Hosting af WordPress til virksomheder

Kinsta leverer kraftfuld WordPress-hosting til virksomheder, der er sikker og øjeblikkeligt skalerbar, med bemærkelsesværdig ydeevne, værktøjer til virksomhedens behov og et verdensomspændende team af eksperter, som du kan tale med når som helst.

Klasseledere inden for virksomhedshosting

Kinsta tilbyder fleksible løsninger, der er designet til store WordPress-projekter i stor skala. Vi samarbejder med en række virksomhedskunder med fokus på ydeevne, sikkerhed, skalerbarhed, tilgængelighed og ekspertsupport.

Google cloud partners

Google Cloud-partnere

Kinsta er en officiel Google Cloud-anbefalet administreret WordPress-host, der anbefales af Google Cloud. Vi hjælper dig med at flytte til skyen, så du kan bygge og lancere hurtigere, skalere smartere og forblive sikker på Google Cloud-platformen

Byg på den samme infrastruktur, der returnerer milliarder af søgeresultater på millisekunder og serverer 6 milliarder timers YouTube-video hver måned – og udvid, hvad der er muligt med WordPress i skyen.

Sikkerhed i verdensklasse

Vi arbejder hånd i hånd med Google Cloud og Cloudflare for at beskytte dit websted og dine data ved hjælp af den samme sikkerhedsmodel, der beskytter Google Search, Gmail og YouTube. Sikkerhed i flere lag og always-on-beskyttelse sikrer dine websteder mod DDoS, webangreb og andre trusler. Læg dertil vores omfattende pakke af WordPress-specifikke sikkerhedsforanstaltninger, SSL-understøttelse og softwarebaserede begrænsninger.

Ydelse, når du har brug for det

Udvid dit websteds rækkevidde med uovertruffen hastighed og tilgængelighed for brugere over hele verden. Vi er besatte af at opnå ydeevne i topklasse ved hjælp af Google Clouds førsteklasses netværk, globale datacentre og compute optimized virtuelle maskiner. Udnyt de nyeste hostingteknologier og caching på serverniveau sammen med KinstaCDN’s HTTP/2- og IPv6-drevne CDN. Alt sammen fint afstemt til WordPress.

Skala på Googles globale netværk

Skala WordPress på det samme fremtidssikrede netværk, der understøtter Google Search, YouTube og Gmail. Vores skalerbare infrastruktur, der er bygget på Google Compute Engine-servere og vores isolerede containerteknologi, er klar til at håndtere pludselige stigninger i trafikken og stadig indlæse dit indhold hurtigt. Det er WordPress-hosting, der er privat og sikker af design, samtidig med at dit websted kan skaleres øjeblikkeligt.

WordPress-eksperter

Vi er her, når du har brug for os, 24/7/365. Vi foretager ikke bare fejlfinding, når noget går galt – vi overvåger aktivt dit websted, hjælper med migreringer og giver råd om optimeringer for at forbedre hastighed og ydeevne. Vi er ekspertmæssigt udstyret til at understøtte Enterprise WordPress, så du kan planlægge fremtidig vækst af alle slags – af din kundebase, dit websteds kompleksitet og funktioner af høj værdi.

Kinsta leverer et fantastisk niveau a WordPress viden og ekspertise til vores mange websteder; hvoraf nogle har høj-springende begivenheds trafik, og mange af dem er af en betydelig kompleks karakter. Kundeservice er førsteklasses; vi modtager altid et hurtigt svar angående de bedste konfigurationer – fra plugins til firewalls og CDN opsætning. Vi betragter Kinsta-teamet som en del af vores team.

Kevin VanderHorst fra Blue Million

Kinsta er førende inden for administreret WordPress-hosting

FreshBooks, GE, Tripadvisor, Hootsuite og nogle af verdens største brands stoler på Kinstas enterprise WordPress-hostingløsninger. De vælger Kinsta, fordi deres virksomhed har brug for nem skalering, state-of-the-art sikkerhed for kundernes data, uovertruffen ydeevne og lynhurtig, kyndig support.

