Kinsta biedt 80% snellere webpagina’s met Edge Caching

Edge Caching levert je webpagina’s sneller aan je bezoekers en vermindert het aantal serververzoeken. Instellen is niet nodig, wij regelen alles automatisch.

Wereldwijd gecachete HTML

Door een CDN te gebruiken plaats je alleen je statische assets – zoals afbeeldingen en bestanden met CSS, JavaScript en lettertypes – op de 275+ POP locaties over de hele wereld.

Met de Kinsta Edge Caching oplossing worden pagina’s die in het lokale datacenter van je site worden gecachet, over datzelfde netwerk gedistribueerd, waardoor die gecachete HTML wereldwijd wordt geleverd.

Edge Caching kan de pagina’s van je site sneller bij je bezoekers afleveren en het aantal serververzoeken verminderen. Edge Caching doet voor de HTML van pagina’s wat Kinsta’s CDN doet voor die statische assets.

Aangedreven door Cloudflare

Het Kinsta CDN en Edge Caching wordt aangedreven door Cloudflare, ’s werelds grootste netwerk dat bijna 20% van het web aandrijft met 275+ locaties over de hele wereld.

Wanneer je websitebezoekers je website laden, worden de responses vanuit de cache geleverd vanaf een van de 275+ locaties die het dichtst bij hen in de buurt is.

Directe prestatiewinst

Na het testen van honderden sites in datacenters over de hele wereld, ontdekten we dat Kinsta Edge Caching de tijd die nodig is om volledige pagina’s af te leveren gemiddeld verminderde met meer dan 50%!

Edge Caching verminderde de TTFB met gemiddeld bijna 48,6%, en de tijd om volledige pagina’s over te brengen daalde met bijna 54,4%!

Maar daar houdt het niet op! We noteerden ook enorme prestatieverbeteringen toen Edge Caching de kloof tussen browsers en verder weg gelegen origin servers verkleinde, waardoor de feature aantrekkelijker wordt als je je richt op een wereldwijd publiek. Hier zijn enkele resultaten:

Early Hints

Als onderdeel van Kinsta’s Cloudflare integratie kun je Early Hints inschakelen voor je WordPress site in MyKinsta. Early Hints is een webstandaard die je kunt gebruiken om de laadtijden van pagina’s tot 30% te verbeteren.

Dankzij Early Hints kan de browser beginnen met het voorbereiden van de pagina voordat hij het 200 OK antwoord van de server ontvangt. Hierdoor kan de browser de pagina efficiënt voorbereiden op het laden, wat resulteert in snellere laadtijden.

Beheren zonder een knop aan te raken

Je hoeft niets te doen. Ons systeem zorgt automatisch voor de Edge Caching feature. Jij kunt dus achterover leunen en genieten van snellere laadtijden direct nadat je site is gemigreerd naar Kinsta!

Tijd voor volledige controle

Edge Caching: de cijfers

Kies je datacenter voor maximale snelheden

Zonder extra kosten kan je het datacenter kiezen dat het beste werkt voor jou en je klanten. Kies uit 35 datacenters. Al onze locaties gebruiken de beste C2-machines van Google! Bovendien heeft ons CDN 275+ POP’s die je website een wereldwijde aanwezigheid en ongeëvenaarde snelheid geven.

Paars
(35) Datacenters
Turquoise
(275) CDN locaties
Locaties van Google Cloud datacenters op een wereldkaart
 • Changhua County, Taiwan
 • Hong Kong
 • Tokyo, Japan
 • Osaka, Japan
 • Seoul, South Korea
 • Mumbai, India
 • Delhi, India
 • Jurong West, Singapore
 • Sydney, Australia
 • Hamina, Finland
 • St. Ghislain, Belgium
 • London, United Kingdom
 • Frankfurt, Germany
 • Eemshaven, Netherlands
 • Zurich, Switzerland
 • Montréal, Canada
 • São Paulo, Brazil
 • Santiago, Chile
 • Council Bluffs, Iowa, USA
 • Moncks Corner, South Carolina, USA
 • Ashburn, Virginia, USA
 • The Dalles, Oregon, USA
 • Los Angeles, California, USA
 • Salt Lake City, Utah, USA
 • Las Vegas, Nevada, USA

Krijg volledige controle over Edge Caching

Gratis op alle Kinsta Managed WordPress pakketten. Het is tijd om vandaag nog te profiteren van Edge Caching!

Mobiele content

Wanneer Edge Caching is ingeschakeld, kun je in het MyKinsta dashboard de schakelaar voor mobiele caching omzetten. Klik op de knop Mobiele caching inschakelen om te profiteren van Edge Caching voor mobiele apparaten.

Gecachete content beheren

Je hebt volledige controle en de macht om de globale cache van de pagina’s van je site te beheren. Het wissen van gecachete pagina’s kan ervoor zorgen dat je meest recente contentupdates onmiddellijk zichtbaar zijn voor je bezoekers.

Het draait allemaal om de snelheid

Bij Kinsta wordt je website al gehost op de beste C2 machines van Google op zijn Premium Tier netwerk. Edge Caching biedt je nog een extra tool om je site te optimaliseren voor snelheid.

Veelgestelde vragen

Is Kinsta Edge Caching hetzelfde als Cloudflare’s APO?

Ja en nee. Dit is wat Kinsta Edge Caching onderscheidt:

Geen extra kosten.
Geen behoefte aan een cachebeheerplugin.
Naadloze integratie met het MyKinsta dashboard.
Eén platform om CDN en Edge Caching te beheren.

Is Edge Caching gratis en inbegrepen in alle pakketten?

Ja, je hoeft niet extra te betalen, je kunt het gratis activeren op al je WordPress sites.

Kan ik Edge Caching uitschakelen?

Ja, je kunt het eenvoudig uitschakelen binnen je MyKinsta dashboard.

Werkt Edge Caching ook voor mobiele apparaten?

Ja, je kunt op de knop “Mobiele caching inschakelen” klikken om te profiteren van Edge Caching voor mobiele apparaten, maar je hoeft mobiele caching niet in te schakelen als je websiteontwerp zowel desktop als mobiele browsers ondersteunt met dezelfde responsieve HTML/CSS opmaak.

Kan ik Edge Caching legen?

Ja, je kunt caching legen vanuit je WordPress admin of vanuit het MyKinsta dashboard.

Ik heb mijn eigen Cloudflare account en ik gebruik Cloudflare APO. Moet ik Edge Caching inschakelen?

Als je je eigen Cloudflare account gebruikt voor je site, kun je Edge Caching gebruiken als je Cloudflare’s Automatic Platform Optimizations (APO) niet gebruikt. Deze twee cachingmethoden zijn niet compatibel, dus je zult de ene of de andere willen gebruiken, niet allebei.

Is Edge Caching beschikbaar voor mijn applicaties?

Nog niet, maar we werken hier al aan.

Is de Early Hints feature beschikbaar voor alle WordPress sites?

Ja, Early Hints is gratis en inbegrepen in alle pakketten. Je kunt het in- en uitschakelen en gebruiken in combinatie met de Edge Caching oplossing.

Klaar om Kinsta te proberen?

Edge Caching is beschikbaar voor alle live WordPress sites en Premium Staging omgevingen. Begin nu!