SiteGround Alternativ: Fördelarna med att välja Kinsta

Om du letar efter ett SiteGround-alternativ för WordPress-hosting kan Kinsta hjälpa dig. Vår unika, kraftfulla lösning för hanterad WordPress-hosting drivs uteslutande av Google Cloud Platform och är optimerad för hastighet och prestanda. Den skiljer sig från allt annat som du kan hitta. Låt oss utforska varför!

Introduktion

Folk frågar hela tiden hur vi skiljer oss från SiteGround, och vi kommer att svara på den frågan i den här artikeln. Låt oss utforska varför Kinsta är ett bra alternativ till SiteGround när det gäller hosting för din WordPress-webbplats!

SiteGround, som grundades 2004, var en av de ursprungliga pionjärerna inom hosting-branschen som satte ribban för resten av oss. Varje dag möter vi SiteGround-kunder som letar efter en alternativ agenturs-vänlig hosting-lösning med bättre prestanda och support.

Trustpilots logotyp

Teknisk support från Kinsta’s supportteam [är] alltid där. Snabb och enkel och alltid tillgänglig via chatten! Jag försökte importera en 631 Mb MySQL-databas. WPE tog 2 dagar på sig för att slutföra den här uppgiften, Kinsta’s tekniska support importerade detta åt mig på mindre än 30 minuter. Vi hanterar för närvarande webbplatser som finns på olika servrar runt om i världen på 1&1, GoDaddy, SiteGround, DreamHost, InMotion och Fasthosts. Vi kommer att migrera dessa eftersom Kinsta har gett bevis på sin kompetens!

Hur Kinsta fungerar jämfört med SiteGround

Kinsta drivs uteslutande av Google Cloud Platform och Googles premiumnivånätverk, vilket gör det möjligt för oss att maximera hastigheten, prestandan och säkerheten för vår infrastruktur. Alla webbplatser på Kinsta skyddas även av vår kostnadsfria Cloudflare-integrering, som inkluderar en säker brandvägg, HTTP / 3-support, DDoS-skydd och en mängd andra fördelar.

SiteGround använder också Google Cloud Platform men gör inte förstklassiga produkter (C2-beräkningsoptimerade virtuella datorer och premiumnivånätverk) tillgängliga i alla planer. De använder istället långsammare N2-datorer i hela infrastrukturen.

Siteground’s CDN drevs dessutom av Cloudflare’s kostnadsfria CDN-lösning, men den har nyligen ersatts med Siteground’s interna CDN-lösning. Med detta följer en begränsning av tillgängliga CDN-platser och bandbredd.

Vi är även stolta över att vara bland de högst rankade hanterade WordPress-hostarna på G2, världens ledande webbplats för mjukvarugranskning och jämförelse:

#1 WordPress Hostingleverantör av G2

Njut av en 13% snabbare hemsida genom att enkelt flytta från SiteGround till Kinsta

Migrate from SiteGround to Kinsta

Vi mätte 3,200+ migrationer under en tremånadersperiod. I genomsnitt upplevde klientsajter som kom från SiteGround till Kinsta 13% snabbare laddningstider.

Hur är detta möjligt? Våra kunder tycker om:

Migrera från SiteGround till Kinsta problemfritt med vår kostnadsfria expertmigreringstjänst. Med vår 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti kan du testa tjänsten och förbättrade hastigheter helt riskfritt. Du förlorar bara om du inte ger detta ett försök!

Låt oss ta en titt på några av de stora skillnaderna mellan Kinsta och SiteGround:

