Krachtige Managed WordPress Hosting

Welkom bij jouw nieuwe onderkomen voor je WordPress sites. Snelle en veilige infrastructuur, wereldwijd CDN, Edge Caching, 35 datacenters en features op zakelijk niveau voor alle pakketten. Niet tevreden met je huidige host? Wij migreren je site gratis!

Vertrouwd door 25.000+ groeiende bedrijven
Elcome bedrijfslogo Subway Cares bedrijfslogo Skillcrush bedrijfslogo TripAdvisor bedrijfslogo Flippa bedrijfslogo Hootsuite bedrijfslogo UNICEF bedrijfslogo Ricoh bedrijfslogo

Versnel je WordPress site met onze krachtige infrastructuur

Klanten van Kinsta ervaren tot 20% snellere sites, simpelweg door naar Kinsta te migreren. Dat is namelijk wat je kan verwachten als je techstack is gebouwd op de snelste infrastructuur die je maar kan krijgen.

De beste CPU servers van Google

Hosting op de beste CPU’s en wereldwijde beschikbaarheid dankzij Google’s snelste servers en Premium Tier netwerk. Alleen al hierdoor zien onze klanten prestatieverbeteringen tussen de 30% en 200% .

High-performance CDN

Profiteer van 275+ locaties wereldwijd om razendsnel pagina’s te leveren door je gecachete assets te leveren vanaf de dichtstbijzijnde locatie van je websitebezoekers. Kinsta’s CDN is geschikt voor HTTP/3 en kan met één klik worden ingesteld.

Verkort de laadtijd tot 49% met Edge Caching

Kinsta’s Edge Caching maakt het leveren van gecachete content vanuit meerdere datacenters mogelijk met een minimale installatie. Bovendien zijn hier geen aparte plugins of add-ons nodig. Op basis van onze tests heeft Edge Caching:

 • De tijd tot de eerste byte (TTFB) met gemiddeld 50% verkort
 • De tijd om complete pagina’s over te brengen met bijna 55% verlaagd
 • De tijd om WordPress HTML vanuit de cache te leveren met gemiddeld 50%+ verkort

Probleemoplossing voor je WordPress site in 1 klik

Kinsta’s Application Performance Monitoring (APM) Tool visualiseert problemen met de sitesnelheid. Ongeacht je technische vaardigheden kun je eenvoudig prestatieproblemen identificeren en actie ondernemen. In tegenstelling tot onze concurrenten is Kinsta APM zelf gebouwd en gratis opgenomen in alle pakketten. Zeg maar dag tegen externe plugins of betaalde diensten zoals New Relic.

Kies je datacenter
voor maximale snelheid

Kies zonder extra kosten de regio die het beste werkt voor jou en je klanten. Kies uit 35 datacenters. Al onze locaties draaien op de beste C2 machines van Google! Bovendien heeft ons CDN275+ POP’s waardoor je website een wereldwijde aanwezigheid en ongeëvenaarde snelheid heeft.

Paars
(35) Datacenters
Turquoise
(275) CDN locaties
Locaties van Google Cloud datacenters op een wereldkaart

Het bewijs: succesvolle klanten

Credo zag een daling van 50% in laadtijden van pagina’s

Een daling van de laadtijd met 1 seconde resulteerde in een algemene stijging van hun SEO ranking op Google wat ook rechtstreeks zorgde voor hogere conversiepercentages en inkomsten.

De gemiddelde reactietijd van Neuralab verbeterde met 80%

Dit devbureau migreerde meer dan 50 sites naar Kinsta en verminderde de laadtijden van de klantensites met 2x. Neuralab schrijft dit alles toe aan Kinsta’s datacenters en server-side caching.

JEPISTA’s paginasnelheid verbeterde met 65%

Dit affiliatemarketingbedrijf zag bijna 3x hogere prestaties met een daling van de paginalaadtijd van 922 ms naar 311 ms. Kinsta presteerde 3x sneller dan de 11 andere WordPress hosts die ze hadden getest.

Wij migreren je site gratis

Onze toegewijde migratie-experts staan klaar om het zware werk te doen.
Begin nu met het versnellen van je site.

De beste beveiliging voor ultieme gemoedsrust

Bescherm je WordPress sites en je bedrijf met onze zakelijke beveiliging , ingebouwd in elk aspect van Kinsta’s hosting, van infrastructuur tot SLA’s.

Firewall DDoS bescherming op zakelijk niveau

Detecteer en blokkeer DDoS aanvallen (of elke andere kwaadaardige gebeurtenis) onmiddellijk dankzij onze gratis Cloudflare integratie met IP gebaseerde en firewallbescherming.

Vereenvoudigd SSL beheer met gratis wildcard SSL ondersteuning

Beveilig eenvoudig je rootdomeinen met een onbeperkt aantal subdomeinen dankzij Kinsta’s Cloudflare integratie.

Ingebouwde HTTP/3 ondersteuning

HTTP/3 verbetert de prestaties, beveiliging en betrouwbaarheid. Profiteer van volledige HTTP/3 ondersteuning zodat je geen tijd hoeft te verspillen met het aanpassen van je serverinstellingen.

