Enterprise WordPress Hosting

Kinsta levert krachtige zakelijke WordPress hosting voor grote ondernemingen die veilig en direct schaalbaar is, met uitzonderlijke prestaties, tools voor zakelijke behoeften en een wereldwijd team van deskundige experts waarmee je op elk gewenst moment kan praten.

Toonaangevend in zakelijke hosting

Kinsta biedt flexibele oplossingen die zijn ontworpen voor grootschalige WordPress projecten. Onze samenwerking met zakelijke klanten kenmerkt zich door focus op prestaties, beveiliging, schaalbaarheid, continue beschikbaarheid en deskundige ondersteuning.

Google cloud partners

Partners van Google Cloud

Kinsta is een officiële door Google Cloud aanbevolen managed WordPress host. We helpen je met de overstap naar de cloud, zodat je sneller je projecten kunt bouwen en lanceren, slimmer kunt schalen, allemaal in de beveiligde omgeving van het Google Cloud platform.

Je bouwt op dezelfde infrastructuur die miljarden zoekresultaten in milliseconden teruggeeft en maandelijks 6 miljard uur YouTube video levert. Profiteer van onbeperkte mogelijkheden door WordPress en de cloud te combineren.

Beveiliging van wereldklasse

We werken samen met Google Cloud en Cloudflare om je site en data te beschermen, waarbij we hetzelfde beveiligingsmodel gebruiken dat ook Google Search, Gmail en YouTube beschermt. Meerlaagse beveiliging en always-on bescherming beveiligen je sites tegen DDoS, webaanvallen en andere bedreigingen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze uitgebreide reeks aan WordPress specifieke beveiligingsmaatregelen, SSL ondersteuning en softwarematige beperkingen.

Prestaties wanneer je ze nodig hebt

Vergroot het bereik van je site met ongeëvenaarde snelheid en beschikbaarheid voor gebruikers over de hele wereld. Wij streven altijd naar topprestaties met behulp van het hoogwaardige netwerk van Google Cloud, wereldwijde datacenters en voor rekenkracht geoptimaliseerde virtuele machines. Maak gebruik van de nieuwste hostingtechnologieën en caching op serverniveau, samen met KinstaCDN’s HTTP/2- en IPv6-aangedreven CDN. Allemaal 100% afgestemd op WordPress.

Schaalbaar op het wereldwijde netwerk van Google

Schaal je WordPress sites op hetzelfde toekomstbestendige netwerk dat ook Google Search, YouTube en Gmail ondersteunt. Onze schaalbare infrastructuur, gebouwd op Google Compute Engine servers en onze geïsoleerde containertechnologie, heeft geen enkel probleem met plotselinge pieken in het verkeer aan waardoor je content te allen tijde snel laadt. De manier waarop wij onze WordPress hosting hebben opgebouwd zorgt dat je data privé en veilig zijn, terwijl je site direct kan schalen als dat nodig is.

WordPress experts

We zijn er wanneer je ons nodig hebt, 24/7/365. We lossen niet alleen problemen op als er iets mis gaat – we monitoren je website actief, helpen bij migraties en geven advies voor optimalisaties om de snelheid en prestaties te verbeteren. We zijn deskundig uitgerust om zakelijke WordPress sites en projecten te ondersteunen, zodat je zonder problemen bij ons je toekomstige groei kan plannen – van je klantenbestand, de complexiteit van je site tot andere hoogwaardige features.

Kinsta biedt ongeëvenaarde WordPress kennis en -expertise voor onze meerdere sites; sommige daarvan hebben zeer druk verkeer rond evenementen en veel daarvan zijn behoorlijk complex. De klantenservice is eersteklas; we krijgen altijd snel antwoord met betrekking tot de beste configuraties – van plugins tot firewalls en CDN setup. Wij beschouwen het Kinsta team als een deel van ons team.

Kevin VanderHorst van Blue Million

Kinsta is een leider in managed WordPress hosting

FreshBooks, GE, Tripadvisor, Hootsuite en andere van ’s werelds grootste merken vertrouwen op Kinsta’s zakelijke WordPress hostingoplossingen voor ondernemingen. Zij kiezen voor Kinsta omdat hun bedrijf behoefte heeft aan eenvoudige schaalbaarheid, state-of-the-art beveiliging voor de gegevens van klanten, ongeëvenaarde prestaties en razendsnelle deskundige ondersteuning.