Rigtig WordPress ekspertise

Uanset om du har brug for teknisk rådgivning, forslag til optimeringer eller praktisk support, er vi her for at hjælpe dig hele vejen igennem. Vores prisbelønnede supportteam er her, når du har brug for os, 24/7/365.

Tilgængelig døgnet rundt

Vi dækker alle tidszoner og arbejder døgnet rundt for at hjælpe kunder i over 120 lande. Vi leverer eksperthjælp i den skala, du forventer af en førende WordPress-host.

Vi kender WordPress

Vi ansætter kun erfarne udviklere og ingeniører, der har administreret servere, udviklet temaer og plugins og bidraget til WordPress-projektet, hvilket sikrer, at du får reel teknisk ekspertise.

Dybdegående indsigt

Det er vores mål at sikre, at dit websted altid kører med maksimal ydeevne. Derfor bruger vi vores indbyggede Kinsta APM-værktøj, der giver nul-problemer med overvågning af ydelsen på dit WordPress-websted.

Udvidelse af dit team

Vores ingeniører foretager ikke bare fejlfinding, når noget går galt. Vi hjælper med migreringer og kan yde rådgivning for at hjælpe med at optimere din hjemmesides ydeevne.

Fokuseret på dig

Vi opfordrer til vidensdeling inden for vores supportteam, så når komplekse problemer kræver teamwork, er vi klar til at mobilisere.

Kinsta er min nye go-to hostingudbyder til store sider med volume. Prisen er lidt højere end andre muligheder, men deres service og produktet er det hele værd! Mit websted er sikkert, pålideligt og kører som en drøm. Noget den ikke har gjort i årevis.

Janna Glenn fra Karma Creative Solutions
Google Cloud Platform logo

Det bedste fra Google til dit virksomhedswebsted

Når du er afhængig af tilgængeligheden og skalerbarheden af dit websted, skal du få kraften, ydeevnen og sikkerheden i Google Clouds globale netværk, optimeret af Kinsta. Vi støtter dig i skyen med WordPress-specifikke optimeringer, praktisk administration og ekspertvejledning.

Hurtigt, sikkert og skalerbart globalt netværk

Få WordPress i skyen, finjusteret til virksomhedens behov. Din trafik passerer gennem Googles private backbone på det meste af sin rejse, hvilket sikrer høj ydeevne og enestående brugeroplevelser.

  • Tilpasset containerhosting
  • Bevist cloud-infrastruktur med 99,95% tilgængelighed
  • 35 globalt distribuerede datacentre
  • Sikkerhed i verdensklasse med Cloudflare-firewall og DDoS-beskyttelse
  • Løsninger i virksomhedskvalitet, der er bygget til at skalere
  • Seks typer af automatiske backups
  • 24/7/365 ekspertsupport

Vi begyndte at bruge Kinsta omkring 2016-2017, og det har vist sig at være en god beslutning. Vi plejede at kæmpe med forskellige hostingtjenester i årevis, hvilket skadede vores forretning og skabte en masse ekstra arbejde for vores udviklere. Kinsta er vejen at gå for vores virksomhed. Vores udviklere behøver ikke bekymre sig om serverproblemer, som at server-sikkerheden er opdateret eller noget lignende. Når vi udvikler et sted i vores lokale miljø, ved vi, at det også vil arbejde i produktionen.

Fleksible planer designet til virksomhedens behov

Vi handler om at levere meget fleksibel hosting med masser af frihed til at tilpasse, muligheder for at vælge funktioner og værktøjer i virksomhedskvalitet og tillid til kvaliteten af vores platform.

Find en plan, der passer til dig

Vælg mellem en af vores enterprise-planer, der er designet til virksomheder af alle størrelser. Kan du ikke se, hvad du har brug for? Vi kan understøtte alle slags WordPress-websteder og -krav, uanset om du har et missionskritisk projekt eller hundredvis af websteder.