Sitebackups & uptimechecks

Automatische dagelijkse backups met de mogelijkheid tot uurlijkse, 6-uurlijkse, en externe backup add-ons. We controleren je sites 720 keer per dag en hebben een 99,9% uptime garantie.

SFTP/SSH protocollen

Wees er zeker van dat niemand toegang heeft tot je verbinding terwijl je die gebruikt. Log op afstand in op je servers om veilig opdrachten te geven (WP-CLI, Git, Composer) en via SFTP.

Malware beveiligingsbelofte

We hebben hardware firewalls, actieve en passieve beveiliging en andere geavanceerde features om toegang tot je gegevens te voorkomen. Als je een gecompromitteerde site hebt, repareren we die gratis.

MyKinsta dashboard

Beheer je WordPress sites, databases en zelfs je applicaties – allemaal vanuit één plek.

Tools voor sitebeheer

Vervelende taken voer je vanaf nu uit met ‘1 muisklik. Beheer de cache, WordPress debugging, stel redirects in, stel geolocatie in, schakel het CDN in, en meer.

Analytics

Controleer prestatiestatistieken zoals het verbruik van serverresources, CDN gebruik, gebruikersapparaten, PHP snelheid, cache, en geografische en IP informatie.

Early Hints

Verbeter de laadtijden van pagina’s met wel 30% met Cloudflare’s Early Hints webstandaard die compatibel is met Chrome en Edge.

Testomgevingen

Elke WordPress installatie bij Kinsta wordt geleverd met een eigen testomgeving die gescheiden is van de live productie site. Perfect voor het testen van nieuwe versies.

Onbeperkte gebruikers

Voeg onbeperkt collega’s of klanten toe en met specifieke toegangsinstellen voor uitgebreide controle. Finetune je bestaande ontwikkelingsworkflows.

PHP versies

Verbeter de gezondheid van je site door de nieuwste PHP versie te gebruiken. Verander eenvoudig je PHP engine met 8.0, 8.1, 8.2 beschikbaar in alle omgevingen!

Optimalisatietools

Schakel je CDN in/uit, wis de cache, en regel de instellingen voor afbeeldingsoptimalisatie, codeminificatie (CSS en JS), en het uitsluiten van bestanden.

Site previewtool

Bekijk een preview van elke gemigreerde site voordat je hem naar het live domein wijst via je tijdelijke WordPress URL (sitenaam.kinsta.cloud).

Zoeken en vervangen

Gebruik deze tool bij het verplaatsen van een site van www naar niet-www URL’s, het veranderen naar een nieuwe domeinnaam, het bijwerken van oude shortcodes, content, strings en meer!

Gratis lokale WordPress ontwikkeling met DevKinsta

WordPress sitecreatie met één klik

Elke DevKinsta site wordt aangedreven door een moderne hostingstack plus de nieuwste versie van WordPress Core.

PHP 7x en 8x ondersteuning

Test je site met de nieuwste versie van PHP in een veilige omgeving. DevKinsta ondersteunt PHP7.2-8.2 en je kunt met een paar klikken van versie wisselen.

Lokaal e-mailbeheer

DevKinsta wordt geleverd met een krachtige SMTP server en e-mailtestingtool. Vang uitgaande e-mails op om contactformulieren, marketingautomatiseringen, sitemeldingen en meer te debuggen.

Ingebouwde Database manager

DevKinsta bevat Adminer, een lichtgewicht databasemanagementtool. Gebruik Adminer om WordPress databasetabellen te bewerken, SQL queries uit te voeren, en meer.

Download gratis
DevKinsta is beschikbaar voor OSX DevKinsta is beschikbaar voor Windows DevKinsta is beschikbaar voor Linux

24/7/365 ondersteuning van Kinsta experts

Krijg binnen twee minuten technische ondersteuning van Kinsta experts. Geen ticketsysteem of gelaagde ondersteuning. Alleen nuttige en real-time antwoorden.

Inbegrepen bij alle pakketten en diensten

97% tevredenheidspercentage

Beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Portugees

Kies een host die je bedrijf ondersteunt

Bespaar $275+/maand met Kinsta

Zonder Kinsta moet je deze add-ons aanschaffen om hetzelfde niveau van prestaties en beveiliging te krijgen.

KinstaMaandelijkse kosten zonder Kinsta
Cloudflare EnterpriseIncluded$250+
Cloudflare
CDNIncluded$8,99
Rocket CDN
Geavanceerde cachingIncluded$4
WP Rocket
BackupsIncluded$7,41
BlogVault
MigratiesIncluded$5,83
UpdraftPlus Premium
UptimemonitoringIncluded$10
Pingdom
SSL certificatenIncluded$4
SSL.com
GratisTotaal $275+
per maand

Eén platform, tientallen premium hostingfeatures

Host al je webprojecten in het intuïtieve MyKinsta dashboard. Zakelijke features zitten gratis inbegrepen bij elk pakket.