 • Kinsta stöder 35 datacenter i Googles globala nätverk, medan SiteGround endast stöder 6 hosting-platser.
 • Kinsta erbjuder C2 beräkningsoptimerade virtuella datorer (GCP:s snabbaste servrar) i alla planer på platser som stöds. SiteGround använder också Google Cloud Platform, men förlitar sig på N2-maskiner som har långsammare CPU-klockhastigheter.
 • Kinsta utför automatisk MySQL-optimering varje vecka på alla dina webbplatser för att optimera databasens prestanda. SiteGround erbjuder inte automatiska databasoptimeringar.
 • Alla Kinsta-kunder skyddas av en kostnadsfri Cloudflare-integrering som inte kräver ett personligt Cloudflare-konto (även om det fortfarande är kompatibelt om du har ditt eget konto) som stöder både icke-www- och www-domäner. Vår integrering inkluderar en högpresterande CDN- och brandvägg på företagsnivå med DDoS-skydd. SiteGround erbjuder också en Cloudflare-integrering med CDN- och brandväggsfunktioner, men kräver att du konfigurerar ett personligt Cloudflare-konto som endast är kompatibelt med www-domäner (icke-www-domäner stöds inte).
 • Alla Kinsta-planer inkluderar fri tillgång till vårt inbyggda verktyg för övervakning av programprestanda (Kinsta APM) för felsökning av WordPress-prestandaproblem. Om du föredrar New Relic kan vi glädja dig med att även detta stöds, men du måste ha en egen licens. SiteGround har inget inbyggt kostnadsfritt APM-verktyg, och ger inte heller stöd för New Relic i alla sina planer.
 • MyKinsta-instrumentpanelen innehåller en mängd användbara webbplatshanteringsverktyg som landsbaserad blockering, APM-verktyg, WordPress felsökningslägesväxling, New Relic (licens krävs) och mer – varav många inte är tillgängliga i SiteGrounds instrumentpanel för webbplatsverktyg.
 • Kinsta erbjuder sex typer av säkerhetskopior: kostnadsfria automatiska / dagliga, valfria varje timme, manuella, systemgenererade, nedladdningsbara och externa säkerhetskopior som skickas automatiskt till din Amazon S3 eller Google Cloud Storage. SiteGround erbjuder nattliga säkerhetskopior och nedladdningsbara säkerhetskopior, men erbjuder inte extern säkerhetskopieringssupport.
 • Kinsta ger möjlighet att lägga till omvänd proxystöd i alla planer. SiteGround stöder inte omvända proxykonfigurationer på sina servrar.
 • Kinstas supportteam är tillgängligt dygnet runt, alla dagar på året. Vår genomsnittliga svarstid för supportförfrågningar är under 2 minuter, och vi erbjuder till och med flerspråkig support för icke-engelsktalande kunder. Vi har dessutom inte nivåindelad support, vilket innebär att du alltid kommer att vara ansluten till en WordPress-expert som kan lösa ditt problem. SiteGround erbjuder också support dygnet runt men har inte flerspråkig support. Till skillnad från Kinsta har SiteGround ett nivåindelat supportsystem, vilket innebär att du kan behöva kontakta mer erfarna ingenjörer.

Kinsta är byggt för prestanda och skalbarhet

Om du letar efter en högpresterande och skalbar host som passar bra för agenturer i alla storlekar, kan Kinsta hjälpa dig. Vår specialbyggda hostingplattform är optimerad för att leverera otrolig hastighet, prestanda och skalbarhet oavsett om din webbplats är en personlig blogg eller en e-butik med hög trafik som genererar miljoner i intäkter. På Kinsta kan du skala upp och ner mellan planer med endast några klick och noll stilleståndstid, och din hosting-kostnad räknas om automatiskt.

Vi använder endast de snabbaste virtuella datorerna och den snabbaste nätverksroutningen för vår hosting-stack. Kinsta använder beräkningsoptimerade virtuella C2-datorer på platser som stöds i alla planer från Starter till Enterprise 4, Agency 3 och därefter – det här är Google Cloud Platform’s snabbaste servrar.

Vi nyttjar dessutom Google Clouds premiumnivånätverk, vilket säkerställer att trafiken till och från våra kunders webbplatser levereras via höghastighetsoptimerade rutter. Varje millisekund räknas när det gäller sidladdningstider och webbplatsprestanda!

Vår högpresterande programvarustack består av arrangerade LXC-programvarucontainers och LXD-hanterade hostar, tillsammans med trimmade konfigurationer för Nginx, PHP och MariaDB.

Som en del av vår Cloudflare-integrering så sparar Edge Caching din Kinsta-webbplats/sido-cache till något av Cloudflare’s globala nätverk av 275+ datacenter.

Edge Caching ingår kostnadsfritt i alla Kinsta-planer och kräver inte ett separat plugin. Det minskar dessutom tiden som krävs för att servera cachelagrad WordPress HTML med i genomsnitt mer än 50 %!