Få en dedikeret virtuel maskine

Har du brug for mere kraft? Få en lynhurtig, højtydende virtuel maskine med høj ydeevne dedikeret til dit websted. Der findes ingen hurtigere og mere kraftfuld løsning på vores hostingplatform. Tag kontakt til os for at få mere at vide om vores tilbud om dedikerede servere.

Vi er her for at hjælpe

Vi forstår kompleksiteten i virksomhedsmiljøet. Uanset om du lancerer et nyt projekt eller ønsker at migrere, er vi her for at drøfte dine planer og udfordringer og give dig råd.

Beskyt dine data med sikkerhed i flere lag

Den samme teknologi, der sikrer Googles private globale netværk, beskytter også dit websted. Vores platform udnytter Google Clouds flerlagede, secure-by-design-infrastruktur, og vi optimerer alt til WordPress

Eksternt er alle websteder hostet på Kinsta også beskyttet af Cloudflares firewall på virksomhedsniveau, som omfatter gratis DDoS-beskyttelse.

Sikkerhed på skala

Cloudflares globale infrastruktur og kamphærdede firewalls giver altid beskyttelse mod DDoS, webangreb og andre trusler.

Komplet ressourceisolering

Vi bruger Linux-containere og LXD til at orkestrere dem, hvilket isolerer ikke blot hver hostingkonto på vores servere, men også hver enkelt WordPress-instans fuldstændigt.

Finjusteret til WordPress

Vi bygger på Googles sikkerhedsstack med vores egne aktive og passive foranstaltninger, WordPress-specifikke sikkerhedsregler, WAF- og SSL-understøttelse, plugin-sårbarhedsscanninger, løbende overvågning og fjernelse af malware, hvilket giver et ægte forsvar i dybden.

Moderne hostingstack på infrastruktur i verdensklasse

Vi udnytter det nyeste inden for hostingteknologi, fra vores top-tier serverhardware til den software, vi kører. Uanset hvilken udviklingsstack dit team bruger, har vi altid den nyeste framework-version installeret og opdateret.

Seneste version

Vi bruger de bedste teknologier i klassen, herunder Nginx, PHP 8.1, LXD-softwarecontainere og MariaDB for at sikre, at dit websted indlæses lynhurtigt.

Compute optimized virtuelle maskiner

Google Clouds næste generation af compute optimized virtuelle maskiner udgør rygraden i vores infrastruktur og er standard for nye websteder, der oprettes i tilgængelige regioner.

Klar til WordPress

Vi har implementeret hundredvis af optimeringer på serverniveau og WordPress-specifikke regler, hvilket sikrer, at vores hostingplatform er klar til at håndtere selv de mest krævende, ressourcekrævende WordPress-websteder.

Kontinuerlig overvågning hele dagen, hver dag

Du behøver aldrig at bekymre dig om, hvorvidt dit websted er online og tilgængeligt. Vi kontrollerer status for alle de websteder, vi hoster, hvert 2. minut – det er 720 gange om dagen, inklusive aftener, weekender og helligdage. Kort sagt: Vi overvåger dit websted – og dine data – 24/7/365.

Proaktiv overvågning

I det sjældne tilfælde, at der opstår et problem, kontakter vi dig proaktivt for at advare dig og arbejder derefter sammen med dit team for hurtigt at implementere en løsning.

Intern overvågning

Vi overvåger status for vores andre eksterne og interne systemer lige så strengt, hvilket sikrer, at vores servere er sunde, og gør det muligt for os at fokusere på løbende forbedringer.

PHP-medarbejdere

Vores enterprise-abonnementer omfatter et generøst antal PHP-arbejdere for at imødekomme kravene fra dynamiske, høj-trafikerede og ressourcekrævende WordPress-websteder. Har du brug for flere PHP-arbejdere? Kontakt os.

MyKinsta dashboard

Bekvem administration med MyKinsta

Vi har gjort webstedsadministrationen enkel med vores brancheførende dashboard – det er moderne, strømlinet og designet fra bunden specifikt til WordPress.

