Database Hosting voor al je webprojecten

Configureer je databases met slechts een paar klikken. Profiteer van een eerlijk, op verbruik gebaseerd prijsmodel, geen kosten per gebruiker, geen infrastructuur om te beheren en geen systeem om bij te werken.

Database opzetten

 1. Selecteer het databasetype en de versie
 2. Kies een locatie voor je database
 3. Configureer de bronnen
 4. Deploy hem, en laat ons alles onderhouden

Daarna is het eenvoudig om je database te verbinden met door Kinsta gehoste apps met razendsnelle en veilige interne verbindingen. Of stel eenvoudig externe verbindingen in.

Ondersteuning voor populaire databases

Automatische backups voor een gerust hart

Beveilig je projecten met databasebackups. Kinsta maakt dagelijks automatisch een backup van je database en slaat deze 7 dagen op. Tegelijkertijd kun je ook tot 5 handmatige backups maken, die elk 14 dagen worden opgeslagen.

Automatic backups for peace of mind

Krachtige interne verbindingen

Er is geen snellere, krachtigere optie beschikbaar bij Kinsta. Boek een demo met een van onze WordPress Experts en we laten je precies zien wat een dedicated server voor je site kan betekenen.

  • Sneller
  • Veiliger
  • Geen interne bandbreedtekosten
  • Geen beperkingen in aantal rijen
  • Geen beperkingen in aantal query’s

Laat je database overal draaien

Kies zonder extra kosten de regio die het beste werkt voor je project. Kies uit 25 datacenters. Al onze locaties bieden de beste CPU machines van Google en een krachtig Premium Tier netwerk.

Paars
(25) Datacenters
Turquoise
(275) CDN locaties
Locaties van Google Cloud datacenters op een wereldkaart

Begin je gratis trial

24/7/365 ondersteuning van Kinsta experts

Krijg technische ondersteuning van Kinsta experts in minder dan twee minuten. Geen ticketsysteem of gelaagde ondersteuning. Alleen nuttige en real-time antwoorden.

Inbegrepen bij alle pakketten en diensten

97% tevredenheidspercentage

Beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Portugees

MyKinsta Dashboard

Beheer je apps, databases en beheerde WordPress sites allemaal op één plek.

Bekijk prijzen en add-ons

Bereken je kosten

Onze klanten houden van ons

Klanten lopen met ons weg vanwege onze inzet voor geavanceerde technologie, het verbeteren van de ervaring van developers en deskundige ondersteuning.

Veelgestelde vragen

Hoe worden databaseresources berekend?

De database tier die je selecteert heeft een vooraf gedefinieerde hoeveelheid CPU, RAM en opslag. Je wordt gefactureerd voor het gebruik van deze middelen.

Betaal ik voor interne verbindingen?

Als je database en applicatie in hetzelfde datacenter en cluster worden gehost, betaal je niet voor intern verkeer en bandbreedte zoals bij andere hosts.

Hoe werkt de gratis trial?

Meld je aan voor een van Kinsta’s Applicatie Hosting pakketten en je neemt automatisch deel aan onze gratis trial. De gratis trial is beperkt tot $20 aan serverresources en geldt alleen voor je eerste maand hosting.

Hoe werkt de facturering?

Met Applicatie Hosting of Database Hosting betaal je alleen voor de serverresources die je aan het eind van elke maandelijkse factureringscyclus hebt gebruikt. Deze diensten worden vervolgens post-paid afgeschreven.

Kan ik de grootte van mijn database veranderen?

Ja, je kunt de CPU/RAM/opslagresources die aan je database zijn toegewezen op elk moment vergroten op je MyKinsta Dashboard. De grootte van je schijf is downtime-vrij. Lees meer in onze docs.

Delen databases containers?

In tegenstelling tot sommige concurrenten, worden alle databases bij Kinsta gehost in hun eigen container. Dit verhoogt de prestaties en veiligheid van je database.

Kan ik mijn databaseschijf vergroten zonder mijn RAM of CPU te vergroten?

Ja! Je kunt gemakkelijk je schijfgrootte vergroten in stappen van 10GB voor $10 per stuk met onze Database schijfgrootte add-on. Zodra je een account hebt gemaakt in MyKinsta, stuur dan een bericht naar ons ondersteuningsteam om te beginnen.

Klaar om Kinsta te proberen?

Probeer je app uit op een volledig uitgeruste live server. Start je gratis proefperiode van Database Hosting.