Trustpilots logotyp

Jag är glatt överraskad över hur lätt och snabb det är att ställa in WordPress med Kinsta. Jag älskar iscensättningsmiljön och distributionen till produktion!

Kinsta är tryggt och säkert

På Kinsta vet vi att säkerheten för dina data är av yttersta vikt. Av den anledningen är vi dedikerade till att tillhandahålla en säker hosting-tjänst genom att vidta en mängd aktiva och passiva åtgärder för att skydda din webbplats.

Alla webbplatser på Kinsta skyddas av vår kostnadsfria Cloudflare-integrering, som inkluderar en brandvägg på enterprise-nivå med anpassade regeluppsättningar och DDoS-skydd. Med vår Cloudflare-integrering får du fördelarna med förbättrad säkerhet och prestanda utan att du behöver hantera ditt eget Cloudflare-konto vid sidan av.

Några av Kinstas viktigaste säkerhetsåtgärder inkluderar:

 • Övervakning av webbplatsernas upptid varannan minut, 720 gånger om dagen.
 • Strikta programvarubaserade begränsningar för att förhindra att skadlig kod kommer in på din webbplats.
 • Identifiering och begränsning av DDoS-attacker i realtid.
 • 2FA-stöd (Two-Factor Authentication) och automatiska avstängningar för IPs som har fler än sex misslyckade inloggningsförsök på en minut.
 • Ett dedikerat säkerhetsteam för att ta itu med skadliga angripare, hackers och dåliga avsikter.
 • Kostnadsfri Cloudflare-integrering med en säker brandvägg och inbyggt DDoS-skydd.
 • Automatiserade säkerhetskopior i alla planer, så att du aldrig förlorar din webbplats eller data. Vi lagrar även två veckors säkerhetskopior konstant, med möjlighet att öka datalagringen.
 • Endast stöd för krypterade SFTP- och SSH-anslutningar (ingen FTP).
 • Helt isolerade containers (LXC), som nyttjar LXD för arrangering så att det inte finns någon risk för korsinfektion från andra kunder.
 • Kostnadsfria Cloudflare SSL-certifikat med stöd för wildcard-domäner.
 • 100% hack-fix garanti om din webbplats är infekterad med skadlig programvara medan du hostas på Kinsta.
 • Automatiska säkerhetskontroller för varje plugin som installeras för att upptäcka sårbarheter och/eller säkerhetsproblem.

I det sällsynta fallet att något skulle hända med din webbplats innebär vår säkerhetsgaranti att du får praktisk hjälp från våra ingenjörer utan kostnad. Vi återställer din webbplats och ser till att den är fri från bakdörrar som hackers kan dra nytta av.

Code Review Tools

Kinsta är utvecklarvänligt

Kinsta-teamet består främst av utvecklare, vilket gör att vi kan skapa en hostinglösning på WordPress som är skräddarsydd för utvecklare, utan att offra användarvänligheten. Allt från vår anpassade instrumentpanel till våra produkter och verktyg är byggt för att förbättra din produktivitet.

Några av Kinstas utvecklarvänliga funktioner och verktyg inkluderar:

 • SSH, Git och WP-CLI åtkomst på alla planer.
 • Vi låter dig använda anpassade inställningar som Bedrock och Trellis, samt startteman som Sage.
 • Vi har iscensättningsmiljöer med ett klick som gör att du enkelt kan skicka ändringar från iscensättning till produktion samt en bekväm webbplatskloningsfunktion.
 • Vi erbjuder Kinsta APM, ett kostnadsfritt, inbyggt programprestandaövervakningsverktyg för felsökning av WordPress-prestandaproblem.
 • Vi låter dig köra olika versioner av PHP (inklusive PHP 8.0) för varje live-webbplats och iscensättningswebbplats. Vi låter dig även växla mellan PHP-motorer med endast ett klick.
 • Du kan ladda din webbplats över en omvänd proxy, och vi har många kunder som gör detta.
 • Kinsta är helt integrerat med DevKinsta, vårt kostnadsfria lokala utvecklingsverktyg. Tack vare det kan du enkelt hämta/skicka dina lokala webbplatser från/till iscensättningsmiljöer.
 • Inbyggt sök och ersätt-verktyg i databasen.
 • Sex olika typer av säkerhetskopior: automatiska/dagliga, valfria timvis, manuella, systemgenererade, nedladdningsbara och automatiska externa säkerhetskopior som skickas till din Amazon S3 eller Google Cloud Storage. Du kan även återställa säkerhetskopior till iscensättning och produktion.