Echte WordPress expertise

Of je nu technisch advies, suggesties voor optimalisaties of hands-on ondersteuning nodig hebt, wij zijn er om je bij elke stap te helpen. Ons bekroonde ondersteuningsteam is er wanneer je ons nodig hebt, 24/7/365.

De klok rond beschikbaar

We bestrijken elke tijdzone en werken de klok rond om klanten in meer dan 120 landen te helpen. We leveren deskundige hulp op de schaal die je mag verwachten van een toonaangevende WordPress host.

Wij kennen WordPress

We nemen alleen ervaren developers en engineers aan die hun eigen servers hebben beheerd, thema’s en plugins hebben ontwikkeld en hebben bijgedragen aan het WordPress project, zodat je verzekerd bent van échte technische expertise.

Uitgebreide inzichten

Het is ons doel ervoor te zorgen dat je site altijd optimaal presteert. Daarom hebben we onze ingebouwde Kinsta APM tool aan die moeiteloos en eenvoudig prestatiemonitoring biedt voor je WordPress website.

Een verlengstuk van je team

Onze technici lossen niet alleen problemen op als er iets misgaat. We helpen ook bij migraties en kunnen advies geven om de prestaties van je site te optimaliseren. Hosten bij ons is alsof je zelf je eigen WordPress deskundige in dienst hebt.

Op jou gericht

We moedigen het delen van kennis binnen ons supportteam aan, dus wanneer complexe problemen teamwerk vereisen, staan we voor je klaar om je te helpen.

Kinsta is mijn nieuwe go-to hostingprovider voor grote sites met volume. De prijs is een beetje hoger dan andere opties, maar de service en het product zijn het waard! Mijn site is beschermd, beveiligd en draait als een tierelier. Iets wat het in jaren niet heeft gedaan.

Janna Glenn van Karma Creative Solutions
Google Cloud Platform logo

Het beste van Google voor jouw zakelijke site

Wanneer je onderneming afhankelijk is van de beschikbaarheid en schaalbaarheid van je site, kan je profiteren van de kracht, prestaties en beveiliging van het wereldwijde netwerk van Google Cloud, geoptimaliseerd door Kinsta. Wij ondersteunen je in de cloud met WordPress-specifieke optimalisaties, eenvoudig beheer en deskundige begeleiding.

Snel, veilig en schaalbaar wereldwijd netwerk

Zet je WordPress in de cloud, afgestemd op jouw zakelijke behoeften. Je verkeer beweegt het grootste deel van de reis door het privénetwerk van Google, waardoor hoge prestaties en uitzonderlijke gebruikerservaringen worden gegarandeerd.

  • Aangepaste gecontaineriseerde hosting
  • Bewezen cloud-infrastructuur met 99,95% beschikbaarheid
  • 35 wereldwijd verspreide datacenters
  • Beveiliging van wereldklasse met Cloudflare firewall en DDoS bescherming
  • Zakelijke oplossingen gebouwd om te schalen
  • Zes soorten automatische backups
  • 24/7/365 deskundige ondersteuning

Het was rond 2016-2017 dat we Kinsta begonnen te gebruiken en het bleek een fantastische beslissing. We hadden al jarenlang problemen met verschillende hostingbedrijven, wat ons bedrijf niet ten goede kwam en voor veel onnodig werk zorgde voor onze developers. Kinsta is de beste keuze voor ons bedrijf. Onze developers hoeven zich geen zorgen meer te maken over serverproblemen, of de beveiliging van de server nog wel up-to-date is en andere zaken. Wanneer we een site ontwikkelen binnen onze lokale omgeving, weten we zeker dat deze ook zal werken in productie.

Flexibele pakketten ontworpen voor bedrijfsbehoeften

Wij bieden zeer flexibele hosting waarbij je veel vrijheid krijgt om deze naar wens aan te passen, mogelijkheden om zakelijke features en tools te gebruiken, allemaal binnen ons vertrouwd en kwalitatief platform.

