikrer minimal nedetid for dit websted.

Optimering af databasen

Vores platform vil automatisk finjustere dine MySQL-databaseindstillinger baseret på dit websteds behov.

Sikkerhed

Komplet isolering

Vi bruger Linux-containere (LXC) oven på Google Cloud Platform til at isolere hver konto og hvert enkelt websted.

Cloudflare-integration

Alle websteder på Kinsta er beskyttet af vores gratis Cloudflare-integration. Det betyder, at dit websted vil være beskyttet af en firewall på virksomhedsniveau med indbygget DDoS-beskyttelse.

Sikker login

Vi understøtter to-faktor-autentifikation, IP Geolocation-blokering og automatisk forbud mod IP-adresser med seks mislykkede loginforsøg på et minut.

Automatiserede backups

Der tages backups af webstederne dagligt, og du har altid adgang til to ugers backups, hvis du har brug for at rulle dit websted tilbage.

Hack-Fix-garanti

Intet er vigtigere for os end sikkerheden på dit websted. Hvis det bliver kompromitteret på vores servere, retter vi det gratis.

Fuldt krypteret

Vi understøtter kun krypterede SFTP- og SSH-forbindelser (ingen FTP), når du får adgang til dit virksomhedswebsted.

24/7 sikkerhed

Vi anvender aktive og passive foranstaltninger til at stoppe angreb og ondsindede hensigter, DDoS-angrebsafbødning, softwarebaserede restriktioner og en sikker Cloudflare-firewall.

Udviklerværktøjer

Velkendte værktøjer

SSH, SFTP, WP-CLI, Composer og Git er standard på tværs af alle vores webhostingpakker.

Redis

Open source, in-memory datastrukturlager, der bruges som database, cache og meddelelsesmægler.

PHP

Vi understøtter de nyeste versioner af PHP – 8.0, 7.4 og 7.3. Indstil forskellige versioner af PHP til hvert live-site og scene-miljø, og skift motor med et enkelt klik.

Kinsta APM

Kinsta APM er et 100% gratis at bruge, indbygget værktøj til overvågning af applikationsydelse til fejlfinding af ydelsesproblemer.

Tilpasset udvikling

Opsætninger som Bedrock og Trellis gør det lettere at udvikle, vedligeholde og implementere websteder.

Tilpassede tjenester

Overflytning af websted

Brugervenlig guiden til oprettelse af websteder og anmodninger om migrering.

Til formålet udviklet Dashboard

Du finder kraftfulde værktøjer i vores MyKinsta-dashboard (bestil en live demo), som du ikke finder hos andre SMB-hostingudbydere.

One-Click Staging

Hvert websted på vores platform får sit eget scenemiljø, så du kan foretage ændringer og teste alle dine opdateringer.

Analytics

Få adgang til detaljerede analyser, herunder båndbredde, CDN-brug og indsigt, cache HIT- og MISS-forholdet og ydelsesdata.

Vidensbase

Gennemse tekniske oversigter, Kinsta- og MyKinsta-vejledninger og fejlfindingsmaterialer.

Valgfrie tilføjelser

Udvid dit hostingabonnement med kraftfulde værktøjer og eksperttjenester såsom Nginx reverse proxy, ekstra sikkerhedskopiering og ekstra diskplads.

Eksperthjælp er altid tilgængelig

Vores højt kvalificerede supportteam er tilgængeligt for at besvare alle dine spørgsmål 24/7. Tag kontakt, og få dit problem løst hurtigt. Intet problem er for stort eller for lille for vores venlige teknikere.

Vi kender Cloud Hosting

Vores supportteam består af eksperter, udviklere og ingeniører, som kan hjælpe dig uanset din tekniske baggrund og yde ekspertsupport, du ikke finder andre steder. Uanset hvem du taler med på vores team, får du en person, der virkelig kender og elsker alt, hvad der er cloud-hosting.

Få hurtig hjælp

Uanset om dit websted er offline, om det er blevet offer for en sikkerhedssårbarhed, eller om du har brug for hjælp med sikkerhedskopiering, vil vi gøre alt menneskeligt muligt for at løse eventuelle problemer hos os. Vi deler viden inden for vores supportteam, så vi er klar til at tackle ethvert komplekst problem med teamwork.

Flersproget support

Vi tilbyder flersproget kundesupporttid på spansk, fransk, tysk, portugisisk og italiensk, mandag til fredag. Vores MyKinsta-dashboard og websted er tilgængelige på 9 sprog, så du kan få adgang til vores vidensbase, vejledninger og blog på dit foretrukne sprog.

Er du klar til at investere i din lille virksomhed?

Brug mere tid på at fokusere på din virksomhed, og overlad teknikken til os. Udforsk vores abonnementer for at finde den SMB-hostingløsning, der passer til dig.