Med Kinsta som hosting-leverantör har du alla verktyg som behövs för att hantera din WordPress-webbplats, oavsett din tekniska kunskap.

Med SiteGround är Git endast tillgängligt i GoGeek-planer och högre, och de erbjuder inte ett kostnadsfritt, inbyggt APM-verktyg för felsökning av WordPress-prestandaproblem. Slutligen har SiteGround inte någon inbyggd integrering med några lokala WordPress-utvecklingsverktyg för kloning och distribution av webbplatser.

Vi kan helt ärligt inte säga det tillräckligt om nivån på kundservicen som Kinsta levererar – den har alltid varit en toppenupplevelse med personlig och hjälpsam personal.

Jared Strichek
Jared Strichek

MyKinsta: En specialbyggd instrumentpanel för kraftfull webbplatshantering

Kinsta tror på att ge kunderna kraftfulla funktioner för att göra webbplatshantering på WordPress superenkelt. Vår MyKinsta-instrumentpanel är skapad med användbarhet i åtanke.

Med funktioner som sök och ersätt, tvinga HTTPS, URL-omdirigeringar med IP-geolokaliseringsstöd, IP Deny, kostnadsfritt APM-verktyg (Application Performance Monitoring) och mer, har du ett brett utbud av kraftfulla verktyg för att hantera din WordPress-webbplats. MyKinsta innehåller till och med en omfattande analyspanel som ger insikter om viktig statistik för webbplatsen.

Instrumentpanelen MyKinsta.
Instrumentpanelen MyKinsta.

Låt oss ta en titt på några av de funktioner som gör vår MyKinsta-instrumentpanel så kraftfull:

 • Växla mellan olika PHP-versioner med ett klick på en knapp. Kinsta stöder PHP 8.0, 8.1, 8.2.
 • Kinsta APM, ett kostnadsfritt APM-verktyg (application performance monitoring) som ger dig alla nödvändiga PHP- och MySQL-data för att felsöka WordPress-prestandaproblem.
 • Högpresterande objektcache med vårt Redis-tillägg.
 • Kostnadsfri Cloudflare-integrering med optimerade inställningar för att säkra och öka prestandan på din webbplats utan att du behöver ha en separat Cloudflare-prenumeration.
 • Få detaljerad information om hur du använder bandbredd, besökare, CDN-användning, hit- och miss-cachehastigheter med mera.
 • Tillgång till iscensättningsmiljöer med ett klick och möjligheten att återställa säkerhetskopior till produktion eller iscensättning.
 • Snabb phpMyAdmin-åtkomst.
 • Automatiska veckovisa MySQL-databasoptimeringar.
 • ionCube-aktiverare med ett klick.
 • Kostnadsfritt Kinsta DNS (drivet av Amazon Route53) för att hantera dina DNS-poster direkt i instrumentpanelen.
 • CDN-installation med ett klick med Kinsta CDN (drivs av Cloudflare med över 200+ globala pops).
 • Ett instrumentpanelsverktyg för att enkelt rensa webbplatscachen.
 • Enkel hantering av omdirigering av webbadresser med stöd för IP-geolokalisering.
 • Kraftfullt IP Deny-verktyg som snabbt och enkelt låter dig blockera IP-adresser innan de når din webbplats.
 • Kostnadsfria automatiska Cloudflare SSL-certifikat med stöd för wildcard-domäner och möjligheten att importera dina egna.
 • En instrumentpanelsväxling för att aktivera WP_DEBUG läge.
 • Lösenordsskyddsfunktion för din miljö och möjligheten att stärka inloggningssäkerheten genom att lägga till dina SSH-nycklar på instrumentpanelen.
 • En flerspråkig instrumentpanel som finns på 10 språk: engelska, italienska, spanska, franska, tyska, portugisiska, japanska, svenska, danska och holländska.

SiteGround har också en anpassad instrumentpanel med verktyg för webbplatshantering, men den saknar några av de WordPress-specifika verktygen som finns tillgängliga i MyKinsta. Det saknas exempelvis en WP_DEBUG-växling och ett specialbyggt APM-verktyg för att övervaka och felsöka WordPress-prestanda. Slutligen, till skillnad från MyKinsta, är SiteGrounds instrumentpanel inte tillgänglig på 10 språk.