Oversigt over dit websted

Vi har implementeret hundredvis af optimeringer på serverniveau og WordPress-specifikke regler, hvilket sikrer, at vores hostingplatform er klar til at håndtere selv de mest krævende, ressourcekrævende WordPress-websteder.

Analyser og fejlfinding

Spor de målinger, der betyder mest for din virksomhed, fra trafik og ressourceforbrug til svartider og cache-forhold. Få yderligere indsigt i webstedets ydeevne med vores gratis Kinsta APM-tool.

Administrer brugere

Kontroller, hvem der kan gøre hvad på dit websted. Giv adgang til alle eller en delmængde af dine websteder, og overvåg, hvad der sker på tværs af dit netværk med detaljerede aktivitetslogfiler.

Arbejd mere effektivt med dit team

Uanset om du arbejder på dit WordPress-websted med et stort team, et eksternt bureau eller ønsker at give dit økonomiteam adgang til din konto, giver Kinsta en nemmere og mere organiseret måde at administrere din hosting på.

Til teamwork af enhver størrelse

Kinsta understøtter samarbejde på virksomhedsniveau. Tilføj et ubegrænset antal brugere, og overvåg hvem der gør hvad på tværs af dine websteder med detaljerede aktivitetslogfiler. Vores MyKinsta-dashboard giver et enkelt punkt for synlighed for din organisation.

Administrer brugerroller

Giv alle den adgang, de har brug for til at udføre deres arbejde, med virksomhedsdækkende og stedspecifikke brugerroller. Virksomhedsadministratorer kan få adgang til alt, og virksomhedens udviklere kan administrere alle websteder. Webstedsadministratorer kan få adgang til specifikke produktions- og staging-websteder, mens webstedsudviklere har begrænset adgang til specifikke staging-miljøer.

Gør effektivt teamarbejde muligt

Giv udviklere adgang til staging-miljøer, så de kan arbejde på flere eller specifikke websteder og skubbe ændringer live. Skræddersy til din eksisterende udviklingsarbejdsgang med SSH-adgang, og brug Git eller WP-CLI.

Understøttelse af reverse proxy-opsætninger

Uanset om du ønsker at hoste dit primære websted og blog hos os, kun dit primære websted eller et proxysite som f.eks. en blog, kan vores ingeniører skræddersy en tilpasset Nginx reverse proxy-løsning til din virksomhed.

Løsninger baseret på dine behov

Indlæs WordPress fra en undermappe eller peg på en undermappe på dit websted til en ekstern server. Vi håndterer opsætningen bag kulisserne og sikrer, at du har infrastrukturen på plads til at levere en problemfri oplevelse til alle brugere.

Teknisk support på virksomhedsniveau

Reverse proxies kan være teknisk komplekse at konfigurere og supportere, og websteder, der bruger dem, kræver typisk mere support end standard WordPress-installationer. Vi har gjort dette utallige gange – regn med vores ingeniører for proaktiv hjælp, når du har brug for det.

Reducer risikoen med automatiske backups

Dit WordPress-websted og dine data er sikre, sikre og kan genoprettes med automatiske daglige backups samt systemgenererede backups for alle websteder på din konto. Enterprise-abonnementer omfatter 30 dages backup.

Seks typer af backups

Få adgang til daglige, timebaserede, manuelle, systemgenererede, eksterne og downloadbare backups fra dit MyKinsta-dashboard. Timebackups og seks-timebackups er tilgængelige som valgfrie tillægsfunktioner.

WordPress sikkerhedskopier

Hver sikkerhedskopi er et komplet øjebliksbillede af dit webstedets filer, database, omdirigeringer og Nginx-konfiguration på det tidspunkt, hvor din backup blev oprettet.

Pålidelig genopretning

Automatiske, manuelle og systemgenererede backups er tilgængelige som gendannelsespunkter i dit MyKinsta-dashboard. Når du gendanner en backup, genereres en ny backup automatisk, som afspejler tilstanden af dit websted lige før du gendannede det – praktisk, hvis du gerne vil fortryde gendannelsen. Ønsker du at gendanne en backup til staging? Det kan du også gøre.

