WordPress Hosting til bureauer gjort enkelt

Pålidelig administreret WordPress-hosting og et partnerprogram for bureauer, der hjælper dig med at fokusere på din kerneforretning, kontrollere omkostningerne og gøre det lettere at administrere dine kunders websteder. Find ud af, hvorfor Kinsta tilbyder den bedste WordPress Hosting til bureauer.

Hastighed

Du kan være sikker på, at dine kunders websteder vil køre lynhurtigt. Hver enkelt har dedikerede, ikke delte, ressourcer. Det hele kører på Google Cloud Platforms højeste CPU-maskiner på deres Premium Tier Network. Desuden kan du vælge mellem 35+ datacentre med 275+ CDN PoP’er.

Sikkerhed

Dine kunders websteder er sikre. Beskyttet af virksomhedens Cloudflare DDoS-beskyttelse og webapplikationsfirewall. Du er bakket op af vores løfte om Malware Security Pledge: Vi retter hacks gratis. Desuden får hvert websted, du migrerer til Kinsta, en gratis malware-rensning.

Uptime

Du skal ikke bekymre dig om, om dine klientwebsteder forbliver live. Det gør vi. Vi overvåger websteder hvert 2. minut, 720 gange om dagen. Hvis der er et problem, er vi på sagen. Trafikspidser eller problemer på ét websted påvirker ikke de andre. Hvert websted er isoleret, optimeret og separat cachet.

Travlhed eller opbygning af mere forretning?

Reducer den tid, du bruger på vedligeholdelse og administration, og fokuser på at udvikle nye oplevelser for dine kunder med vores automatiserede systemer. Overfør alle dine kunders websteder gratis. Plus, vores team af erfarne WordPress-migreringseksperter vil lave alt det tunge arbejde. Find ud af, hvordan vores WordPress Hosting til bureauer kan spare dig tid og penge!

Ubegrænset gratis migreringer

Kinsta vil migrere alle websteder gratis. Uanset hvor komplekse de er, fra porteføljer til store e-handelsbutikker. Dine kunder vil ikke opleve nedetid ved flytning.

Flere backup-muligheder

Hvert websted sikkerhedskopieres automatisk hver dag. Rul straks tilbage, hvis det er nødvendigt. Backups gemmes i 30 dage med seks typer backups og en valgfri ekstern backup add-on.

Gratis SSL med automatisk fornyelse

Fornyelse af SSL for alle dine kunder kan være et stort tidsrøveri. Med Kinsta DNS og vores Cloudflare-integration er fornyelserne automatiske. Du behøver ikke at gøre noget!

Se hvorfor Motto.ca stoler på Kinsta til at hoste deres 100+ klientwebsteder

Kinstas platform og personale føles virkelig som en forlængelse af vores eget team.

Motto er et Montreal-baseret webbureau, der fokuserer på at bygge og administrere websteder for alle typer kunder.

Administrer nemt klientwebsteder i stor skala med MyKinsta

Administrer dine websteder med MyKinsta, som giver dig forenklet adgang til avancerede tilpasnings- og optimeringsværktøjer, der er elsket af både travle virksomhedsejere og avancerede udviklere.

Scenemiljøer

Hver WordPress-installation hos Kinsta leveres med sit eget scenemiljø, der er adskilt fra det levende produktionssted. Perfekt til at teste nye versioner. Implementer til produktion med kun få klik.

Ubegrænset antal teammedlemmer

Uanset vores teamstørrelse kan hver bruger have sine egne unikke legitimationsoplysninger. Giv holdkammerater adgang til alle eller individuelle websteder og scenemiljøer, og giv hver enkelt kunde fuld kontrol over deres websted(er).

Smarte forvaltningsværktøjer

Med Kinsta’s værktøj til overførsel af sites, omdøbning af sites og mærkning af sites kan du holde alle dine sites organiseret eller overføre ejerskab med få klik.

Hurtig caching på serverniveau

Du får hurtig caching på serverniveau, der er finjusteret til WordPress og leverer en perfekt balance mellem ydeevne og funktionalitet for dine kunders websteder.

Planer

Alle Agency-planer omfatter funktioner og integrationer på virksomhedsniveau, der sikrer, at dine kunders websteder er hurtige, sikre og effektive.

Få 3 måneder gratis

Du får din første måned gratis som ny Kinsta-kunde ved at tilmelde dig en hvilken som helst Agency-plan. Undgå at betale for to hosts, mens du migrerer websteder til Kinsta med dette tidsbegrænsede tilbud. Vælg årlig fakturering, og få 2 ekstra måneder gratis.


Kampagnen slutter juni 30, 2023

Alt er taget hånd om

Vi tager os ikke kun af hosting. Vi tilbyder frynsegoder og værktøjer, der hjælper dig med at få din virksomhed til at vokse.

Agenturets bibliotek

Få yderligere synlighed og kundeforespørgsler ved at blive opført i vores bureaukatalog. Opbyg tillid til dine kunder ved at vise et partnerskabsbadge på dit websted.

Gratis hosting til dit websted

Dit bureauwebsted er hostet gratis. Du får den samme højtydende og sikre hosting, som vi leverer til dine kunder, og du selv kender.

White Label

Du kan nemt videresælge vores hosting til din kunde ved at fjerne Kinsta-branding fra WordPress-administrationen.

Tidlig adgang

Få tidlig adgang til Beta værktøjer. Afprøv dem og giv feedback for at få direkte indflydelse på dit værktøjssæt.

WordPress Agency Directory

Spar 275+ USD pr. måned pr. websted

Uden Kinsta skal du betale for disse tilføjelser for hvert websted for at få det samme niveau af ydeevne og sikkerhed, som vi leverer.