På Kinsta värdesätter vi våra kunders feedback och letar alltid efter sätt att bli bättre. Det är anledningen till att vi regelbundet införlivar de förfrågningar och den feedback som vi får för att förbättra våra produkter. Om det finns ett sätt att förbättra din upplevelse vill vi veta detta!

Expertsupport för WordPress

På Kinsta behandlar vi varje kund och webbplats som en uppdragskritisk prioritering, oavsett om du är en solopreneur, agentur eller ett globalt företag. Vårt supportteam av WordPress-experter är tillgängliga 24 timmar om dygnet året runt, inklusive helgdagar, helger och sena nätter (var du än är).

Med Kinsta behöver du inte oroa dig för att bli strandsatt om du ställs inför ett brådskande problem, oavsett din plan. På Kinsta förlitar vi oss inte på ett nivåindelat supportsystem som SiteGround, du har tillgång till samma team av WordPress-experter oavsett om du är på vår starter-plan eller Enterprise 4-plan.

Kinsta's WordPress hosting support conversation ratings chart.
Kinstas WordPress-hosting stöder konverteringsbetyg.

Kinsta erbjuder en fantastisk produkt och en fantastisk support när detta behövs. Vi rekommenderar denna plattform mer och mer till våra kunder. Bonusen med reducerad prissättning för ideella organisationer gör det enkelt att hosta din WordPress-webbplats.

David Darke
David Darke från Atomic Smash Ltd.

Förutom flerspråkig support och resurser som finns tillgängliga på 10 språk är vårt supportteam stolta över att upprätthålla en initial svarstid på under 2 minuter och ett kundnöjdhetsbetyg på över 97%!

Agentur Partner Program

Kinsta har ett Agentur Partner Program som är speciellt utformat för WordPress-agenturer som letar efter en kraftfull och säker hosting-plattform. Genom att hosta dina klientwebbplatser hos Kinsta kan du dra nytta av våra högpresterande servrar tillsammans med specialbyggda verktyg för webbplatshantering i MyKinsta-instrumentpanelen.

Efter att du har anslutit dig till vårt Agentur Partner Program kommer din agentur att kunna fokusera på att utveckla kundprojekt och utöka sin verksamhet, medan vi hanterar infrastruktursidan.

Vårt agentur Partner Program inkluderar även ett antal förmåner:

 • Kostnadsfri hosting för din agentur-webbplats på en Kinsta Pro-plan (ett värde på $ 70 / månad).
 • Obegränsat antal kostnadsfria migreringar för dina klient-webbplatser.
 • Obegränsat antal kostnadsfria borttagningar av skadlig kod.
 • Vitmärkt cacheplugin med din agenturs logotyp och varumärke.
 • En månads kostnadsfri hosting för klient-webbplatser. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att betala för två hosting-planer medan du migrerar dina klient-webbplatser till Kinsta.

Som medlem i vårt Agentur Partner Program kommer din agentur och alla dina klient-webbplatser att få samma nivå av support, funktioner och verktyg som erbjuds på våra normala plannivåer!

Detta innebär att din agentur-webbplats och dina kunders webbplatser kommer att hostas på Google Cloud plattformens snabbaste servrar med dedikerade resurser per webbplats. De kommer även att backas upp av våra supporttekniker dygnet runt. Tack vare multianvändar-support i MyKinsta-instrumentpanelen kan du ge instrumentpanelsåtkomst till agentur-utvecklare eller till och med direkt till dina kunder.

SiteGround har också ett agenturprogram, men deras kostnadsfria migreringar hanteras av ett plugin snarare än en WordPress-migreringsexpert. Dessutom anger SiteGround inte om deras agenturpartner har tillgång till obegränsat antal kostnadsfria borttagningar av skadlig programvara och kostnadsfri hosting för agentur-webbplatser.

Kinsta har en global närvaro

Kinsta har en verkligt global närvaro, som består av 35 datacenterplatser som sträcker sig över fem kontinenter. SiteGround, å andra sidan, erbjuder endast sex datacenterplatser.