 • Google Cloud platform
 • Beste CPU servers
 • Premium Tier netwerk
 • 24/7 deskundige ondersteuning
 • Uptimemonitoring
 • Logboeken van gebruikersactiviteiten
 • 35 datacenters
 • CDN
 • Cloudflare DDoS bescherming
 • Twee zakelijke firewalls
 • Privé netwerk
 • 99.9% uptime SLA

Optionele add-ons

Premium Staging Environments

Elke Premium testomgeving heeft 12 CPU's, 8 GB geheugen en hetzelfde aantal PHP-workers als voor je live site.

$20

maandelijks / omgevingen

Redis

Open source, in-memory datastructuur opslag, gebruikt als database-, cache- en berichten broker.

$100

maandelijks / site

Nginx

Maakt het mogelijk om WordPress vanuit een subdirectory te laden terwijl er een andere website (WordPress of anders) laadt op het hoofddomein.

$50

maandelijks / site

Externe backup

Maak één keer per week automatisch een backup van je WordPress site naar Amazon S3 of Google Cloud Storage.

$2

maandelijks / site

+$1

GB bandbreedte

Extra backups

Heb je een e-commercesite, lidmaatschapssite of een nieuwssite met voortdurend veranderende content? Onze extra backup opties passen daar perfect bij.

Elke 6 uur

$20

maandelijks / site

Elk uur

$100

maandelijks / site

Schijfruimte add-on

Voor extra flexibiliteit kun je met een paar klikken de opslagruimte van je hostingpakket vergroten in het MyKinsta-dashboard.

+20GB

$20

maandelijks / bedrijf

WordPress pakketten voor elke use-case

Ontvang krachtige infrastructuur en features, ongeacht je use-case.

Single-site pakketten

Plannen met veel resources voor één WordPress installatie. Perfect voor websites met veel verkeer. Krijg tot 25% korting op de normale pakketprijs en gratis migratie.

Meer informatie

Pakketten voor bureaus

Bouw en beheer klantensites met gemak. Wij betalen de eerste maand aan hosting voor de sites van je klanten, plus onbeperkte gratis migraties en gratis hosting voor de site van je bureau.

Meer informatie

WooCommerce pakketten

Elke seconde telt. Host je online winkel op een krachtige infrastructuur die kan helpen met inkomsten, SEO, ROI en gebruikerservaring.

Meer informatie

Pakketten op maat

Kun je geen standaard pakket vinden dat aan je behoeften voldoet? Neem contact op met het salesteam van Kinsta om een pakket op maat te laten maken.

Meer informatie

Onze klanten houden van ons

Klanten houden van ons vanwege onze obsessie voor geavanceerde technologie, het verbeteren van de ervaring van developers en deskundige ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Bieden jullie hosting voor losse sites die veel resources verbruiken?

Absoluut. Onze Single-site pakketten zijn gericht op degenen die hosting nodig hebben voor een enkele WordPress installatie die meer resources vereist dan de gemiddelde site.

Hebben jullie ook speciale aanbiedingen voor webbureaus voor WordPress hosting?

Onze aanbieding voor bureaus bevat onbeperkte gratis migraties, gratis hosting voor de site van je bureau op een Pro pakket, en een white-label Clear Cache plugin. Daarnaast hebben we een tijdelijke aanbieding: meld je aan en je ontvangt van ons het equivalent van je eerste maand aan hosting voor de sites van je klanten. (Als je kiest voor jaarlijkse facturering, zijn dat 3 gratis maanden!) Meer informatie over hosting voor bureaus.

Is Kinsta’s hosting goed voor WooCommerce winkels?

Absoluut! De top WooCommerce shops kiezen voor Kinsta en profiteren van het hosten van hun shops op een goed presterende en zeer veilige infrastructuur. Lees meer over onze WooCommerce hosting.

Bieden jullie pakketten op maat?

Ja. Kun je geen standaard pakket vinden dat aan je behoeften voldoet? Neem contact op met sales om het juiste pakket voor jou te vinden.

Kan ik Kinsta’s Managed WordPress Hosting gratis uitproberen?

Zo goed als. Profiteer van onze gratis migraties om zonder gedoe naar Kinsta te verhuizen, en als je niet tevreden bent met de service, kun je je geld terugkrijgen dankzij onze 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Wat is Managed WordPress Hosting?

Managed WordPress Hosting is een dienst met een groot aantal features en ondersteuning, om websites efficiënt, veilig en snel te laten draaien, waarbij de technische vakkennis aan de experts wordt overgelaten, zodat jij je kunt richten op het runnen van je bedrijf.

Wat is WordPress Hosting?

WordPress hosting is een type hosting dat speciaal is ontworpen voor WordPress websites. Servers zijn ingericht voor WordPress, waardoor WordPress sites sneller en efficiënter kunnen draaien. WordPress hostingpakketten bevatten bovendien WordPress specifieke features, zoals:

 • Klantenondersteuning van WordPress experts
 • Sitemigraties
 • SSL certificaten
 • WordPress installaties met één klik
 • Vooraf geïnstalleerde plugins
 • WordPress testomgevingen
Hoeveel kost WordPress Hosting?

Onze WordPress Hosting diensten beginnen vanaf $35/maand, met een scala aan pakketten die kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Probeer Kinsta risicovrij met onze 30-dagen geld-terug-garantie