Vind een pakket dat past

Kies uit een van onze Enterprise pakketten, ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Kan je niet vinden wat je nodig hebt? Wij kunnen alle soorten WordPress sites en benodigheden ondersteunen, of je nu een bedrijfskritisch project hebt of honderden websites.

Gebruik een dedicated virtuele machine

Heb je meer vermogen nodig? Gebruik dan een razendsnelle, krachtige virtuele machine speciaal voor jouw site. Sneller en krachtiger vind je niet op ons hostingplatform. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze dedicated server.

Wij zijn er om te helpen

Wij begrijpen de complexiteit en benodigdheden van bedrijven. Of je nu een nieuwe onderneming start of wilt migreren, wij zijn er om jeplannen en uitdagingen te bespreken en advies te geven.

Bescherm je data met meerlaagse beveiliging

Dezelfde technologie die het wereldwijde privénetwerk van Google beveiligt, beschermt ook je website. Ons platform maakt gebruik van de meerlaagse, ultrabeveiligde infrastructuur van Google Cloud en we optimaliseren alles voor WordPress

Extern worden alle op Kinsta gehoste sites ook beschermd door Cloudflare’s zakelijke firewall, inclusief gratis DDoS bescherming.

Beveiliging op schaal

Cloudflare’s wereldwijde infrastructuur en robuuste firewalls bieden continue bescherming tegen DDoS, webaanvallen en andere bedreigingen.

Volledige isolatie van resources

We gebruiken Linux containers en LXD om ze te orkestreren, waardoor niet alleen elk hostingaccount op onze servers, maar ook elke instantie van WordPress volledig wordt geïsoleerd.

Afgestemd op WordPress

We hebben de beveiligingsstack van Google uitgebreid met onze eigen actieve en passieve maatregelen, WordPress-specifieke beveiligingsregels, WAF- en SSL-ondersteuning, plugin-kwetsbaarheidsscans, voortdurende monitoring en malwareverwijdering, zodat we een diepe, solide verdediging kunnen leveren.

Modern hostingpakket op infrastructuur van wereldklasse

Wij maken gebruik van de nieuwste hostingtechnologie, van onze eersteklas serverhardware tot de software die we draaien. Welke ontwikkelstack je team ook gebruikt, we hebben altijd de laatste versie van het framework geïnstalleerd en up-to-date.

Nieuwste versies

We gebruiken de beste technologieën, waaronder Nginx, PHP 8.1, LXD software containers en MariaDB om ervoor te zorgen dat je site razendsnel laadt.

Geoptimaliseerde virtuele machines

De nieuwste generatie compute-optimized virtuele machines van Google Cloud vormen de ruggengraat van onze infrastructuur en is de standaard voor nieuwe sites die in beschikbare regio’s worden aangemaakt.

Klaar voor WordPress

We hebben honderden optimalisaties op serverniveau en WordPress-specifieke regels geïmplementeerd, zodat ons hostingplatform zelfs de meest veeleisende, resource-intensieve WordPress sites aankan.

Continue monitoring, de hele dag door, elke dag

Je hoeft je nooit zorgen te maken of je site online en beschikbaar is. We controleren de status van alle sites die we hosten elke 2 minuten – dat is 720 keer per dag, ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen. Kortom: we monitoren je site – en gegevens – 24/7/365.

Proactieve monitoring

In het zeldzame geval dat er een probleem is, zullen we je proactief waarschuwen en met je team samenwerken om snel een oplossing te vinden.

Interne monitoring

We bewaken de status van onze andere externe en interne systemen net zo nauwgezet, zodat onze servers gezond zijn en we ons kunnen richten op voortdurende verbeteringen.

PHP workers

Onze Enterprise pakketten bevatten een royaal aantal PHP workers om te voldoen aan de eisen van dynamische, drukbezochte, resource-intensieve WordPress websites. Heb je meer PHP workers nodig? Neem contact met ons op.

MyKinsta dashboard

Eenvoudig beheer met MyKinsta

We hebben websitebeheer eenvoudig gemaakt met ons toonaangevende dashboard – het is modern, gestroomlijnd en van de grond af aan speciaal ontworpen voor WordPress.