Våra datacenterplatser inkluderar:

 • Changhua County, Taiwan
 • Hong Kong
 • Tokyo, Japan
 • Osaka, Japan
 • Seoul, South Korea
 • Mumbai, India
 • Delhi, India
 • Jurong West, Singapore
 • Jakarta, Indonesia
 • Sydney, Australia
 • Melbourne, Australia
 • Warsaw, Poland
 • Hamina, Finland
 • Madrid, Spain
 • St. Ghislain, Belgium
 • London, United Kingdom
 • Frankfurt, Germany
 • Eemshaven, Netherlands
 • Zurich, Switzerland
 • Milan, Italy
 • Paris, France
 • Tel Aviv, Israel
 • Montréal, Canada
 • Toronto, Canada
 • São Paulo, Brazil
 • Santiago, Chile
 • Council Bluffs, Iowa, USA
 • Moncks Corner, South Carolina, USA
 • Ashburn, Virginia, USA
 • Columbus, Ohio, USA
 • Dallas, Texas, USA
 • The Dalles, Oregon, USA
 • Los Angeles, California, USA
 • Salt Lake City, Utah, USA
 • Las Vegas, Nevada, USA

Dessutom har Kinsta’s kunder tillgång till varje datacenterplats utan några extra eller dolda avgifter.

Kostnadsfritt prestandaövervakningsverktyg

WordPress är ett dynamiskt CMS, vilket innebär att det ständigt kör PHP-kod i bakgrunden. Beroende på konfigurationen på ditt tema och dina plugins finns det en risk att din webbplats får en uppblåst och ineffektiv kod.

Det är där Applications Performance Monitoring Tools (APM) kan hjälpa dig. Ett APM-verktyg övervakar förfrågningar till din webbplats och spårar olika värden som externa API-begäranden, databasfrågor, PHP-körningstid med mera. Med den här informationen kan du snabbt felsöka var prestandan tryter.

Alla Kinsta-planer har ett kostnadsfritt specialbyggt APM-verktyg som enkelt kan nås direkt i MyKinsta-instrumentpanelen. Kinsta APM ger dig viktiga WordPress-prestandainsikter utan att du behöver betala för tredjepartsabonnemang på andra APM-tjänster.

Med Kinsta APM kan du felsöka följande och mer:

 • Långsamma WordPress-plugins och teman.
 • Långa anrop till externa API:er och domäner.
 • Icke-optimerade MySQL-databasfrågor.

Till skillnad från Kinsta inkluderar SiteGround-planer inte ett kostnadsfritt specialbyggt APM-verktyg. Siteground stöder inte heller det populära New Relic APM-verktyget.

Optimerad för WooCommerce och easy digital downloads

Som en hanterad hosting-leverantör på WordPress förstår vi vikten av en plattform som kan stödja högtrafikerade, resurskrävande e-handelswebbplatser. Vi inser även vilka unika och krävande utmaningar som kommer med att driva onlinebutiker. Därför byggde vi vår plattform med WooCommerce och Easy Digital Downloads prestanda i åtanke.

WooCommerce och andra WordPress-plugins för e-handel förlitar sig starkt på CPU-prestanda eftersom de inte kan cachelagras effektivt. Det är här våra C2-beräkningsoptimerade virtuella datorer verkligen briljerar med sin branschledande CPU-prestanda. Hos Kinsta finns virtuella C2-datorer tillgängliga i alla planer från Starter till Enterprise 4 och därefter.

Våra expertingenjörer är mycket bekanta med WooCommerce och har utvecklat ett anpassat arbetsflöde som optimerar prestandan. Här är några exempel på hur vi förbättrar e-handelsupplevelsen på WordPress:

 • Exkludering av ”Mitt konto”, kassa, varukorg och andra sidor som inte ska cachelagras.
 • Säkerställande av en smidig utcheckningsprocess genom att automatiskt kringgå cachen för användare när ”woocommerce_items_in_cart” eller ”edit_items_in_cart” upptäcks.
 • Implementering av specifika regler för att tillåta EDD- och WooCommerce-funktioner under cachelagring på servernivå.

Även om SiteGround har speciella cacheregler för WooCommerce och Easy Digital Downloads, erbjuder de inte C2 beräkningsoptimerade virtuella datorer till sina kunder. De förlitar sig istället på långsammare virtuella N2-datorer för att driva sin hosting-plattform.