Byg med udviklervenlige værktøjer

Vi er udviklere hos Kinsta. Derfor har vi bygget vores hostingplatform med udviklere i tankerne. Få alle de værktøjer, du kender og har brug for, til at hjælpe med at kontrollere, fremskynde og automatisere din udviklingsarbejdsgang.

Velkendte værktøjer

SSH, SFTP, WP-CLI, Composer, Git, kloning med ét klik og staging-miljøer er standard på alle hostingplaner. Redis og meget mere er tilgængelige som add-ons.

Støtte til brugerdefinerede opsætninger

Vi låser dig ikke fast til en enkelt WordPress-konfiguration. I stedet giver vi fleksibilitet og støtte til brugerdefinerede opsætninger som Bedrock og Trellis, hvilket gør det nemmere at udvikle, vedligeholde og implementere WordPress-websteder.

PHP-versioner

Vi understøtter den nyeste version af PHP, herunder 8.0, 8.1, 8.2. Skift versioner for ethvert af dine websteder i dit MyKinsta-dashboard, og få frihed til at køre det, som dine tredjepartsplugins har brug for for at fungere effektivt.

Da vi tog springet fra at tilbyde et Saas-produkt til at tilføje en SEO-komponent, vidste vi, at vi kunne stole på Kinsta med vores blogs. Ved at bruge Kinstas installationer og funktioner er vores SEO-kanal (blogs via Kinsta) nu blandt de bedste producenter af alt vores salg.

Er du interesseret?

Valgfrie værktøjer og tjenester

Udvid dit hostingabonnement med effektive værktøjer og eksperttjenester.

Har du brug for noget andet? Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke ressourcer du har brug for, og skræddersy en løsning, der opfylder dine behov. Kontakt os.

Redis

Et populært valg til caching af databaseforespørgsler, der leverer svartider på under et millisekund og muliggør millioner af forespørgsler pr. sekund. Resultatet: et hurtigere websted, der bruger færre databaseresurser.

Nginx Reverse Proxy

Indlæs WordPress fra en undermappe, mens et separat websted (WordPress eller andet) indlæses på roddomænet.

Ekstra diskplads

Til dynamiske websteder med et stort antal mediefiler. Forøg din plans diskplads med en månedlig tillægsydelse.

Ekstra sikkerhedskopier

For øget sikkerhed og for at gendanne yderligere stadier af dit websted. Få timebaserede og/eller seks timebaserede backups, der gemmes i 24 timer.

Eksterne backups

Ud over snapshot- og downloadbare backups understøtter MyKinsta eksterne backups. Tag backup af dit WordPress-websted til enten Amazon S3 eller Google Cloud-lagring.

Premium Scenemiljøer

Med Kinsta’s Premium Scenemiljø add-on kan du tilføje op til 5 Premium Scenemiljøer til dit WordPress-websted. Et PremiumScenemiljø er ideelt til ressourcekrævende test eller udvikling af websteder.

Fra første dag har Kinsta forsynet os med en premium-administreret hosting-løsning; med nye funktioner, der tilføjes regelmæssigt, der fortsat sparer os tid og i sidste ende penge. Det har tilladt os at fortsætte med at øge vores kundebase uden nogen forringelse af den service, vores eksisterende kunder modtager. Vi ser frem til at fortsætte med at vokse som agentur sammen med Kinsta som en værdsat partner i mange år fremover.

Førende virksomheder stoler på Kinsta

TripAdvisor virksomhedslogo Drift virksomhedslogo Skillcrush virksomhedslogo The Sport Review virksomhedslogo FanGraphs virksomhedslogo Screaming Frog virksomhedslogo Ricoh virksomhedslogo Workforce virksomhedslogo Flippa virksomhedslogo Elcome virksomhedslogo

Er du klar til at udvikle din digitale virksomhed?

Sammenlign vores abonnementer, og find den rigtige løsning til din virksomhed. Eller kontakt os for at få en skræddersyet løsning. Uanset hvad du har brug for, kan vi skræddersy din infrastruktur og service ud fra dine behov.