Overzicht van je website

We hebben honderden optimalisaties op serverniveau en WordPress-specifieke regels geïmplementeerd, zodat ons hostingplatform zelfs de meest veeleisende, resource-intensieve WordPress sites aankan.

Problemen analyseren en oplossen

Track de statistieken die het belangrijkst zijn voor jouw onderneming, van verkeer en brongebruik tot responstijden en cache ratio. Krijg meer inzicht in de prestaties van je site met onze gratis Kinsta APM tool.

Gebruikers beheren

Bepaal wie wat kan doen op je site. Verleen toegang tot alle of een deel van je sites en controleer wat er in je netwerk gebeurt met gedetailleerde activiteitenlogboeken.

Efficiënter werken met je team

Of je nu aan je WordPress website werkt met een groot team, een extern bureau, of je financiële team toegang wilt geven tot je account, Kinsta biedt een eenvoudigere, meer georganiseerde manier om je hosting te beheren.

Voor teamwerk van elke omvang

Kinsta ondersteunt samenwerking op de schaal van je bedrijf. Voeg onbeperkt gebruikers toe en controleer wie wat doet op je sites met gedetailleerde activiteitenlogboeken. Ons MyKinsta dashboard biedt één enkel punt van overzicht voor je gehele organisatie.

Beheer gebruikersrollen

Geef iedereen de toegang die ze nodig hebben om hun werk te doen met bedrijfsbrede en site-specifieke gebruikersrollen. Company Administrators hebben bijvoorbeeld overal toegang toe en Company Developers kunnen alle websites beheren. Site Administrators hebben toegang tot specifieke productie- en testsites, terwijl Site Developers beperkte toegang hebben tot specifieke testomgevingen.

Maak efficiënt teamwerk mogelijk

Geef developers toegang tot testomgevingen, zodat ze aan meerdere of specifieke sites kunnen werken en wijzigingen live kunnen pushen. Pas je bestaande ontwikkelingsworkflow aan met SSH toegang, en gebruik Git of WP-CLI.

Ondersteuning voor reverse proxy setups

Of je nu je hoofdwebsite en blog bij ons wilt hosten, alleen je hoofdsite, of een geproxyde site zoals een blog, onze engineers kunnen een custom Nginx reverse proxy oplossing op maat maken voor jouw onderneming.

Oplossingen op basis van jouw behoeften

Laad WordPress vanuit een subdirectory of wijs een subdirectory van je website naar een externe server. Wij zorgen achter de schermen voor de installatie, zodat jij over de juiste infrastructuur beschikt om elke gebruiker een soepele ervaring te bieden.

Technische ondersteuning op bedrijfsniveau

Reverse proxies kunnen technisch ingewikkeld zijn om te configureren en te ondersteunen, en sites die ze gebruiken hebben meestal meer ondersteuning nodig dan standaard WordPress installaties. Gelukkig hebben we dit al ontelbare keren gedaan – je kan dus rekenen op onze deskundige technici voor proactieve hulp wanneer je die nodig hebt.

Verminder risico’s met automatische backups

Je WordPress website en gegevens zijn veilig, beschermd en herstelbaar met automatische dagelijkse backups en systeemgegenereerde backups voor alle sites op je account. Enterprise pakketten zijn inclusief 30 dagen aan backups.

Zes soorten backups

Toegang tot dagelijkse, uurlijkse, handmatige, systeemgegenereerde, externe en downloadbare backups vanuit je MyKinsta dashboard. Uurlijkse en zes-uurlijkse backups zijn beschikbaar als optionele add-ons.

WordPress backups

Elke backup is een volledige momentopname van de bestanden, database, redirects en Nginx configuratie van je site op het moment dat de backup werd gemaakt.

Betrouwbaar herstel

Automatische, handmatige en door het systeem gegenereerde backups zijn beschikbaar als herstelpunten in je MyKinsta dashboard. Als je een backup terugzet, wordt er automatisch een nieuwe backup gegenereerd, die de toestand van je site bevat vlak voordat je hem terugzette – handig als je de terugzetting ongedaan wilt maken. Wil je een backup exporteren naar een testomgeving? Ook dat is mogelijk.