KinstaMånedlige omkostninger uden Kinsta
Cloudflare EnterpriseIncluded$250+
Cloudflare
CDNIncluded$8.99
Rocket CDN
Avanceret cachingIncluded$4
WP Rocket
SikkerhedskopierIncluded$7.41
BlogVault
OverflytningerIncluded$5.83
UpdraftPlus Premium
Overvågning af oppetidIncluded$10
Pingdom
SSL-certifikaterIncluded$4
SSL.com
GratisI alt $275+
pr. måned

Fejlsøgning og fremskyndelse af klientwebsteder med vores gratis APM

Kun Kinsta tilbyder et gratis værktøj til overvågning af applikationspræstationer. Alt fra MyKinsta, aktiver det på ethvert klientwebsted for at finde langsommere og flaskehalse. Lav rettelserne og imponer dine kunder.

Udvikl lokalt med vores gratis integrerede app

DevKinsta er vores enkle og kraftfulde lokale udviklingsværktøj. Det er blevet downloadet af 41,350+ udviklere, designere og freelancere. Opret websteder med ét klik med skift af PHP-version, databaseadministrator, lokal e-mailtest og SSL-understøttelse. Byg hurtigere på dit lokale skrivebord eller din bærbare computer! Implementer ændringer til staging eller produktion med et enkelt klik.

DevKinsta Create new site

49% Hurtigere Edge Caching

Med blot ét klik i MyKinsta kan du fremskynde din kundes websted med op til 49%. Aktiver Edge Caching for at servere de statiske HTML-dele af din webside fra et af 275+ datacentre tættere på dine brugere. Det gør dit websted hurtigere, uanset hvor i verden de befinder sig.

Afdæk dine kunders WordPress-ydeevneflaskehalse

Vores eksperter udfører en gratis ydelsesrevision af dit websted og deler resultaterne inden for 24 timer.

24/7/365 Support fra Kinsta-eksperter

Få teknisk support fra Kinsta-eksperter på mindre end to minutter. Intet billetsystem eller niveaudelt support. Kun nyttige og i realtid svar.

Inkluderet i alle planer og tjenester

97 % tilfredshedsgrad

Tilgængelig på engelsk, spansk, fransk, italiensk og portugisisk

Developer tools

Få de værktøjer, som dine udviklere ønsker og har brug for

 • Kloning med ét klik
 • SSH og WP-CLI
 • Git-integration
 • Omdirigerer
 • Iscenesættelse
 • Selvhelbredende PHP
 • Blokering af IP-geolokalisering
 • ionCuber-loader
 • Redis (tilføjelse)
 • Bedrock og Trellis
 • Kinsta APM
 • Tilføjelse til diskplads
 • Skift af PHP-version

Tusindvis af 5-stjernede anmeldelser og tæller

Kunderne elsker os for vores engagement i banebrydende teknologi, forbedring af udvikleroplevelsen og ekspertsupport.

FAQ

Tilbyder I hosting til et enkelt websted med mange ressourcer?

Absolut. Vores planer for et enkelt websted er rettet mod dem, der har brug for hosting til en enkelt WordPress-installation, der kræver flere ressourcer end det gennemsnitlige websted.

Hvordan fungerer white labeling?

Som standard er der to steder på WP-administrationsskærmen, der nævner Kinsta.

 • Kinsta Cache-elementet i venstremenuen
 • I footeren står der ‘Thanks for creating with WordPress and hosting with Kinsta’.

Du kan fjerne disse ved at tilføje en linje til din wp-config.php-fil. Her er hvordan.

Skal jeg blive Kinsta Affiliate eller bruge en Kinsta Agenturplan til alle mine klientwebsteder?

Du kan gøre enten det ene eller begge dele!

Med Affiliate-modellen henviser du dine kunder til Kinsta og tjener en provision. Du vil dog ikke have nogen kontrol eller adgang til deres konto, medmindre din klient giver den til dig.

Med agenturmodellen har du fuld kontrol over din kundes hostingoplevelse, herunder fakturering.

Vi forstår, at dine forskellige kunder har forskellige behov, så vi lader dig vælge. Få mere at vide her.

Giver I særlige bureautilbud til WordPress-hosting?

Vores bureautilbud omfatter ubegrænsede gratis migreringer, gratis hosting til dit bureauwebsted på et Pro-abonnement og et white-labeled Clear Cache-plugin. Desuden kan du i en begrænset periode tilmelde dig og få det samme som din første måneds hosting af dit klientsite hos os. (Hvis du vælger årlig fakturering, er det 3 gratis måneder!)

Er Kinsta-hosting designet til WooCommerce-butikker?

Absolut! De bedste WooCommerce shops vælger Kinsta og høster fordelene ved at hoste deres shops på en top-performant og meget sikker infrastruktur. Få mere at vide om vores WooCommerce hosting.

Tilbyder I tilpassede planer?

Kan du ikke finde en standardplan, der passer til dine behov? Tag kontakt til salgsteamet her hos Kinsta for at få lavet en tilpasset plan, der passer til dine behov. Kontakt salg for at finde den rigtige plan til dig.

Kan jeg prøve Kinsta Administreret WordPress Hosting gratis?

Stort set. Udnyt vores gratis migreringer for at flytte til Kinsta uden besvær, og hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, kan du få pengene tilbage takket være vores 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Tal med os

Kom i kontakt med vores team af eksperter for at drøfte dine hostingbehov. Vi hjælper dig med at vælge eller tilpasse et abonnement, der er perfekt til dig og dine kunder.

Anbefalede ressourcer