Utveckla lokalt med DevKinsta

För utvecklare och agenturer erbjuder Kinsta ett enkelt men kraftfullt lokalt utvecklingsverktyg som kallas DevKinsta. Med DevKinsta kan du skapa WordPress-webbplatser med en fullständig hosting-stack och SSL-stöd på din lokala dator (macOS, Windows och Ubuntu) med endast några klick.

Utveckla lokalt och skjut till Kinsta med DevKinsta.

DevKinsta har inbyggd integrering med MyKinsta och Kinsta’ s hosting-plattform, vilket innebär att Kinsta-kunder kan utveckla lokalt och dra nytta av push /pull-funktionalitet för alla sina webbplatser som finns på Kinsta!

Om du är en upptagen frilans- eller agentur-utvecklare kan DevKinstas avancerade funktioner (inklusive support på flera platser) och MyKinsta-integrering vara en enorm tidsbesparare. SiteGround erbjuder inget integrerat lokalt utvecklingsverktyg.

Översikt över funktionsjämförelse

Nu är det dags att titta på några av de största skillnaderna mellan Kinsta och SiteGround:

KinstaSiteGround
PrissättningPrissättning Planerna börjar på $ 35 / månadPlanerna börjar på $ 14,99 / månad (eller $ 59,88 / år för det första året)
Plan-nivåer10 (exklusive anpassad)7 (exklusive anpassad)
Grundläggande infrastrukturVirtuella GCP C2-datorer (högpresterande ”Compute-Optimized”) och N1Virtuella GCP N2 -datorer (allmänt syfte)
Kostnadsfri Cloudflare-integreringAlla planerX
Containerteknik100 % resursisolering100 % resursisolering
NätverkGCP PremiumnivånätverkEj angivet
Globala datacenter35 platser6 platser
CDN-pops275+ (Alla regioner)14 platser
Inbyggd Edge CachingEj angivet
Kostnadsfria expertmigreringarX
Kostnadsfritt DDoS-skydd
PHP-versionerPHP 8.0, 8.1, 8.2PHP 7.3, 7.4, 8.0
Kostnadsfri Cloudflare-brandväggEndast SiteGround-brandväggar
Kostnadsfritt SSL-certifikatKostnadsfritt SSL (Cloudflare)Kostnadsfritt SSL (Let’s Encrypt)
ResursgränserBegränsas endast av PHP-bearbetareVarierar beroende på plan
Kostnadsfritt APM-verktygKinsta APMX
Support för flera webbplatserProffsplaner och högre ($ 70 / månad)Stöds inte i iscensättningsmiljöer
Övervakning av drifttid
IP-geolokaliseringX
Stöd för omvänd proxy på servernX
WP_DEBUG-växlingX
New Relic (licens krävs)X
Flerspråkig instrumentpanelEngelska, spanska, tyska, holländska, portugisiska, italienska, franska, svenska, danska, japanX

Kostnadsfria migreringar från riktiga människor

Oavsett om du vill flytta en enda webbplats eller 100, erbjuder Kinsta problemfria migreringar som hanteras av våra skickliga WordPress-experter. Du behöver inte ta itu med någon komplex teknik eller riskera att förlora kritiska data.

Om du är intresserad av att flytta din webbplats till hanterad WordPress-hosting, erbjuder vi obegränsat antal kostnadsfria migreringar från SiteGround! Til skillnad från SiteGround som använder ett plugin för kostnadsfria migreringar, utförs våra kostnadsfria migreringar av en expertmigreringsingenjör.

Trustpilots logotyp

Kinsta är den bästa WordPress hostingen jag har haft hittills. De är snabbt hjälpsamma, lätta att jobba med, och har stor kunskap om vad de gör. Plus att deras servrar är supersnabba!

För att komma igång fyller du bara i vårt formulär för begäran om webbplatsmigrering, så hör våra experter av sig för att schemalägga en tid. Sedan kan du spåra migreringens status direkt från mykinsta-instrumentpanelen.

Turboladda din innehållsleverans med Kinsta CDN

Alla Kinsta-planer inkluderar ett kostnadsfritt Content Delivery Network (CDN) via vår Cloudflare-integrering. Detta är ett premium HTTP / 3-aktiverat CDN, för att leverera ditt innehåll blixtsnabbt över hela världen.