Bouwen met developervriendelijke tools

Bij Kinsta zijn we in de kern allemaal developers. Daarom hebben we ons hostingplatform gebouwd met developers in gedachten. Bij ons ontvang je alle tools die je nodig hebt om je ontwikkelingsworkflow te controleren, te versnellen en te automatiseren.

Vertrouwde tools

SSH, SFTP, WP-CLI, Composer, Git, klonen met één klik en testomgevingen zijn standaard bij alle hostingpakketten. Redis en meer zijn beschikbaar als add-ons.

Ondersteuning voor aangepaste opstellingen

We dwingen je niet tot het gebruik van één enkele WordPress configuratie. In plaats daarvan bieden we flexibiliteit en ondersteuning voor aangepaste opstellingen zoals Bedrock en Trellis, waardoor het gemakkelijker wordt om WordPress sites te ontwikkelen, te onderhouden en te deployen.

PHP versies

We ondersteunen de laatste versie van PHP, inclusief 8.0, 8.1, 8.2. Schakel binnen je MyKinsta dashboard moeiteloos tussen versies, en heb de vrijheid om te draaien wat je externe plugins nodig hebben om efficiënt te werken.

Toen we de sprong maakten van het aanbieden van een Saas product naar het toevoegen van een SEO component, wisten we dat we Kinsta konden vertrouwen met onze blogs. Met de hulp van Kinsta’s installaties en features behoort ons SEO kanaal (blogs via Kinsta) nu tot de top leverancier van al onze sales.

Ben je geïnteresseerd?

Optionele tools en diensten

Breid je hostingpakket uit met krachtige tools en deskundige diensten.

Heb je iets anders nodig? We kunnen je helpen uitzoeken welke resources je nodig hebt en een oplossing op maat maken om aan je behoeften te voldoen. Neem contact met ons op.

Redis

Een populaire keuze voor het cachen van databasequery’s, die reactietijden van sub-milliseconden oplevert en miljoenen verzoeken per seconde mogelijk maakt. Het resultaat: een snellere site die minder database-resources verbruikt.

Nginx reverse proxy

Laad WordPress vanuit een subdirectory terwijl een aparte website (al dan niet WordPress) op het rootdomein laadt.

Extra schijfruimte

Voor dynamische sites met grote aantallen mediabestanden. Vergroot de schijfruimte van je pakket met een maandelijkse add-on.

Extra backups

Voor meer veiligheid en om extra stadia van je website te herstellen. Ontvang uurlijkse en/of zes-uurlijkse backups die 24 uur worden opgeslagen.

Externe backups

Naast snapshot- en downloadbare backups ondersteunt MyKinsta externe backups. Maak een backup van je WordPress site die automatisch naar Amazon S3 of Google Cloud wordt geëxporteerd.

Premium testomgevingen

Met de Kinsta Premium testomgeving add-on kun je tot 5 Premium testomgevingen toevoegen aan je WordPress site. Een premium testomgeving is ideaal voor resource-intensieve sitetests of ontwikkeling.

Vanaf dag 1 heeft Kinsta ons voorzien van een eersteklas oplossing voor managed hosting; regelmatig worden er nieuwe features toegevoegd die ons tijd besparen, en daarmee ook een hoop geld. Het heeft ons in staat gesteld om ons klantenbestand te laten groeien zonder dat de service die onze klanten van ons krijgen eronder lijdt. We hebben ons vizier op de toekomst gericht en willen de komende jaren blijven groeien als bureau, met Kinsta als een gewaardeerde partner.

Vele toonaangevende bedrijven vertrouwen al op Kinsta

TripAdvisor bedrijfslogo Drift bedrijfslogo Skillcrush bedrijfslogo The Sport Review bedrijfslogo FanGraphs bedrijfslogo Screaming Frog bedrijfslogo Ricoh bedrijfslogo Workforce bedrijfslogo Flippa bedrijfslogo Elcome bedrijfslogo

Klaar om je digitale onderneming te laten groeien?

Vergelijk onze pakketten en vind de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Of neem contact op voor een oplossing op maat. Wat je ook nodig hebt, we kunnen je infrastructuur en service op maat maken op basis van jouw behoeften.