Som en del av vår Cloudflare-integrering så sparar vår inbyggda Edge Caching din Kinsta-webbplats/sido-cache till något av Cloudflare’s globala nätverk av 275+ datacenter.

När webbplatsbesökare laddar din webbplats i sin webbläsare så kommer cachelagrade svar att levereras från platsen närmast dem. Edge Caching ingår kostnadsfritt i alla Kinsta-planer och kräver inte ett separat plugin.

Vår innehållsleverans-arkitektur är skräddarsydd för hög genomströmning och låg latens. Du kan aktivera Kinsta CDN direkt från din MyKinsta-instrumentpanel.

Låt oss gräva ännu djupare.

 1. Siteground’s CDN drevs tidigare av Cloudflare’s kostnadsfria CDN-lösning, men den har nyligen ersatts med Siteground’s interna CDN-lösning, som har en begränsning när det gäller CDN-platser och bandbredd.
 2. Kinsta stöder 275+ CDN POPs (platser) jämfört med Siteground’s 14. Ett CDN fungerar baserat på avståndet från slutanvändaren till CDN-datacenter. Med endast 14 CDN-platser kommer data att ha längre att resa, vilket resulterar i en längre laddningstid.
 3. Siteground’s kostnadsfria CDN är begränsat till 10 GB/månad jämfört med Kinsta’s 100 GB-6000 GB, beroende på din plan.
 4. Kinsta’s CDN är ett premium HTTP/3-aktiverat CDN medan det inte finns någon offentlig information om Siteground’s lösning.
 5. Premium CDN-funktioner på Siteground kostar ytterligare $14,99/månad/webbplats.
 6. Siteground CDN tillåter ingen enkel uteslutning av specifika webbadresser från CDN-cache (endast genom användning av ett extra plugin), medan Kinsta har den här funktionen med ytterligare alternativ för att exkludera specifika filer från CDN-cache.
 7. För att använda CDN:et måste du använda Siteground’s Namnservrar. Detta betyder att du endast är skyddad av Siteground-brandväggarna. Hos Kinsta är du skyddad mot DDoS-attacker av det globala Cloudflare-nätverket, som är världens största och mest robusta för att stoppa dessa attacker.

Affiliate-program med återkommande provisioner

Kinsta överträffar ständigt våra kunders förväntningar. Våra nöjda kunder är angelägna om att sprida ordet om våra produkter och tjänster, vilket har hjälpt oss att positionera oss som en av de snabbast växande hanterade WordPress-hostarna i branschen.

Detta är en av anledningarna till att vi är stolta över att kunna erbjuda en verklig vinstdelning genom vårt affiliate-program, som är ett av de högst betalande programmen i hosting-branschen.

Som partner har du möjlighet att tjäna mellan $ 50 till $ 500 i hänvisnings-provisioner, beroende på planen. Du kan till och med tjäna en 10% månatlig återkommande provision för hela livslängden för varje kund som du hänvisar till oss. Detta är en kraftfull möjlighet att tjäna en passiv inkomst!

För att göra Kinstas affiliateupplevelse ännu roligare har vi utvecklat vår egen lättanvända affiliate-instrumentpanel från grunden. Du slipper med andra ord att hantera komplicerade eller förvirrande tredjepartsplattformar.

SiteGround har ett nivåindelat affiliate-program som betalar mellan $ 50 till $ 100 per försäljning (exklusive anpassade arrangemang). Till skillnad från Kinsta betalar SiteGround inte en 10% månatlig provision för den hänvisade kundens livstid.

Anslut dig till andra som byter till Kinsta

Kinsta erbjuder den snabbaste och senaste tekniken. Vi utvecklas ständigt och anpassar oss för att utnyttja de mest innovativa lösningarna som finns tillgängliga. Du kan se detta med egna ögon genom att kolla in våra funktionsuppdateringar

Om du letar efter ett alternativ till SiteGround 2021 kan Kinstas hanterade hosting-lösning för WordPress hjälpa dig.

Vi är övertygade om att våra lösningar är bra och vill att du ska vara 100% nöjd med din hosting. Vi erbjuder därför en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och kostnadsfria migreringar från SiteGround. Om du är redo att flytta från SiteGround och byta till vår hanterade WordPress-hostingplattform kan du prova Kinsta riskfritt i 30 dagar!